Zo zorg je voor financiële onafhankelijkheid

De podcast: Och Meisje Toch met Marinde van Loo

Elke maand geven we één van de podcast-afleveringen van ondernemer Marinde van Loo het podium. Met de OCH MEISJE TOCH podcast maakt ze samen met veranderkundige Leonie van Heijningen alles bespreekbaar waar vrouwelijk leiders (of toch leiders die toevallig vrouw zijn?) tegenaan lopen. En ze willen pas stoppen als geen enkele ambitieuze vrouw 'och-meisje-toch' meer te horen krijgt. Wie is Marinde van Loo? Ze helpt teams hun weg te vinden in samenwerken aan ambitieus resultaat. Met aanstekelijke enthousiasme en scherpe reflecties werkt ze met leiders en teams. Haar drive is dat iedereen het verdient om een goed samenwerkend team te hebben.

Leestijd: < 1 minuut

Ben je op zoek financiële onafhankelijkheid? Luister dan naar deze nieuwe podcast met als gast Emma Weeder. Emma heeft een passie voor cijfers en mensen en legt uit waarom financiële onafhankelijkheid zó belangrijk is. Want wist jij dat vrouwen veel vaker het onbetaalde werk doen in de wereld?

We stellen vragen die we zelf hebben én ook kritische en helpende vragen van onder anderen luisteraars Petra van den Hooven en Anneloes Vos.

Wat leert deze aflevering ons? Dat het eigenlijk net is als met je ontwikkeling: als je eerst zorgt dat je zelf op orde bent (onafhankelijk), kan je daarna kiezen én je gelijkwaardig verbinden met de ander (wederzijdse afhankelijkheid).

Emma Weeder onwijs bedankt dat je er was! Tot de volgende podcast!
#Ochmeisjetoch #Podcast #Leiderschap #Ambitieuzevrouwen

 

Ook boeiend

Meepraten over dit onderwerp?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van neem meteen in je mail?