Oprichter Ikigai Coffee: “Zo maak ik een verschil in de wereld”

De Ikigai podcast met Brenda Serrée

Elke maand geven we één van de podcast-afleveringen van ondernemer Brenda Serrée het podium. Met de Ikigai podcast serie 'Ontdek je Ikigai' inspireert Brenda over hoe Ikigai je leven en werk kan verrijken. Speciaal voor wie meer energie, plezier en vervulling wil aantrekken. De podcast zijn gesprekken met (bekende) mensen en ondernemers met een sterke Ikigai oftewel purpose of life. Naast Ikigai expert is Brenda ook logo-ontwerper en branding adviseur voor purpose driven ondernemers en coaches. Personal branding vindt ze boeiend omdat het gaat over hoe jij eruit springt voor je doelgroep. Dit (re)brandingproces gaat ook altijd gepaard met kleur bekennen om vanuit je Ikigai bij te dragen aan een mooiere wereld.

Leestijd: < 1 minuut

Vind je het leuk om purpose driven ondernemers te ontmoeten? En te weten wat hen drijft? Luister dan naar Brenda’s gesprek met ondernemer Jeroen Brugman. Hij is oprichter van het bedrijf Ikigai Coffee, waarmee hij het hogere segment restaurants, zoals het Felix Meritis in Amsterdam, voorziet van hoge kwaliteit koffiebonen.

Niet alleen de lekkere smaak, maar vooral duurzaamheid en een eerlijke beloning van de koffietelers staan bij hem voorop. Hij reist de hele wereld over om écht contact te hebben met de telers en samen te werken aan een eerlijk systeem.

Jeroen is iemand die Ikigai aan de basis legt van zijn onderneming en zijn afwegingen ook toetst aan de vier Ikigai-principes. Het geeft hem enorm veel energie en positiviteit. Daarbij maakt hij zo een verschil in de wereld.

Luister hier naar de podcast:

Kijk je liever? Dat kan hier:

Tip: Bekijk de videopodcast op het Youtube kanaal van Ikigai. Als je doorklikt naar Youtube, zie je de inhoud per minuut en kun je direct doorklikken naar een specifiek onderwerp.

Ook boeiend

Meepraten over dit onderwerp?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van neem meteen in je mail?