Zelfs de ‘zwartste periode’ kan leiden tot de ‘beste ervaring ooit’

De podcast: Meer dan Mama, door Bianca Meijsen

Af en toe delen we een aflevering uit de 'Meer dan Mama'-podcast, wanneer wij denken dat deze ook interessant is voor niet-mama's. :) In de podcast worden namelijk zeer waardevolle thema's besproken rondom de burn-out. Wanneer je werkt op een manier die klopt voor jou, voorkom je dat je dat hoeft mee te maken. Vanuit de vraag 'Leef jij vanuit je hart?' bespreekt Bianca Meijsen met verschillende professionals alle niveaus van de burn-out; op mentaal, lichamelijk, emotioneel, relationeel, energetisch en spiritualiteit vlak. Bianca is Ontstress Coach, Transformatie Trainer en Auteur van het boek In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out. Met haar podcast wil Bianca bijdragen aan de bewustwording wat de impact is van burn-out nadat je officieel 'beter' bent verklaard en hoe je de sprankeling en het genieten weer terugkrijgt in je leven.

Leestijd: < 1 minuut

In deze Meer dan Mama-Podcast heb ik een gesprek met Saskia van der Hilst over de, wat zij noemt, zwartste periode uit haar leven. Het was toen even ctrl-alt-delete, zoals Saskia zegt. Nouja ‘even’? Het kostte Saskia twee jaar van haar leven. Je hoort het in deze podcast.

“The harder you fall, the harder you bounce.”

Met haar bedrijf SimplySas helpt ze ondernemers en organisaties die zich beter online willen profileren, met name via de sociale media. In september 2021 wordt haar eerste boek gelanceerd: Ga toch vloggen!

Ze geeft in deze podcast maar liefst zes waardevolle tips om een burn-out (terugval) te voorkomen, waaronder;

  1. Geef jezelf tijd om het te accepteren
  2. Voelt de aangeboden hulp niet goed… Next!
  3. Oordeel niet te snel over anderen
  4. Werk aan jezelf eventueel met hypnotherapie
  5. Ga bewegen in de buitenlucht. Het helpt echt!
  6. Vind jouw doel in dit leven

Luister naar deze podcast op alle bekende podcast platforms of via YouTube:

 

Ook boeiend

Meepraten over dit onderwerp?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van neem meteen in je mail?