Vallen, opstaan en weer doorgaan.

Yolanda is een doortastende empathische en resultaatgerichte teamcoach en coach persoonlijke ontwikkeling. Een energieke en geïnspireerde ondernemer met hart voor haar vak. Zo ontwikkelt zij ook eigen werkvormen en geeft deze ook uit.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Waar ik het verschil kan maken voor jou is in het mijn ervaringen delen met betrekking tot het ondernemerschap. Vallen, opstaan en weer doorgaan. En vanuit verschillende perspectieven kijken hoe je het beste uit jezelf haalt en dit omzet naar wat interessant kan zijn voor de ander. ‘Mijn persoonlijk leiderschap – Groei Snoei Bloei’; dat is ook de titel van mijn eerste werkboek. Met praktische een laagdrempelige oefeningen om echt aan de slag te gaan met je persoonlijk leiderschap en ontwikkeling.

Hier ben ik heel goed in:

Ik ben teamcoach en coach persoonlijke ontwikkeling en heb 25+ jaren ervaring met het begeleiden van teams en individuele mensen. Waar ik goed in ben is ingewikkelde materie toepasbaar, luchtig en concreet maken. Ook als het gaat om intermenselijke interactie. Aanvoelen, analyseren, omzetten naar taal en concrete voorbeelden die aanspreken en waar je direct mee aan de slag kunt. Altijd bekeken vanuit de pluskant want dat motiveert. Om daarna door te pakken naar waar de uitdagingen liggen en de oplossingen. Leonardo da Vinci zei ‘eenvoud is de ultieme verfijning’.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik ben geboren in Afrika en heb vervolgens in verschillende landen gewoond voordat ik op mijn veertiende in Nederland ben komen wonen. Deze achtergrond heeft veel invloed gehad op de keuzes die ik heb gemaakt in mijn leven en loopbaan. De diversiteit aan mensen met hele uiteenlopende achtergronden heeft mij mijn hele leven geïntrigeerd. Zo ben ik ook in het coach en begeleidingsvak terecht gekomen. Mijn aanpak kenmerkt zich door betrokkenheid, aandacht en afgestemd zijn op de ander. Sensitief, inlevend en ook scherp en resultaatgericht.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

Persoonlijk leiderschap gaat wat mij betreft over alles eruit halen wat erin zit en regie nemen over je eigen leven. Om te weten wie je bent. Welke rollen vervul je in je leven en hoe hou je deze in balans en welke kwaliteiten zet je in per rol? Hoe maak je gebruik van stimulerende normen en overtuigingen. Hoe zorg je dat je mentaal en fysiek fit blijft. In het leven overkomen je ongewild en onverwacht zaken. Het gaat erom hoe je na het vallen weer opstaat en doorgaat. Daar maak je je eigen keuzes en voer je zelf de regie.

Yolanda van Dongen
Yolanda van Dongenhttp://feemonline.nl/yolanda-van-dongen/
Yolanda is een doortastende empathische en resultaatgerichte teamcoach en coach persoonlijke ontwikkeling. Een energieke en geïnspireerde ondernemer met hart voor haar vak. Zo ontwikkelt zij ook eigen werkvormen en geeft deze ook uit.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in