Leestijd: 15 minuten

Word lid van feem

Oké, ladies. Samen gaan we er gewoon voor! 
Wanneer alle leden een bijdrage leveren, kunnen we samen heel veel bereiken. 

Ga je mee op avontuur?

Samen met onze leden gaan we ervoor zorgen dat we een mega inspirerend, gaaf en bijzonder magazine voor vrouwelijke ondernemers op de markt gaan brengen. En al onze leden staan erin. Hup, dat ‘podium’ op. Vertel je verhaal, deel je inspiratie en laat van je horen. Dit gaan we gewoon doen. Niet meer uitstellen. We gaan ervoor!

Een magazine waar we aandacht geven aan echte ondernemers zoals jij en ik. Die successen kennen, maar ook strugglen. Die geen miljoenen omzet draaien, maar gewoon goed willen verdienen aan hun passie en talent. Die soms even niet weten wat ze moeten doen, om daarna weer vol power op te staan en verder te gaan. Geen promotiepraatjes, maar relevante inspirerende inhoud. Niet alleen mooie succesverhalen, maar The Real Deal. Natuurlijk met thema’s die aansluiten bij onze FEEM visie. Mega inspirerend om te lezen en heel gaaf om onderdeel van uit te maken. 

De online variant is er natuurlijk al. Ik heb het nu over onze fysieke uitgave. Die écht in de winkels komt. 

Het ene lid met een groot verhaal, de ander met mooie producten. De een met een klein intiem moment, de ander met haar tekeningen of illustraties. Hoe het er precies uit gaat zien weet ik nog niet, dat gaan we samen ontdekken. Wanneer het precies uitkomt; weet ik ook nog niet. Dat is de uitdaging van het ondernemerschap. Dat is het mooie van het niet-weten. Daar vertrouw ik volledig op, want dat heeft me al ver en veel gebracht.

Ik weet wel dat het Happinez/Linda/Flow-waardig wordt. Dat is mijn vak en dat van de redactieleden. Daar zijn we knettergoed in. 

De vraag is nu dus: wil je lid worden? Met zo’n 140 vrouwelijke ondernemers gaan we dit fixen. Het zou tof zijn als jij er daar één van bent! Samen gaan we dit mogelijk maken.

En terwijl wij onze creatiekracht inzetten om dit magazine te realiseren, geniet jij ondertussen van alle extra’s die onze community biedt. Het gaat niet alleen om het magazine, het gaat om alles bij elkaar. Al die details lees je hieronder. 

Ik ben heel benieuwd wie de leden worden waarmee we deze community tot een succes gaan maken en met wie we dit magazine gaan realiseren. Ik vertrouw erop dat er een gevarieerde groep aanhaakt! Ik zie je aanmelding graag verschijnen. Dat kan tot uiterlijk 22 mei. Daarna gaan we aan de slag met interviews, foto’s, ideeën en alles wat er nodig is om deze droom realiteit te maken. 

Inspirerende groet, 
Yvonne van Balkom

Yvonne van Balkom

Oprichter en hoofdredacteur FEEM Magazine

Kijk eerst dit even...

Er is veel te vertellen over wat een lidmaatschap van FEEM precies inhoudt. Als je wilt kun je alle details hieronder lezen. Maar, eigenlijk kun je ook alleen even deze video (2 minuutjes) bekijken. Voelt dit goed? Dan weet je misschien al genoeg. Ga dan gewoon samen met ons het avontuur aan. 

 

PS

Een van onze leden – Brenda Serrée – had meteen een mooi aanbod toen ze hoorde dat we nieuwe leden gingen binnenlaten. Ze is brand ontwerper en Linkedin adviseur en aan drie van de nieuwe leden mogen we een strategiesessie weggeven t.w.v. 197 euro. Tijdens dit gesprek (1,5u) gaan jullie jouw linkedin profiel updaten, zodat het nog beter past bij wie jij bent. Vinden we leuk, dus delen we graag!

Dit is veelzeggend over onze community: we helpen elkaar verder! 

Onze founders story

FEEM Magazine is nog heel jong en is meteen met een ‘big bang‘ van start gegaan. Op 20 november 2020 wist onze oprichter: ‘Het moet een (online) magazine worden!’. Daarna is het hard gegaan. FEEM Magazine is gelanceerd op 8 maart 2021. We hebben maandelijks zo’n 3.000 lezers, de redactie van het magazine bestaat inmiddels uit 18 mensen en de community heeft op dit moment 53 leden. 

Het ontstaan van FEEM is een ware ontdekkingsreis geweest voor onze oprichter Yvonne van Balkom. Ook al wist ze het toen nog niet; het eerste zaadje werd gepland tijdens het luisteren naar dit prachtige nummer van Beyoncé. In 2016 hoorde Yvonne dit nummer voor het eerst. Dat kwam binnen. Vooral deze woorden: 


I gave my all, did my best
Brought someone some happiness
Left this world a litter better
Just because 
I was here

 

Tijdens het luisteren van dit nummer wist Yvonne: ‘Dit is exact mijn verlangen. Ik wil een verschil maken. Iets bijdragen aan een mooiere wereld.’ Het zaadje was geplant. En kon daarna niet meer genegeerd worden. Dit resulteerde uiteindelijk in de verkoop van haar aandeel in haar videoproductiebedrijf dat ze destijds runde samen met een compagnon. Na deze verkoop heeft ze 1,5 jaar de tijd genomen om uit te zoeken: ‘Hoe wil ik dat verschil maken?’ Uit dat verlangen is FEEM geboren op 20 november 2020.

Alhoewel Yvonne de ‘founder‘ is, gaan we echt samen op deze ontdekkingstocht. Iedereen die aansluit bij FEEM heeft haar eigen lessen te leren en eigen pad te lopen. Maar je weet: alleen ga je snel, samen kom je verder. De community van FEEM bouwen we samen. We staan nu pas aan het begin van alle potentie. En dat begin is nu al heel waardevol. Stel je voor wat er dus nog meer mogelijk is… 

FEEM is dus veel meer dan alleen een (online) magazine voor vrouwelijke ondernemers. Inmiddels is er een waardevolle community ontstaan rondom het magazine. Voel je welkom om je daarbij aan te sluiten als lid. Je creëert meer zichtbaarheid voor jou en je bedrijf, bouwt een waardevol netwerk op van gelijkgestemden en leert van ervaren rolmodellen. En ja: het plan is om ook een fysiek magazine te creëren. Stap voor stap komen we daar. Doe je mee? We bouwen dit samen!

Samen gaan we voor groei

Je bent – net als Karin, Lia en Sietske en alle andere leden – van harte welkom om ook aan te sluiten. 

Ik vind de open en eerlijke gesprekken met de andere vrouwen heel mooi, we hebben het beste met elkaar voor, iedereen wordt gezien en elke week komt er wel iets voorbij dat bijdraagt aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Karin Eijsink

Eigenaar Karin Eijsink Consultancy

Door mijn lidmaatschap bij FEEM, ben ik plotseling omringd door vrouwen die elkaar allemaal verder willen helpen. Wauw. De nieuwe contacten die ik heb opgedaan via FEEM dragen bij aan inspiratie voor groei van mijn bedrijf.

Lia Koek

Oprichter Centrum van Geluk

Juist dat er hier ruimte is voor de 'zachte kant' van het ondernemerschap maakt dat het voelt als thuiskomen. Hier kunnen alle maskers af, alle successen én struggles kunnen er zijn en dat voelt heerlijk.

Sietske Verbraak

Advocaat, mede-eigenaar Echt&Recht

Wat houdt onze community in?

Als je regelmatig met je iPad even op de bank gaat zitten om FEEM Magazine te lezen, doe je gegarandeerd veel inspiratie op. Kan niet anders. Je vindt er herkenning, adviezen, coaching op persoonlijke (en dus universele!) vraagstukken en veel inspirerende verhalen.

Voor onze leden gaan we nog een stap verder.

Ondernemerschap kan soms eenzaam zijn. Bij je teamleden/personeel kun je niet altijd met je zorgen of twijfels terecht en je vrienden begrijpen vaak niet wat het betekent om ondernemer te zijn. Je partner snapt misschien niet wat je bedoelt met ondernemen vanuit flow en door alle corona-perikelen ben je vaak alleen op je kantoor. Wij brengen de energie en fun weer terug en helpen elkaar verder.

We rise by inspiring each other!

Alle leden zijn vrouwelijke ondernemers. Verder is de groep heel divers: ervaren en startende ondernemers, van coaches en trainers tot fotografen en advocaten. Iedereen is welkom: of je nu 30.000 euro omzet draait, meer dan een miljoen of alles wat daarboven en onder zit.

Gemeenschappelijke factor

Ieder van ons wil haar bedrijf runnen op een manier die écht bij haar past. Dat is soms een zoektocht. Een bijzondere reis die we allemaal maken, hoe groot of klein ons bedrijf ook is. Bij FEEM komen we samen. Hier gaat het over de menselijke kant van het ondernemerschap.

Bij ons voel je je thuis als je het fijn vindt om ook aandacht te geven aan de ‘zachte’ kant van het ondernemerschap. Natuurlijk is ook de zakelijke kant belangrijk: marketing, sales, omzet, etc. Bij FEEM laat je die druk even los en kijken we naar ‘de andere kant’ van jou als ondernemer.

Jij bent de drijvende kracht achter je bedrijf. De groei van je bedrijf is dus afhankelijk van de groei van jou. Laten we aandacht geven aan jou, zodat vanuit daar je bedrijf kan groeien.

Hoe gaat het met jou? Wat speelt er bij jou of je bedrijf? Wat heeft aandacht nodig? Waar verlang je naar? En wat is vanuit dat verlangen de volgende stap? Even stilstaan in een wereld die continu doorraast. Die focus vind je ook in de artikelen van het magazine. We delen onze successen én onze struggles. Geen maskers. We laten onze kwetsbaarheid én onze kracht zien. Wij willen niet (meer) doorduwen vanuit wilskracht en met veel stress, maar willen succesvol zijn door gebruik te maken van onze intuïtie, ons gevoel en vrouwelijke kracht. En we willen natuurlijk onze eigen definitie van succes bepalen.

You’re not alone. Welkom bij de club!

Type lidmaatschappen

Ben je iemand die snel op je gevoel afgaat? Hieronder vind je onze verschillende type lidmaatschappen en kun je meteen beslissen.

O ja; denk je na je aanmelding: o jee… ik voel me hier toch niet zo thuis? Dan kun je tot 10 dagen na je aanmelding gewoon annuleren. No questions asked. Je krijgt gewoon je geld terug. 

PREMIUM

67 /maand
Hiervoor hebben we nog maar een klein aantal plekken. En we willen graag eerst even zien of je schrijfstijl aansluit bij ons. Dus als je dit graag wilt; voel je welkom om het aan te vragen.
 • Elke maand jouw blog in FEEM Magazine (online variant)
 • Interview in onze podcast (juni online)
 • Jouw training, webinar of event in onze kalender
 • Vermelding als Verschilmaker in FEEM Magazine
 • Eigen promotiepagina
 • Deelname aan Ask Me Anything meetings
 • Achteraf opnamen van alle Ask Me Anything meetings.
 • Wekelijks toegang tot de Circle for Business Women
 • Makkelijk contact met de andere leden
 • Toegang tot onze besloten community
 • Exclusieve kortingen op trainingen en events
 • Voorrang als interviewkandidaat voor onze artikelen tov niet-leden (geen garantie)
 • Je komt in het fysieke magazine! (Hoe exact kunnen nu nog niet zeggen)

PRO

47 /maand
Zoals je al eerder hebt gezien, hebben we in totaal ruimte voor maximaal 140 leden. Zo is er voor iedereen plek in het magazine. Zolang je nog kunt aanmelden, is er nog plek!
 • Elke maand jouw blog in FEEM Magazine (online variant)
 • Interview in onze podcast (juni online)
 • Jouw training, webinar of event in onze kalender
 • Vermelding als Verschilmaker in FEEM Magazine
 • Eigen promotiepagina
 • Deelname aan Ask Me Anything meetings
 • Achteraf opnamen van alle Ask Me Anything meetings.
 • Wekelijks toegang tot de Circle for Business Women
 • Makkelijk contact met de andere leden
 • Toegang tot onze besloten community
 • Exclusieve kortingen op trainingen en events
 • Voorrang als interviewkandidaat voor onze artikelen tov niet-leden (geen garantie)
 • Je komt in het fysieke magazine! (Hoe exact kunnen nu nog niet zeggen)

* Alle prijzen zijn excl. btw
* Je lidmaatschap duurt in eerste instantie een half jaar.
* Maar denk je na je aanmelding: o jee… ik voel me hier toch niet zo thuis? Dan kun je tot 10 dagen na je aanmelding gewoon annuleren. No questions asked. Je krijgt gewoon je geld terug. 
* De betaling gebeurt per maand en wordt steeds automatisch afgeschreven. Wel zo makkelijk voor jou en voor ons. 
* Na het eerste half jaar kun je per maand opzeggen. (Met een maand opzegtermijn)
* SAVE THE DATE: op dinsdag 25 mei hebben we een online welkomstfeestje voor alle nieuwe leden.

LET OP: er zijn slechts een paar momenten per jaar waarop we nieuwe leden toelaten. We willen namelijk stap voor stap groeien, zodat we iedereen voldoende aandacht kunnen geven en onze kwaliteit hoog blijft. Op dit moment zijn ‘de deuren open’ tot en met 22 mei. (Of tot we het max hebben bereikt) 

Daarna is het voorlopig niet mogelijk om lid te worden. Plus: FEEM is een snel groeiend platform. Elke maand bereiken we meer lezers en komen er manieren bij waarop we onze leden supporten, inspireren en verbinden. De waarde neemt dus per maand toe. Het kan dus zijn dat de lidmaatschapskosten volgende keer hoger liggen.

Wil je nog niet meteen beslissen, maar wel even een plekje reserveren zodat je op je gemak kunt beslissen? Dat kan natuurlijk. Laat hieronder dan even je gegevens achter. 

Wil je eerst meer weten?

Per onderdeel vind je hieronder de uitleg. Je kunt ze stap voor stap doornemen. Of via de buttons hieronder ga je meteen naar het onderdeel waar jij meer over wilt weten.

Is er iets niet duidelijk? Mail je vraag gerust naar yvonne@feemonline.nl. Onze hoofdredacteur Yvonne neemt dan persoonlijk contact met je op om je vragen door te nemen. Lees eerst even de info hieronder. Dat beantwoordt waarschijnlijk al je vragen al!

Voorrang als interviewkandidaat

We geven onze leden graag de kans om geïnterviewd te worden voor onze online artikelen. Wanneer we interviewkandidaten nodig hebben voor onze artikelen, zullen we altijd eerst navraag doen bij onze leden of ze interesse hebben. Het is geen garantie dat het doorgaat, maar als je geschikt bent voor het artikel interviewen we je graag.

In het fysieke magazine wat we dus gewoon – kick ass – samen gaan realiseren, kom je natuurlijk sowieso. Onder andere door jouw lidmaatschap wordt het mogelijk gemaakt dat dat blad er komt. Op wat voor manier je daarin voorkomt (groot of klein, tekst of beeld) dat weten we nu nog niet. Samen zorgen we voor een mooi geheel!

 • Goed voor je profilering en PR
 • In te zetten in je eigen marketingkanalen
 • Je eigen verhaal teruglezen is heel mooi om te ervaren

"Wauw. Mijn eigen ondernemersverhaal teruglezen is heel bijzonder. Wat is het mooi beschreven."

"Wanneer ik benaderd word door potentiële klanten, stuur ik nu ook altijd even een linkje op van dit artikel. Zo leren ze me wat beter kennen en het staat natuurlijk super dat ik een interview heb in FEEM Magazine."

Interview in onze podcast

Als Premium-lid geven we je graag sowieso het podium in onze podcast. Om voldoende aandacht te kunnen geven aan de aflevering waar jij in zit, via onze social media kanalen, nieuwsbrief, website, etc, kan er maar een maximum aantal ondernemers geïnterviewd worden. Daarom is het Premium-lidmaatschap beperkt.

(De podcast is nu nog niet vindbaar. Hij komt per 1 juni online) We bekijken samen in welke week onze hoofdredacteur jou interviewt en wat de insteek wordt, zodat het ook boeiend is om naar te luisteren en van meerwaarde is voor onze luisteraars. Zo bereiken we samen zoveel mogelijk mensen. 

Makkelijk contact

Alle leden van FEEM staan achter het principe dat we elkaar graag verder helpen. We maken tijd voor elkaar. We verbinden elkaar met anderen uit ons netwerk. Alle leden van FEEM komen dus graag met elkaar in contact.

 • Breid je netwerk uit
 • Omring je met gelijkgestemden
 • Samen kom je verder

"Zodra ik laat weten dat ik ook lid ben van FEEM, gaan deuren voor me open die anders (langer) gesloten zouden blijven."

"Met andere leden kom ik graag in contact. Als ik een connectieverzoek of een mail krijg van een ander lid van FEEM, weet ik genoeg. Er is meteen een bepaalde onderlinge verbondenheid. Het is alsof je meteen weet waar iemand voor staat. Ik help ze graag verder en ik weet dat ze hetzelfde voor mij zouden doen."

"Ik heb al verschillende 1 op 1 gesprekken gehad om de andere leden beter te leren kennen. Dat alleen al is enorm inspirerend en helpend. Je netwerken uitbreiden en kijken of je elkaar verder kunt helpen geeft enorm veel energie." 

Besloten Community

Samen staan we sterk. Alle leden hebben toegang tot de community op Facebook. Hier kun je al je vragen stellen aan andere vrouwelijke ondernemers. Heb je advies nodig? Stel je vraag en je krijgt meteen antwoord van meerdere andere (ervaren) ondernemers.

 • Vind support bij mede-ondernemers
 • Kom makkelijk met elkaar in contact
 • Help anderen verder met jouw kennis en ervaring

"Ondernemen kan soms best eenzaam zijn. Zeker nu in corona-tijd waar ik veel tijd zit. Ik vind het heerlijk dat ik met al mijn vragen bij andere leden terecht kan. Er is altijd wel iemand die meteen reageert. En juist ook dat je verschillende meningen en adviezen krijgt, is heel waardevol."

"Als ervaren ondernemer deel ik heel graag mijn kennis en ervaringen. Dat geeft me veel voldoening."

Ik weet het al. Sign me up!

beperkt aantal

PREMIUM

67 /maand
 • In eerste instantie ben je een half jaar lid. Daarna kun je per maand opzeggen.
populairst

PRO

47 /maand
 • In eerste instantie ben je een half jaar lid. Daarna kun je per maand opzeggen.

* Alle prijzen zijn excl. btw
* Je lidmaatschap duurt in eerste instantie een half jaar.
* Maar denk je na je aanmelding: o jee… ik voel me hier toch niet zo thuis? Dan kun je tot 10 dagen na je aanmelding gewoon annuleren. No questions asked. Je krijgt gewoon je geld terug. 
* De betaling gebeurt per maand en wordt steeds automatisch afgeschreven. Wel zo makkelijk voor jou en voor ons. 
* Na het eerste half jaar kun je per maand opzeggen. (Met een maand opzegtermijn)
* SAVE THE DATE: op dinsdag 25 mei hebben we een online welkomstfeestje voor alle nieuwe leden.

Even verder lezen

Ask Me Anything meetings

Omring jezelf met mensen die zijn waar jij naartoe wilt groeien! Maar ja, ze staan niet altijd open voor ‘zomaar een koffie afspraak’. Hoe kom je in contact met die mensen? Dat regelen wij voor je.

Elke maand organiseren we een online meeting waarbij je alles kunt vragen aan een ervaren, succesvolle ondernemer. De ene keer nodigen we iemand uit die veel ervaring heeft met het opzetten van een succesvol team. Een andere keer iemand die meer dan een miljoen omzet draait. Of iemand die een grote community heeft weten op te bouwen in een half jaar tijd.

Het zijn altijd ondernemers waar je veel van kunt leren en die je graag in je netwerk hebt. Je mag ons ook laten weten van wie jij graag wil leren. Een persoonlijk gesprek regelen lukt je misschien niet zo makkelijk. Vanuit FEEM krijgen we gezamenlijk meer voor elkaar en gaan deuren open die anders gesloten blijven.

Het concept van de online meetings is simpel: ask me anything. We mogen in dat uur alles vragen wat we graag willen weten. 

 • Ontmoet inspirerende rolmodellen
 • Kom in contact met mensen die anders moeilijk te bereiken zijn
 • Of ben zelf het rolmodel

Korting op trainingen en events

In de rubriek ‘de Bullshit Detector’ behandelen we elke keer een online training. Dit zijn alleen trainingen die door onze bullshit detector heenkomen. Van bijna alle trainers krijgen we kortingscodes voor onze leden, soms oplopend tot bijna 200 euro.

En natuurlijk geven veel van onze leden ook zelf trainingen. Veel van hen hebben ons een kortingscode gegeven die we exclusief met onze leden mogen delen. Zo helpen we elkaar verder!

In de toekomst willen we ook zelf in samenwerking met onze leden trainingen gaan organiseren voor elkaar. All in progress!

 • Blijf jezelf ontwikkelen
 • Financieel voordeel

Verschilmakers

Met FEEM Magazine bereiken we veel vrouwelijke ondernemers. Deze vrouwen brengen we graag met jou in contact. Met jouw bedrijf kun je het verschil maken voor hen. Daarom noemen we je in ons online magazine ‘Verschilmaker’ en maken we graag promotie voor je.

Laten we elkaar business gunnen!

Onze Verschilmakers zijn voor onze lezers makkelijk te vinden op de website. In dit overzicht kunnen zij snel de hulp vinden waar ze naar op zoek zijn. Een Verschilmaker:

 • Staat 100% achter onze missie en visie (anders zou je ook geen lid zijn)
 • Heeft een product of dienst waar zij (ook) vrouwelijke ondernemers mee helpt 
 • Promoot je bedrijf
 • Goed voor je profilering
 • We gunnen elkaar business

"Ik vermeld met trots op mijn eigen website dat ik Verschilmaker ben bij FEEM. Dat helpt me in mijn profilering, want niet elk bedrijf kan zomaar Verschilmaker worden bij FEEM. Ik merk dat potentiële klanten er wel waarde aan hechten. Het is natuurlijk niet dé reden om met mij samen te gaan werken, maar ik merk wel dat het vertrouwen geeft en dat helpt altijd."

Promotiepagina

Elke Verschilmaker heeft haar eigen promotiepagina. Klik hier voor een voorbeeld. Op deze pagina beantwoord je onze vaste vragen om de lezers een beeld te geven van wie je bent en waar je voor staat. Natuurlijk met de mogelijkheid om meteen contact met je op te nemen. Bij FEEM zijn we verbinders. Zodra we merken dat we iemand kunnen helpen door hem of haar met jou in contact te brengen, delen we jouw promotiepagina graag.

 • Promoot je bedrijf
 • Goed voor je profilering
 • We gunnen elkaar business

Circle for Business Women

Elke donderdag van 12.00 – 13.00 (uiterlijk 13.15u) komen we bij elkaar in onze Circle for Business Women. Online. Je bepaalt zelf of je er elke week bij bent of af en toe. Geen verplichting, altijd welkom. Dit is geen netwerkbijeenkomst of Mastermind. Je hoeft niet te pitchen. Je hoeft niet te laten zien hoe goed je bent.

Je hoeft… helemaal niks.

De Circle is niet bedoeld als zakelijk netwerk om business binnen te halen of als Mastermind om flinke stappen te gaan zetten. Wat is het dan wel?

We komen bij elkaar om elkaar te inspireren, te supporten.

 • We gaan weer samen even ‘uit’ qua business en ‘aan’ qua gevoel.
 • Even een moment van rust. Een moment van reflectie.
 • Even checken bij onszelf: hoe gaat het eigenlijk met me en mijn bedrijf?
 • En samen bespreken we wat er op dat moment aan bod komt.  

Het draait om onze successen én onze struggles. Die heb je op elk niveau. Het maakt in deze Circle dus ook niet uit of je starter bent of een ervaren ondernemer. Of je een miljoen omzet draait om al blij bent met 30.000 euro jaaromzet. Daar draait het in deze groep niet om.

Onze gemene deler: we willen allemaal ondernemen op onze eigen manier waarbij we onze vrouwelijke kant volop omarmen en willen inzetten om succesvol te zijn. We maken gebruik van onze intuïtie, van ons gevoel en onze vrouwelijke energie. Niet jagen, wilskracht, doorduwen en maar blijven gaan. Veel van ons hebben dat jaren gedaan en willen dat niet meer.

We willen een succesvol bedrijf runnen én tegelijk goed voor onszelf zorgen. Tijdens de Circle helpen we elkaar daarbij, bespreken we wat dat wel of niet inhoudt, nemen we even rust, staan we even ‘uit’, luisteren we naar elkaar. Dit geeft energie!

Wil je eerst even ervaren wat het precies is? Je bent van harte welkom om 2x aanwezig te zijn als niet-lid. Stuur even een mailtje naar redactie@feemonline.nl en we zorgen dat je de link ontvangt. 

 • Kom in contact met gelijkgestemden
 • Groei in het ondernemen vanuit gevoel en intuïtie
 • Ervaar de onderlinge verbinding
 • Kom even tot rust om daarna vanuit flow bergen te verzetten

"Goed ondernemerschap vraagt steeds het allerbeste uit jezelf halen en dat is best een klus. Naast doen vraagt dat ook ruimte om te zakken en te reflecteren. De Circle of Business Women van FEEM is een plek om wekelijks te landen en te delen met gelijkgestemden. Wie ben je, waar droom je van, waar sta je? De open houding van iedereen maakt het mogelijk zowel je grootsheid te ervaren als je onzekerheden er te laten zijn. Dat geeft verbinding en groei. Welkom bij het kampvuur, er is plaats genoeg."

Jolien Slavenburg

Eigenaar Kernzaken en als lector verbonden aan Nyenrode Business University in diverse Leadership Programs.

"De bijeenkomsten op donderdag zijn voor mij telkens heel waardevol. Of we nu met een intiem, klein groepje zijn, of juist met meer, elke keer weer voelt het als een warm bad. Even een rustmomentje tijdens je werkdag om uit je hoofd te komen. Samen zijn met gelijkgestemden. Een vraag inbrengen die je op dat moment bezig houdt, een inzicht delen of alleen maar luisteren. Alles is goed. Voor mij is het een veilige plek, waarin verbinding maken centraal staat, onder (bege)leiding van Yvonne en assistent Sofia. Het tijdstip staat bij mij inmiddels als vast item geblokt in de agenda en wijzigt alleen als het écht niet anders kan."

Janet Weijman

Eigenaar Bij Pluche

"Ik ervaar de bijeenkomsten op donderdag als rustpuntje in de week. Even helemaal mezelf mogen zijn, geen voorbereiding nodig, niet door de mand kunnen vallen. Alles mag en alles is goed. Ik vind de open en eerlijke gesprekken met de andere vrouwen heel mooi, we hebben het beste met elkaar voor, iedereen wordt gezien en elke week komt er wel iets voorbij dat bijdraagt aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Dank je voor het organiseren van deze fijne bijeenkomsten!"

Karin Eijsink

Eigenaar Karin Eijsink Consultancy

"Er hangt altijd een vrolijke vibe met kleurrijke positief ingestelde gevoelsmensen. En zelfs als je je even niet zo positief voelt (dat kan, dat mag) dan word je vanzelf met de vrolijke kleurrijke vibe besmet. Ik ben er elke keer graag bij om het gevoel van verbinding, om het delen en opbouwend bezig zijn. Omdat het niet uitmaakt welk soort bedrijf je hebt, alles en iedereen is echt welkom. Vooral ook omdat termen zoals bijv. ‘energie’ & ‘gevoel’ hier een basis fundament zijn en vertaald worden naar actie. Het is voor mij waardevol omdat het geen oeverloos gezweef is met luchtkastelen, maar juist duidelijke praktische handvatten met sterke intuïtieve kaders. Dit krijg je direct en in een kort tijdsbestek. Van het geven en ontvangen wordt de hele groep rijker en sterker."

Monique Kouijzer

Eigenaar Praktijk Stroom-Kracht

Online kalender

Geef je een training waar vrouwelijke ondernemers zich voor kunnen inschrijven? Of organiseer je een webinar of event wat relevant is voor onze doelgroep? Wij nemen het graag op in onze online kalender, zodat je meer potentiële deelnemers bereikt. Als extraatje geven we graag aan onze andere leden een exclusieve kortingscode om hen te stimuleren om te gaan. Zo helpen we elkaar!

 • Promotie
 • Groter bereik
 • Hulp nodig bij de organisatie of technische support? Er is onder de leden altijd wel iemand die wil helpen.

Bloggen

Word onze mede-auteur! Er is zo enorm veel inspiratie te delen op het gebied van vrouwelijk ondernemerschap. Dat kunnen onze redactieleden nooit allemaal alleen bedenken en beschrijven. We geven je graag de mogelijkheid om jouw inspiratie te delen, zodat onze gezamenlijke impact nog groter wordt.

 • Van tevoren stuur je een blog in, zodat we kunnen zien of je stijl en kwaliteit bij ons aansluit
 • Je past uiteraard helemaal bij de FEEM mentaliteit
 • Je lead by example en bent op jouw stuk een rolmodel voor anderen
 • In totaal laten we een maximaal aantal Premium leden toe, zodat elk blog voldoende aandacht krijgt

De zichtbaarheid van je blog:

 • Drie tot zes dagen op onze homepage (op dit moment hebben we gemiddeld 2.200 bezoekers per maand)
 • ‘Voor altijd’ zichtbaar op onze website. Goed voor je vindbaarheid via SEO.
 • We verspreiden het via onze social media kanalen (Yvonne bereikt per LinkedIn post gemiddeld 3.000 mensen)
 • We verspreiden het via onze nieuwsbrief 

Als premium lid draag je echt bij aan de kwaliteitcontent van FEEM Magazine. Laat vooral zien dat je schrijft voor FEEM Magazine. Maak er gebruik van. Daar is het ook voor bedoeld. Alles wat we doen heeft een win/win/win in zich. Win voor jou, ons en onze lezers.

ps. Je bent uiteraard niet verplicht om elke maand een blog aan te leveren. 

 • Maak jezelf zichtbaar
 • Inspireer anderen met jouw visie
 • Goed voor je profilering
 • Draagt bij aan je vindbaarheid
 • Draagt bij aan je expert status

Hier hoor ik graag bij. Sign me up!

beperkt aantal

PREMIUM

67 /maand
 • Elke maand jouw blog in FEEM Magazine (online variant)
 • Interview in onze podcast (juni online)
 • Jouw training, webinar of event in onze kalender
 • Vermelding als Verschilmaker in FEEM Magazine
 • Eigen promotiepagina
 • Deelname aan Ask Me Anything meetings
 • Achteraf opnamen van alle Ask Me Anything meetings.
 • Wekelijks toegang tot de Circle for Business Women
 • Makkelijk contact met de andere leden
 • Toegang tot onze besloten community
 • Exclusieve kortingen op trainingen en events
 • Voorrang als interviewkandidaat voor onze artikelen tov niet-leden (geen garantie)

PRO

47 /maand
 • Elke maand jouw blog in FEEM Magazine (online editie)
 • Interview in onze podcast (juni online)
 • Jouw training, webinar of event in onze kalender
 • Vermelding als Verschilmaker in FEEM Magazine
 • Eigen promotiepagina
 • Deelname aan Ask Me Anything meetings
 • Achteraf opnamen van alle Ask Me Anything meetings.
 • Wekelijks toegang tot de Circle for Business Women
 • Makkelijk contact met de andere leden
 • Toegang tot onze besloten community
 • Exclusieve kortingen op trainingen en events
 • Voorrang als interviewkandidaat voor onze artikelen tov niet-leden (geen garantie)

* Alle prijzen zijn excl. btw
* Je lidmaatschap duurt in eerste instantie een half jaar.
* Maar denk je na je aanmelding: o jee… ik voel me hier toch niet zo thuis? Dan kun je tot 10 dagen na je aanmelding gewoon annuleren. No questions asked. Je krijgt gewoon je geld terug. 
* De betaling gebeurt per maand en wordt steeds automatisch afgeschreven. Wel zo makkelijk voor jou en voor ons. 
* Na het eerste half jaar kun je per maand opzeggen. (Met een maand opzegtermijn)
* SAVE THE DATE: op dinsdag 25 mei hebben we een online welkomstfeestje voor alle nieuwe leden.

LET OP: er zijn slechts een paar momenten per jaar waarop we nieuwe leden toelaten. Op dit moment zijn ‘de deuren open’ tot en met 22 mei. Daarna is het voorlopig niet mogelijk om lid te worden. Plus: FEEM is een snel groeiend platform. Elke maand bereiken we meer lezers en komen er manieren bij waarop we onze leden supporten, inspireren en verbinden. De waarde neemt dus per maand toe. Het kan dus zijn dat de lidmaatschapskosten volgende keer hoger liggen.