Leestijd: 3 minuten

Word lid van feem

Naast FEEM Magazine is er ook de FEEM Community. Dit zijn vrouwelijke ondernemers die graag in contact komen met gelijkgestemden en elkaar inspireren en supporten. Die ‘gelijkgestemdheid’ zit niet alleen op het vrouwelijk ondernemerschap. Het zijn allemaal vrouwen die ondernemen van ‘binnen naar buiten’. Die in contact staan met hun gevoel en intuïtie en het belangrijk vinden om dit deel van zichzelf te betrekken in hun ondernemerschap. Zij zijn dus actief bezig met hun persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei.

Een paar keer per jaar openen we onze deuren voor nieuwe leden. Op dit moment is het alleen mogelijk om lid te worden op basis van uitnodiging. 

Wat houdt onze community in?

Als je regelmatig met je iPad even op de bank gaat zitten om FEEM Magazine te lezen, doe je gegarandeerd veel inspiratie op. Kan niet anders. Je vindt er herkenning, adviezen, coaching op persoonlijke (en dus universele!) vraagstukken en veel inspirerende verhalen. Voor onze leden gaan we nog een stap verder. Ondernemerschap kan soms eenzaam zijn. Bij je teamleden/personeel kun je niet altijd met je zorgen of twijfels terecht en je vrienden begrijpen vaak niet wat het betekent om ondernemer te zijn. Je partner snapt misschien niet wat je bedoelt met ondernemen vanuit flow en door alle corona-perikelen ben je vaak alleen op je kantoor. Wij brengen de energie en fun weer terug en helpen elkaar verder.

We rise by inspiring each other!

Alle leden zijn vrouwelijke ondernemers die persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei belangrijk vinden. Verder is de groep heel divers: ervaren en startende ondernemers, van coaches en trainers tot fotografen en advocaten. Iedereen is welkom: of je nu 30.000 euro omzet draait, meer dan een miljoen of alles wat daarboven en onder zit.

Gemeenschappelijke factor

Ieder van ons wil haar bedrijf runnen op een manier die écht bij haar past. Dat is soms een zoektocht. Een bijzondere reis die we allemaal maken, hoe groot of klein ons bedrijf ook is. Bij FEEM komen we samen. Hier gaat het over de menselijke kant van het ondernemerschap. Bij ons voel je je thuis als je het fijn vindt om ook aandacht te geven aan de ‘zachte’ kant van het ondernemerschap. Natuurlijk is ook de zakelijke kant belangrijk: marketing, sales, omzet, etc. Bij FEEM laat je die druk even los en kijken we naar ‘de andere kant’ van jou als ondernemer. Jij bent de drijvende kracht achter je bedrijf. De groei van je bedrijf is dus afhankelijk van de groei van jou. Laten we aandacht geven aan jou, zodat vanuit daar je bedrijf kan groeien. Hoe gaat het met jou? Wat speelt er bij jou of je bedrijf? Wat heeft aandacht nodig? Waar verlang je naar? En wat is vanuit dat verlangen de volgende stap? Even stilstaan in een wereld die continu doorraast. Die focus vind je ook in de artikelen van het magazine. We delen onze successen én onze struggles. Geen maskers. We laten onze kwetsbaarheid én onze kracht zien. Wij willen niet (meer) doorduwen vanuit wilskracht en met veel stress, maar willen succesvol zijn door gebruik te maken van onze intuïtie, ons gevoel en vrouwelijke kracht. En we willen natuurlijk onze eigen definitie van succes bepalen. You’re not alone. 

En, erg bijzonder: samen maken we FEEM! Je kunt een actieve bijdrage leveren aan de diverse rubrieken van ons online magazine. En daarnaast creëren we samen het fysieke magazine. De leden van de community zijn de inspiratiebronnen voor de inhoud van het blad. Samen delen we onze gezamenlijke boodschap. 

De FEEM Community is de PR + Gelijkgestemden + Rolmodellen in één.