Leestijd: 3 minuten

Word lid van feem

Naast FEEM Magazine is er ook de FEEM Community. Dit is een community voor bewuste, vrouwelijke ondernemers. Dit zijn allemaal vrouwen die ondernemen van ‘binnen naar buiten’. Vrouwen die eerst naar zichzelf kijken voordat ze naar anderen wijzen. Zij zijn actief bezig met hun persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei. Ze staan zo oordeelloos en authentiek mogelijk in het leven. En dat zie je ook terug in hun bedrijfsvoering. Die is echt, eerlijk en oprecht. Geen gekke marketingtrucjes, maar gewoon vanuit je eigen eigenheid de juiste mensen aantrekken.

Een paar keer per jaar openen we onze deuren voor nieuwe leden. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer we weer nieuwe leden toelaten? Laat dan hieronder je gegevens achter. 

Wat houdt onze community in?

Als je regelmatig met je iPad even op de bank gaat zitten om FEEM Magazine te lezen, doe je gegarandeerd veel inspiratie op. Kan niet anders. Je vindt er herkenning, adviezen, coaching op persoonlijke (en dus universele!) vraagstukken en veel inspirerende verhalen. Onze leden willen nog een stap verder. 

Samen helpen we elkaar verder en inspireren we elkaar. We komen bij elkaar in online Circle bijeenkomsten waar we onderwerpen bespreken die voor ons op dat moment relevant zijn. Iedereen heeft op het einde altijd haar eigen, persoonlijke inzichten. We houden sparsessies samen, Ask Me Anything meetings met experts en – dat maakt het extra bijzonder – we creëren samen het FEEM Magazine. Online en offline. Op dit moment zijn we bezig met de creatie van de eerste fysieke uitgave. 

We rise by inspiring each other!

Alle leden zijn vrouwelijke ondernemers – eenpitters en vrouwen met een klein bedrijf – die persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei belangrijk vinden. We ondernemen vanuit ons hart (hebben een missie!) en zijn samen op ontdekkingsreis hoe we dat het beste kunnen vormgeven in de praktijk. 

Gemeenschappelijke factor

Ieder van ons wil haar bedrijf runnen op een manier die écht bij haar past. Dat is soms een zoektocht. Een bijzondere reis die we allemaal maken, hoe groot of klein ons bedrijf ook is. Bij FEEM komen we samen. Hier gaat het over de menselijke kant van het ondernemerschap. Bij ons voel je je thuis als je het fijn vindt om ook aandacht te geven aan de ‘zachte’ kant van het ondernemerschap.

Natuurlijk is ook de zakelijke kant belangrijk: marketing, sales, omzet, etc. Bij FEEM laat je die druk even los en kijken we naar ‘de andere kant’ van jou als ondernemer. Jij bent de drijvende kracht achter je bedrijf. De groei van je bedrijf is dus afhankelijk van de groei van jou. Laten we aandacht geven aan jou, zodat vanuit daar je bedrijf kan groeien. Hoe gaat het met jou? Wat speelt er bij jou of je bedrijf? Wat heeft aandacht nodig? Waar verlang je naar? En wat is vanuit dat verlangen de volgende stap?

Even stilstaan in een wereld die continu doorraast. Die focus vind je ook in de artikelen van het magazine. We delen onze successen én onze struggles. Geen maskers. We laten onze kwetsbaarheid én onze kracht zien. Wij willen niet (meer) doorduwen vanuit wilskracht en met veel stress, maar willen succesvol zijn door gebruik te maken van onze intuïtie, ons gevoel en vrouwelijke kracht. En we willen natuurlijk onze eigen definitie van succes bepalen. You’re not alone. 

En samen maken we FEEM! Je kunt een actieve bijdrage leveren aan de diverse rubrieken van ons online magazine. En daarnaast creëren we samen het fysieke magazine. De leden van de community zijn de inspiratiebronnen voor de inhoud van het blad. Samen delen we onze gezamenlijke boodschap. De groep is groot genoeg om geen druk te voelen; je hoeft echt niet overal aan mee te doen. Ieder doet wat bij haar past. En de groep is klein genoeg om onderling verbinding te voelen en elkaar te leren kennen. 

 

Maatschappelijke impact

Bij FEEM staat sociale impact voorop. Geld verdienen is geen hoofddoel, het is voor ons een middel om de wereld een beetje mooier te maken. Voor onze impact combineren we twee maatschappelijke ontwikkelingen: 
1. Er is een mondiale beweging gaande naar meer innerlijke bewustwording. Je niet laten leiden door je ego, maar door je hart. Het ego hoeft niet weg (is ook vrij lastig ;), maar staat in dienst van dat hart. Dit vraagt om lef en geeft liefde. Dat is wat de wereld nodig heeft.
2. Steeds meer vrouwen kiezen voor het ondernemerschap. Het is tijd voor meer gelijkwaardigheid in de praktijk en alle vrouwen die voor zichzelf kiezen dragen daaraan bij. Dus wij supporten, helpen en stimuleren hen graag. Ook financieel*.

*Met een groot deel van onze opbrengst ondersteunen we vrouwelijke ondernemers. Dit is een nieuw onderdeel binnen FEEM. Later volgt hierover meer info. 

De FEEM Community is de PR + Gelijkgestemden + Rolmodellen + Maatschappelijke impact in één.