Samen zetten we jouw bril af, zodat je met een heldere blik de werkelijkheid ervaart.

Winnifred is Creatrix Transformologist. Haar speciale traject voor vrouwen leidt naar emotionele vrijheid. Zij helpt jou te leven vanuit je volle potentie. Alles wat je wilt zijn, zit al in jou. Het zijn alleen je gedachten die je tegenhouden.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken

Zit je vast in negatieve gevoelens zoals bijvoorbeeld verdriet, angst of het gevoel dat je het eigenlijk niet kan en lukt het je maar niet om uit die vicieuze cirkel te komen? Realiseer je dan dat je naar het leven kijkt door de gekleurde bril van je verleden of je verlangen. Samen zetten we jouw bril af, zodat je met een heldere blik de werkelijkheid ervaart. Deze gevoelens krijgen dan geen grip meer op jouw leven. Zo ben je zelf in staat je toekomst te veranderen.

Hier ben ik heel goed in

Je hoeft je verhaal niet eindeloos te vertellen. Ik luister naar wat je daadwerkelijk zegt zonder oordeel en met een open blik. Niks is vreemd voor mij. Vrouwen die met mij werken treffen een liefdevolle strenge begeleidster. Een vrouw die nergens van schrikt en niet snel bang is. Een vrouw die altijd op zoek is naar de potentie in de ander, de kop boven het maaiveld uitsteekt om dat te bereiken. Een vrouw die in de begeleiding van andere vrouwen haar Eigen Wijsheid inzet. En niet stopt voordat het doel bereikt is, gewoon niet.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten

Ik ben getrouwd, ik heb twee volwassen zonen en een kleindochter. Er zijn twee enorme keerpunten geweest in mijn leven. De eerste is mijn herseninfarct in 2009, de tweede is het volgen van de opleiding tot Creatrix Transformologist in 2017. Mijn hele perspectief op de wereld veranderde. Ik ontdekte dat veel mijn gedachtes maar aannames waren en dus niet klopte. Nu voel ik me bij feedback niet meer aangevallen, sterker nog ik kan ervan leren. Ik heb geen moeite met het voelen en stellen van grenzen. Ik kan neutraal communiceren over mijn verlangens, behoeftes en verwachtingen. Het inzetten van mijn Eigen Wijsheid is voor mij vanzelfsprekend. Emoties mogen er zijn, maar beheersen niet meer mijn leven.

Waarom ik aangesloten ben bij FEEM

Ik vind het ongelofelijk belangrijk dat vrouwen hun volledige potentieel benutten. Dat vrouwen zich niet laten leiden door beperkende gedachten. Ik zou het wel willen uitschreeuwen: “Gebruik je talent, ga iets doen, ga ervoor staan! Dat glazen plafond is er helemaal niet, dat creëer je in je hoofd.” Vrouwen mogen hun vrouwelijke energie hiervoor gebruiken en dat kan alleen maar als je hoofd, je hart en je onderbuik op één lijn staan. Ik ben vastbesloten om een nog groter verschil te maken voor vrouwen die hun diepste verlangen in de ogen willen kijken.

Winnifred Opheij
Winnifred Opheijhttp://feemonline.nl/winnifred-opheij
Winnifred is Creatrix Transformologist. Haar speciale traject voor vrouwen leidt naar emotionele vrijheid. Zij helpt jou te leven vanuit je volle potentie. Alles wat je wilt zijn, zit al in jou. Het zijn alleen je gedachten die je tegenhouden.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in