Leestijd: 2 minuten

EERst even dit

Tot 1 december staan de deuren van onze FEEM Community weer open. Je mag schrijven voor FEEM Magazine, duikt steeds dieper in je innerlijke groei én omringt je met gelijkgestemden. De FEEM Community is er voor mensen die (willen) leven in lijn met hoofd, hart en ziel. Dat klinkt in theorie heel mooi, maar in de praktijk blijft dat uitdagend. Iets voor jou? 

Waarom doe ik wat ik doe?

Deze vraag fascineert me mateloos. Al jaren. En dan vooral: waarom doe ik soms niet wat ik eigenlijk wél wil doen en wél wat ik eigenlijk niet wil doen?

Mijn journalistieke achtergrond zet ik in om hier veel mensen over te interviewen voor FEEM Magazine. Maar dat was blijkbaar niet genoeg. Ik heb daarnaast allerlei studies en trainingen gevolgd om achter het antwoord te komen. Van gedragspsycholoog tot meer esoterische opleidingen.

Al die kennis en eigen ervaringen heb ik nu omgezet in een handig schema. Op één pagina. Lekker makkelijk. Ga je er echt mee aan de slag, dan is het veel meer dan een handig schema…. Ervaar het zelf maar! Deel je naderhand met me wat jouw inzichten zijn? Die hoor ik heel graag. 

Yvonne van Balkom, oprichter FEEM

ps. Ik heb enorm veel plezier gehad tijdens het creëren. Ik hoop dat jij er net zoveel plezier aan beleeft als ik 🙂 Have fun!

(Helemaal gratis en voor niets. Mijn cadeau aan jou! Gewoon omdat ik daar blij van word.)

Jemig Yvonne!!!!! Waanzinnig!! En ik moest lachen om m'n uitkomst. Haha zo waar!! Poef, zwaar onder de indruk.

Mariëtte Muller

Geldcoach

Maar... HOE Verander ik dat?

Deze One Page Explainer geeft je 100% zeker antwoord op de vraag: WAAROM je doet wat je doet. 

Wil je graag nóg een stap verder en ook lezen:

  1. HOE het komt dat je steeds weer in oud gedrag terug blijft vallen; en
  2. HOE je de eerste stappen zet naar het doorbreken van dat patroon?

Ga dan naar het vervolgdocument: “Zo doorbreek je gedragspatronen die je niet meer dienen.” 

Ik kon niet stoppen met schrijven toen ik bezig was met de One Page Explainer. En om een One Page Explainer 20 pagina’s lang te maken is ook nogal wat… haha. Dus ik heb het even opgesplitst.

Dus als je nog een stapje verder wil dan de ‘waarom’ kun je door naar de ‘hoe’.

Je kunt het voor jezelf inzetten. En tegelijk is het erg waardevol voor mensen die in een invloedrijke positie hebben waarbij ze anderen in beweging willen brengen. 

Dit gaat over Persoonlijk Leiderschap van Nu.