Kennisartikel van een verschilmaker

Voorkomen dat je urenlang scrolt en online gratis cursussen volgt? Zo doen wij het!

Leestijd: < 1 minuut

Je bent nieuwsgierig, altijd op zoek naar groei en inspiratie. De online mogelijkheden in deze tijd zijn eindeloos! Maar hoe zorg je dat je niet – voordat je het weet – urenlang de ene na de andere gratis cursus volgt en al scrollend momenten lang doorbrengt op je tijdlijn? Zonde van je ambitie en zonde van je productiviteit. In deze podcast-column vertellen we hoe wij dat aanpakken.

Mabel & Crystal
Mabel & Crystal
Mabel en Crystal zijn de oprichters van The New Business Women. Inmiddels is TNBW Academy voor honderden vrouwen de katalysator geweest om te gaan doen waar ze gelukkig van worden. Of zoals ze zelf zeggen: 'We help women to reclaim their power and live their purpose in life’. Elke maand bloggen ze voor FEEM Magazine over hun visie op vrouwelijk ondernemerschap.

Verschilmakers Vertellen

In de rubriek 'Verschilmakers Vertellen' vind je persoonlijke visies en kennisartikelen van professionals op het gebied van bewustzijn, gedrag en leiderschap. Zij begeleiden jou bij het leiden van je eigen, echte leven zodat je werkt en leeft op een manier die klopt voor jou. Dat maakt een verschil.

Meer van deze Verschilmaker

Verhalen van andere Verschilmakers

Reageren? leuk!

Wij gebruiken FEEM Magazine graag als platform om kennis en ervaring te delen over de thema's waar we over schrijven. Door jouw visie op dit onderwerp ook te delen, komen we samen tot steeds meer verdieping en inspiratie. We houden van constructieve gesprekken - van hart tot hart. Praat je mee? 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in