Beter van niet: je visitekaartje rondstrooien

Het doel van een visitekaartje is duidelijk, informatie uitwisselen. Je hebt je gegevens zwart-op-wit, maar is dat nog nodig in 2021? 

Onze samenwerkingspartner: Janneke van Heugten

In deze rubriek delen vrouwelijke experts uit het netwerk van Janneke van Heugten elke week hun beste media- en zichtbaarheidstips. Janneke is oprichter en eigenaar van het platform Vaker In De Media (VIDM). Zij wil dat de experts in de media een afspiegeling vormen van de Nederlandse maatschappij. Hoe kom jij aan tafel om geïnterviewd te worden over je expertise? En: als je daar eenmaal zit waar moet je dan rekening mee houden media-wise? Check de tips!

Janneke van Heugten_FEEM
Leestijd: < 1 minuut

De inspiratie van deze week

Oké, dan ben je ergens een redacteur of journalist tegengekomen. Kan zomaar gebeuren. Dat is een mooie ingang om eens een keer een artikel in een magazine te krijgen of in een televisieprogramma terecht te komen. Dat gebeurt niet meteen; het contact onderhouden is dan cruciaal. Dat is logisch.

In deze video even een kleine reminder over je visitekaartje. Wat is wijsheid? Daniëlle de Jonge deelt met ons hoe zij een band opbouwt met haar netwerk.

Ook boeiend

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van neem wekelijks in je mail?