Vaker in de media, door ‘ja’ te zeggen.

Veel mensen vinden het moeilijk om 'nee' te zeggen tegen opdrachten of extra werk, maar 'nee' zeggen tegen een interview of talkshow, wanneer je weinig kennis hebt van het onderwerp, lijkt al een stuk makkelijker. Terwijl je daar juist écht 'ja' tegen mag zeggen.

Onze samenwerkingspartner: Janneke van Heugten

In deze rubriek delen vrouwelijke experts uit het netwerk van Janneke van Heugten elke week hun beste media- en zichtbaarheidstips. Janneke is oprichter en eigenaar van het platform Vaker In De Media (VIDM). Zij wil dat de experts in de media een afspiegeling vormen van de Nederlandse maatschappij. Hoe kom jij aan tafel om geïnterviewd te worden over je expertise? En: als je daar eenmaal zit waar moet je dan rekening mee houden media-wise? Check de tips!

Janneke van Heugten_FEEM
Leestijd: < 1 minuut

De inspiratie van deze week

“Ga er zitten!” Dit is wat Lorianne, journalist bij Het Parool, adviseert wanneer je wordt uitgenodigd voor een interview en je vrijwel niks over het onderwerp weet. Je kan je uit je comfortzone stappen door het toch te doen. Neem het risico en lees je gewoon in! Dit is weer een kans om zichtbaarder te worden. Bekijk de video voor meer inspiratie.

 

Ook boeiend

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van neem wekelijks in je mail?