Visie van een verschilmaker

Toveren met lichaamstaal

In deze TEDxTalk spreekt Amy Cuddy over ‘Power posing’, een controversiële lifehack voor zelfverbetering. Een must-watch voor iedereen!

Leestijd: < 1 minuut

DE TEDxTALK VAN DEZE WEEK:

  • TEDxtalk van Amy Cuddy, sociaal psycholoog en spreker.
  • Amy Cuddy staat bekend om haar promotie van ‘power posing’, de houding die ze in deze TEDxTalk ook bespreekt.
  • Ingestuurd door Tanja Schollen, eigenaresse van Praat Communicatie 

Waarom vind je deze TEDxTalk zo inspirerend?

Tanja: “Lichaamstaal is belangrijker dan men vaak denkt. In deze TEDxTalk beschrijft Amy een onderzoek dat mij de power geeft om een gesprek vol zelfvertrouwen in te gaan. Dit heb ik meer dan eens toegepast en het werkt echt.”

Wat haal jij eruit?

Tanja: “De inhoud van deze TEDxTalk gebruik ik weleens in mijn gesprekken met klanten om aan te geven hoe belangrijk ‘ongeschreven communicatie’ is. Het advies luidt: ga voor een belangrijk gesprek of moment naar de wc en zet je armen in je zij. Kijk jezelf eens goed aan in de spiegel en houd deze houding voor twee minuten vast.”

Just watch

Your body language may shape who you are

‘Power posing’ is een controversiële lifehack voor zelfverbetering. In deze TEDxTalk spreekt Amy Cuddy over deze techniek. Een must-watch voor iedereen!

Fleur Hartman
Fleur Hartman
Fleur is als journalist werkzaam bij FEEM Magazine.

Verschilmakers Vertellen

In de rubriek 'Verschilmakers Vertellen' vind je persoonlijke verhalen, visies en kennisartikelen van professionals op het gebied van bewustzijn, intuitïtie en leiderschap. We hopen dat de artikelen je inspireren tijdens het leiden van je eigen, echte leven zodat je blijft werken en leven op een manier die klopt voor jou. Dat maakt een verschil.

 

Meer van deze Verschilmaker

Artikelen van andere Verschilmakers

Reageren? leuk!

Wij gebruiken FEEM Magazine graag als platform om kennis en ervaring te delen over de thema's waar we over schrijven. Door jouw visie op dit onderwerp ook te delen, komen we samen tot steeds meer verdieping en inspiratie. We houden van constructieve gesprekken - van hart tot hart. Praat je mee? 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in