Het vraagt wat moed, een beetje liefde en aandacht om naar verlies te kijken.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kunnen we voor jou het verschil maken:

Wij maken het moeilijke makkelijk bespreekbaar. Wij ondersteunen jou in alle vormen van afscheid; het verlaten van een geliefde, het achterlaten van een huis, het overlijden van een dierbare, het weggaan bij een werkplek. Wij maken verlies, afscheid en rouw onderdeel van het leven. We hebben er namelijk allemaal mee te maken. En dan kun je het er maar beter over hebben. Wij maken het verschil in jouw afscheid; je laat niet los; je houdt anders vast. Wij verzorgen uitvaarten, denkgesprekken en mediation.

Hier zijn wij heel goed in:

Wij zijn goed in luisteren. Weten in no time tot de kern te komen. Door scherpe, frisse en prikkelende vragen te stellen. We zijn een bruisende mix van scherpe gedachten, compassie en daadkracht. We zijn daarom goed in contact maken, kijken wat jij nodig hebt en daarin samen op onderzoek uitgaan. Wij weten jou jezelf te laten zijn, ontdekken, ontwikkelen en verdiepen.

Dit is ook belangrijk om over ons te weten:

Wij zijn zussen. Geboren in de Zeeuwse klei met zee en strand op de achtergrond. Onze Zeeuwse nuchterheid helpt ons in het met lichtheid omgaan met complexe zaken. Alles is bespreekbaar en mag er zijn. Of je nu vijf, 18, vijfendertig of 73 bent. Wij zijn creatieve denkers en doeners en samen zijn we één plus één is drie. We vertrouwen op elkaar en stralen dat uit naar klanten. We zijn liefdevol, creatief, moedig, humorvol en analytisch.

Dit is waarom wij zo goed bij FEEM passen:

Zingeving en levensvragen komen dagelijks op ons pad. We nemen er misschien niet altijd de tijd voor. Rennen er voor weg. Want, tja, best eng. En toch komen we allemaal momenten in het leven tegen waarop we niet meer om zingeving kwesties heen kunnen. Denk maar aan het verliezen van een dierbare, het omgaan met een ziekte of het verliezen van de baan waar je zo dol op was. Het vraagt wat moed, een beetje liefde en aandacht om ernaar te kijken. En wat levert het op? Een heldere geest, energie en frisse blik. En vele momenten om te koesteren die je inbed in je leven en hoe je je verdere leven wilt leven.

Wendy & Viola Tollenaar
Wendy & Viola Tollenaarhttp://feemonline.nl/tollenaar/
Wendy en Viola zijn liefdevol, creatief, moedig, humorvol en analytisch.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in