Tegenslagen? Zo word je er sterker door. (Inspirerende TEDxTalk!)

JUST TAlk

Deze rubriek 'Just TALK' is om meerdere redenen van belang. Op het podium bij TEDx staan vaak de beste sprekers. Leer van hen! Kijk hoe ze dat doen! En daarna: doe het zelf! Niet perse op dat podium, maar ga staan voor waar je in gelooft. Spreek je uit. Laat van je horen. Maak jezelf zichtbaar. Daarnaast zijn het vaak hele inspirerende verhalen en waardevolle lessen. We laten elke keer een van onze lezers aan het woord. Zij deelt met jou haar meest favoriete TEDxtalk. Watch en be inspired. 

Leestijd: < 1 minuut

DE TEDxTALK VAN DEZE WEEK: TEGENSLAGEN

– TEDxTalk van Glennon Doyle, Amerikaans auteur en activiste.
– Glennon Doyle is bekend van haar New York Times bestsellerboeken Untamed en Love Warrior. Ze schreef nog een derde bestseller: Carry On, Warrior.

Waarom vinden wij deze TEDxTalk over tegenslagen zo inspirerend?
Glennon Doyle vertelt inspirerende verhalen vanuit haar eigen ervaring met onder andere verslaving. Deze Talk is een perfect voorbeeld van sterker worden door tegenslagen in het leven. Een kwartier lang – wat overigens zo voorbij vliegt – hang je aan haar lippen. Uit deze TEDxTalk kun je veel mooie levenslessen halen. Verruim je referentiekader en laat je inspiratie stromen!

Just watch

Op YouTube is Glennon Doyles TEDxTalk meer dan vier miljoen keer bekeken. Wauw! Dat is niet voor niks: kijk en oordeel zelf.

 

========
Bij de FEEM Community delen we onze successen, maar ook onze tegenslagen met elkaar. Dit is belangrijk. Delen is helen. En dan is het heel fijn om mensen om je heen te hebben die je begrijpen, die support bieden. En die je tegelijk ook een spiegel voor houden als dat nodig is. Onderneem jij ook van binnen naar buiten en wil je je omringen met gelijkgestemden? Je bent meer dan welkom om je bij ons aan te sluiten. Hier vind je meer informatie. 
==========

foto tegenslagen: door Dean Mitchell via Canva
foto tegenslagen: door Dean Mitchell via Canva

Wil je ook jouw favoriete tedtalk insturen?

We vinden het erg leuk als je ook jouw favoriete TEDtalk wilt insturen. Door welk TEDxTalk raak jij elke keer weer geïnspireerd? Stuur 'm op naar redactie@feemonline.nl

Ook boeiend

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van FEEM dagelijks in je mail?