Mensen weten gelijk wat ze aan me hebben, ik draai er niet omheen.

Sylvana is een bevlogen huisarts, die naast het patiëntencontact altijd veel interesse heeft in organiseren en mensen inspireren. Dit kan ze nu goed combineren door zowel te werken als huisarts en door het leiden van meerdere locaties binnen de huisartsengroep van Fonkelzorg. Dit doet ze op een optimistische, gepassioneerde en energieke manier!

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Binnen drie jaar tijd ben ik als huisarts gegroeid van een éénpitter naar een leidinggevende van ruim 30 man. Zonder werkervaring op het gebied van leiding geven of opleidingen gevolgd te hebben voor management. Mijn ervaringen deel ik graag, de hobbels die ik tegen kwam, de successen die ik heb geboekt. Door dit met anderen te delen hoop ik andere vrouwen te inspireren, denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden en het beste uit jezelf te halen.

Hier ben ik heel goed in:

Ik ben een optimist, denk in oplossingen en kan veel toevoegen in procesverbeteringen. Processen optimaliseren zit hem vaak in kleine dingen, waar ik goed zicht op heb, omdat ik zelf op de werkvloer aanwezig ben en daarnaast de helikopterview heb als leidinggevende. Daarnaast voel ik mensen goed aan en heb ik geleerd te luisteren naar dit gevoel. Dit kan ik weer toepassen bij het leiding geven aan mijn medewerkers en ook in het contact met patiënten.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik ben creatief, zowel in mijn werk als in mijn vrije tijd. In mijn werk denk ik graag in creatieve oplossingen, ‘outside the box’. En in mijn vrije tijd uit zich dit door bijvoorbeeld kokkerellen, piano spelen, tekenen met de kinderen, tot klussen in de tuin. Daarnaast ben ik nuchter en direct. Mensen weten gelijk wat ze aan me hebben, ik draai er niet omheen, maar ben recht voor zijn raap. Ook ben ik erg gesteld op structuur, hou ik van plannen en het overzicht bewaken door prioriteiten te stellen.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

Als ondernemende huisarts wil ik me graag blijven ontwikkelen, met name op het ondernemersvlak. Dit is iets wat ik niet vanuit mijn opleiding heb meegekregen, maar waar ik wel altijd zoekende ben hoe ik me als ondernemer verder kan ontwikkelen. Daarnaast zijn mijn kinderen en man ook erg belangrijk voor mij en is de balans zoeken tussen ondernemer zijn en een gezinsleven hebben altijd een interessante balans. Ik worstel wel eens met dit soort vraagstukken en daarom is het fijn om hier verhalen over te horen van mede vrouwelijke ondernemers. Jezelf verder ontdekken en ontwikkelen is wat ik hoop te vinden bij FEEM.

Sylvana Hazenveld
Sylvana Hazenveldhttp://feemonline.nl/sylvana-hazenveld/
Sylvana is een bevlogen huisarts, die naast het patiëntencontact altijd veel interesse heeft in organiseren en mensen inspireren. Dit kan ze nu goed combineren door zowel te werken als huisarts en door het leiden van meerdere locaties binnen de huisartsengroep van Fonkelzorg. Dit doet ze op een optimistische, gepassioneerde en energieke manier!

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

1 REACTIE

  1. Als ex-patient van deze verschilmaker kan ik alleen maar zeggen:”wat een fantastisch reclame/kletspraatje”.Zorgverleners die daarnaast ondernemer zijn,hebben niet het beste met je voor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in