Ik help je om tot een eerste kleine actie te komen, zodat je stap voor stap vooruit komt.

Simone werkt als (team)coach en trainer vanuit haar missie om verbinding te creëren. Zodat mensen kunnen ontwikkelen en groepen kunnen groeien. Dit doet zij met een energiek enthousiasme, een nieuwsgierige open houding en innerlijke rust.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Laat me naar je luisteren. Ik stel je vragen zodat je tot inzichten komt. Ik help je om tot een eerste kleine actie te komen, zodat je stap voor stap vooruit komt. Laat me je helpen om stil te worden. Ik zal je begeleiden met verdiepende vragen. Zodat je ervaart en ziet wat voor jou belangrijk is. Laat me je enthousiasmeren met mijn optimistische energie. En laten we samen de creativiteit aanboren en vanuit alle perspectieven alleen maar mogelijkheden zien. Laat me je mijn verhaal vertellen waarmee ik je inspireer zodat je ziet wat er allemaal mogelijk is.

Hier ben ik heel goed in:

Doordat ik zowel enthousiasme als rust kan inbrengen, kan ik goed afstemmen op wat nodig is in het moment. Doordat ik mezelf ben, maak ik gemakkelijk verbinding met een ander. Dit zorgt voor een prettige sfeer waarin de ander zich kan openstellen en ontwikkelen. Doordat ik goed luister en rake vragen stel, komen anderen snel tot inzicht. Door mijn praktische insteek kan dit inzicht worden omgezet in actie en beweging.
Doordat ik veel observeer en dit durf te benoemen, maak ik onderwerpen bespreekbaar die anders niet op ter sprake komen. Dit leidt niet zozeer tot makkelijke maar wel waardevolle gesprekken.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik kom uit een ondernemersgezin en heb eigenaarschap en leiding nemen met de paplepel ingegoten gekregen. Hierdoor durf ik regie te nemen over mijn leven en voor wegen te kiezen die niet altijd makkelijk zijn, maar wel juist. Mijn studie culturele antropologie heeft mij zowel gevormd als dat het tekenend is voor hoe ik ben. Ik bekijk de wereld vol nieuwsgierigheid, heb niet snel een oordeel klaar, stel veel vragen en heb een groot inlevingsvermogen. Mijn studie facilitaire dienstverlening heeft me de nodige zakelijkheid meegegeven waardoor ik ook rationeel en resultaatgericht kan zijn.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

Vaak ben ik bewust van wat ik doe, hoe ik iets doe en hoe ik het anders kan doen. Het is prettig om op deze manier met ontwikkeling bezig te zijn. Soms word ik moe van al dat analyseren, vooral als ik in rondjes blijf denken. Dat zijn momenten waarop mijn hoofd groter dan de rest van mijn lijf voelt. Dan is het nodig om stil te worden en mijn lijf te voelen. Ik ga wandelen of zittend mediteren. Dan kom ik op een ander niveau van zijn. Niet bewustzijn, maar onderbewustzijn. En van daaruit komen heel andere inzichten.

Simone van Geelen
Simone van Geelenhttp://feemonline.nl/simone-van-geelen/
Simone werkt als (team)coach en trainer vanuit haar missie om verbinding te creëren. Zodat mensen kunnen ontwikkelen en groepen kunnen groeien. Dit doet zij met een energiek enthousiasme, een nieuwsgierige open houding en innerlijke rust.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in