gevonden voor jou!

Selectie van top artikelen over Geld & Money Mindset.

Tijdens ons onderzoek naar 'anders kijken naar geld & money mindset' zijn we allerlei inspirerende en verdiepende artikelen tegengekomen. We delen graag een selectie van deze artikelen met je.

Leestijd: < 1 minuut
  1. Van ‘meer, meer, meer’ naar betekeniseconomieKees Klomp hebben we al vaker geïnterviewd voor FEEM Magazine over zijn visie op de welvaartseconomie en de betekeniseconomie. Zijn kijk op ‘steeds meer geld verdienen’ is radicaal anders dan de meeste mensen in de huidige maatschappij. Het is de moeite waar om je eens te verdiepen in zijn theorie over de betekeniseconomie.Hier lees je het artikel. 
  2. Doneren, maar dan andersTerwijl we net het artikel publiceren over ‘anders kijken naar geld’ waarin we het ook hebben over het doneren van 10% van wat je verdient, zien we dit artikel. Dat is geen toeval uiteraard. Deze stichting gaat zelfs nog een stap verder dan ‘gewoon doneren’. Zij noemen het ‘effectief doneren’: zorgen dat je geld terecht komt op een plek waarvan je zeker weet dat je er een leven mee redt.Hier lees je het artikel.
  3. Heb je ook een artikel gevonden waarin je wordt uitgedaagd om anders te kijken naar geld? Laat het ons weten in de comments en wie weet plaatsen we het hier.

 

 

 

Meer artikelen uit dit dossier

Reageren? leuk!

Wij gebruiken FEEM Magazine graag als platform om kennis en ervaring te delen over de thema's waar we over schrijven. Door jouw visie op dit onderwerp ook te delen, komen we samen tot steeds meer verdieping en inspiratie. We houden van constructieve gesprekken - van hart tot hart. Praat je mee? 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in