Ik geef vorm aan hoe jij het ziet.

Sarah is vormgeefster voor coaches en therapeuten. Ze brengt jouw visie, dat waar jij voor staat, tot uiting in de vormgeving van jouw volledige bedrijf. Van logo, illustraties tot aan ondersteunende producten voor in de praktijk. Ze werkt met verschillende stijlen afgestemd op wat passend is, zodat wat ze neerzet uniek is en helemaal van jou.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken

Jij hebt als coach of therapeut de sleutel in handen naar een wereld die de ander nog helemaal niet kan zien of ervaren, maar wel naar verlangt. Hoe maak jij deze wereld op zo’n manier zichtbaar dat wat je zegt ook daadwerkelijk binnenkomt bij de ander en beklijft. Zodat ze deze sleutel ook daadwerkelijk zullen gaan gebruiken om vervolgens zelf de deur te openen naar hun next level. Daarin kan ik voor jou het verschil maken. Weten wat je wilt overbrengen is stap 1. Beeld krijgen bij hoe jij dit ziet stap 2. Reeds bestaande beelden kunnen niet helemaal sluitend zijn aan jouw behoefte. Jouw visie is tenslotte uniek, dus waarom zouden bestaande (stock) beelden dan passend zijn?

Hier ben ik heel goed in

Mijn vuurtje gaat branden van het visueel maken van wat jij de wereld wilt brengen. Dit doe ik op een manier dat het helder en tastbaar is voor de mensen waar jij mee wilt werken. Authenticiteit staat bij mij hoog in het vaandel. Werkelijk iets nieuws creëren is waar ik blij van word. Iets wat past bij jou als persoon. Ik zie het als in beeld brengen van wat er in de ander leeft. Zo creëren we samen iets wat nog niet eerder bestond.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten

Ik ben een geboren en getogen Rotterdamse. Samen met mijn vriend trotse ouders van twee meiden. Met name sinds ik moeder ben is persoonlijke groei is mij niet vreemd. En ik hou wel van een snufje spiritualiteit in mijn leven. Ik doe dit werk naast mijn werk als womans transformologist voor moeders die met hormonale klachten worstelen bij Van grijze mist naar roze wolk. Ik combineer deze beide aspecten, omdat het werken in mijn praktijk ook vraagt om een uitlaatklep. Die uitlaatklep vind ik in mijn artistieke en creatieve kant met De Beeldgevers.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM

Een van de meest waardevolle lessen die ik heb geleerd is het bewust gebruiken van mijn verbeeldingskracht. En hoe ik door hiermee te werken kan afstemmen op mijn creatiekracht, de plek waar kunst en spiritualiteit voor mij samenkomen. Dit vind je niet in de buitenwereld maar in jezelf. Alles is daar al aanwezig. Het enige dat je hebt te doen is hierop afstemmen en vervolgens hierop durven vertrouwen en daadwerkelijk actie ondernemen. En juist in interactie met een ander ontstaan de mooiste ideeën. Ik geloof dat we hier bij FEEM met een schat aan waardevolle en inspirerende vrouwen te maken hebben. Als we met elkaar de handen in één slaan ontstaat er magie.

Sarah Binnekamp
Sarah Binnekamphttp://feemonline.nl/sarah-binnekamp/
Sarah is vormgeefster voor coaches en therapeuten. Ze brengt jouw visie, dat waar jij voor staat, tot uiting in de vormgeving van jouw volledige bedrijf. Van logo, illustraties tot aan ondersteunende producten voor in de praktijk. Ze werkt met verschillende stijlen afgestemd op wat passend is, zodat wat ze neerzet uniek is en helemaal van jou.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

2 REACTIES

  1. Lieve Sarah, wat een mooi artikel. Precies zoals ik je ken en hoe ik het samenwerken ervaren heb. Je hebt een prachtig logo voor mij ontwikkeld, wat exact uitdrukt waar mijn bedrijf voor staat. Dank je wel hiervoor! Ik weet zeker dat je voor heel veel andere ondernemers een hele waardevolle bijdrage kunt leveren!

  2. Samenwerken met Sarah is een feestje! Mijn bedrijf VIA Salina is er voor de Chaotische Breinen onder ons. Ik wilde vrolijkheid, licht, warmte uitstralen. En man man man wat heeft ze dat goed aangepakt met het rebranding traject. Alles klopt nu. Van de plaatjes op mijn socials, mijn website en logo tot aan de belettering op mijn auto. Sarah stemt volledig op je af, gaat in gesprek, schetst en schaaft bij. Om uiteindelijk een bizar goed resultaat neer te zetten die echt pas bij mij, bij degene met wie ze samenwerkt. Dank lieve Sarah!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in