Leestijd: 7 minuten

DEEP DIVE DAG 2023 – RISE UP – WOENSDAG 4 OKTOBER 

Blijf je in contact met wat je écht wilt. 

En doorbreek onbewuste blokkades, zodat je vol vertrouwen voluit voorwaarts blijft gaan vanuit geïnspireerde actie. 

Je hebt een belangrijke boodschap, droom, visie of missie. In de dagelijkse praktijk betekent dat niet alleen zonnestralen, maar ’the real deal’. Je hebt vragen waar je mee rondloopt. Dat heeft elke ondernemer. 

Klopt mijn doelgroep nog? Wil ik mijn aanbod veranderen? Zal ik gaan samenwerken? Hoe krijg ik meer deelnemers aan mijn trainingen?

Bekijk jouw vraagstuk vanuit 3 verschillende kanten. Op één dag. En vind in jezelf antwoord op de vraag: wat heb ik nu te doen?

Het is tijd om even stil te staan. Herijken. Een deep dive naar binnen maken onder deskundige begeleiding om onbewuste blokkades te ontdekken én doorbreken. Om vervolgens vol vertrouwen voluit voorwaarts te gaan.

Are you ready to rise up?

Deze deep dive dag gaan we – uiteraard – diep. Je gaat genieten. Je gaat verbinden. Je gaat nieuwe inzichten opdoen. Je gaat nog meer verdieping vinden in thema’s waar je je al een tijd mee bezig houdt zoals je missie, ego, intuïtie, universele wetten.

Wauw. Dit gaat prachtige antwoorden geven!

(Super leuk als je erbij bent!)

Je gaat vandaag aan de slag met jouw belangrijkste vraagstuk. Dat ene ding waar je steeds de vinger niet precies op kunt leggen, maar waarvan je weet: als je daar helderheid op hebt dan levert je dat sowieso tijd, geld of energie op.

Of je nu helderheid wilt op je aanbod, doelgroep, samenwerkingen, social media, strategie, balans of wat anders: wij begeleiden je vanuit drie perspectieven naar hét antwoord dat écht bij jou past.

PERSPECTIEF 1: angst of vertrouwen

Het is een dagelijkse commitment: in vertrouwen blijven. Waar zitten misschien toch nog wat (onbewuste) angstgedachten? En waar zit het volle vertrouwen? Hoe beïnvloeden zij elkaar? Dat gaan we ontdekken. En indien nodig: doorbreken.

PERSPECTIEF 2: JE MISSIE

De 'why' van je bedrijf heel sterk voelen is een van de krachtigste manieren om voluit voorwaarts te blijven gaan vanuit geïnspireerde actie en vertrouwen. Vandaag gaan we dat gevoel extra aanwakkeren. Dat geeft een enorme boost!

PERSPECTIEF 3: UNIVERSELE WETTEN

Er is zoveel bullshit in omloop over 'manifesteren'. Daar blijven we ver vandaan. Maar willen wél graag een integer en meer kloppend perspectief laten zien vanuit de 13(!) universele wetten. Hierdoor ga je zien waar het niet lekker stroomt in jouw bedrijf.

! Wij weten dat deze dag enorm waardevol is voor elke vrouwelijke ondernemer die werkt van binnen naar buiten. Die haar intuïtie belangrijk vindt en niet wil doen ‘wat hoort’ maar alleen wat écht bij haar past. Ook als anderen dat niet begrijpen. Als je bezig bent met bewustzijn dan is deze dag voor jou. 

Maar… dat weet jij natuurlijk nog niet. We gaan je op deze pagina zo goed mogelijk uitleggen wat deze dag inhoudt, zodat jij voor jezelf kunt bepalen of het bij je past. Een paar tips:

 1. Lees voorbij de woorden: kijk of je de intentie erachter kunt opmerken.
 2. Wat doet deze intentie met je? Krijg je er een krampachtig gevoel van (‘neediness’)? Ben je bijvoorbeeld bang om iets te missen als je niet gaat? Dan zeggen wij: niet doen. Reminder: je wilt niet vanuit angst handelen. 😉
 3. Krijg je een gevoel van ‘eagerness’? Een gevoel van thuiskomen? Een gevoel van ‘dit is tof’, dan zeggen wij: follow that joy. Ben erbij! Blijf die signalen van eagerness en vertrouwen volgen. Ook al kun je ze rationeel niet verklaren of werpt je hoofd allerlei beperkingen op. Je weet hoe het werkt…. 

Drie redenen om erbij te zijn

 • Elke ondernemer heeft vragen. Hoe zal ik ... Wanneer zal ik... Met wie kan ik... Dat hoort erbij! Sta eens even stil wat die ene vraag is die het meeste impact maakt als je daar helderheid op hebt. Zo'n vraag waarvan je weet: als ik hier duidelijkheid over heb, levert me dat 3x zoveel tijd, geld of energie op. Die vraag. Wauw! 💫 Dat antwoord is goud waard. Dat antwoord ga je vandaag krijgen.
 • Wij ervaren het zelf ook weer elke keer: zodra je je omringt met andere ondernemers levert dat support, herkenning en veel - heel veel - inspiratie op. Je doet ideeën op door met de anderen van gedachten te wisselen. Je hoort iets, voelt wat het met je doet en beseft dan: dat is het! Dat ik daar niet eerder ben opgekomen.
 • Willem Glaudemans. Leren van the master himself. Dit wordt wat ons betreft een verademing. Geen overdreven poespas, maar doorleefde materie. The real deal.

Dit levert het je op

 • Je hebt nu exact helder wat je te doen hebt mbt jouw vraagstuk. (Dat ene ding waar je maar niet je vinger op kon leggen is nu kraakhelder).
 • Plus: je hebt geleerd hoe je vanuit deze 3 perspectieven naar je vraagstuk kunt kijken. Dat kun je dus voortaan ook op andere vraagstukken toepassen. Dit gaat niet alleen om deze ene dag.
 • Je hebt gevoeld, gezien en ervaren wat voor moois er voor jou nog in het verschiet ligt!
 • Je hebt exact helder welke blokkades jou op dit moment tegenhouden zonder dat je het doorhad (every level has it's devil)
 • Nóg hogere energie waardoor je heel goed voelt wat je nu te doen hebt om jezelf en je bedrijf verder te ontwikkelen.
 • Nieuwe connecties opgedaan en je netwerk uitgebreid met inspirerende vrouwelijke ondernemers
 • Na dit event ga je vol vertrouwen voluit voorwaarts vanuit geïnspireerde actie.

Compilatie DEEP DIVE DAG 2022

Are you ready to rise up?

~ Woensdag 4 oktober
~ 9.30 – 18.00
~ Landgoed Coudewater in Rosmalen
~ Kleinschalig, dus je gaat écht de diepte in

Neem contact op om een afspraak in te plannen. We bellen om door te nemen of dit event aansluit bij jouw behoefte van dit moment.

Let's RISE UP

Ons uitgangspunt: je bent f*cking goed bezig met je bedrijf! Je maakt een verschil. De voldoening die je voelt wanneer je iemand weer hebt geholpen met jouw passie en talent: onbetaalbaar. 

YOU ROCK!

En tegelijkertijd is het heel boeiend om te zien welke potentie je nog onbenut laat. Niet vanuit schaarste of omdat je het nu niet goed doet, maar omdat het gewoon super mooi is om jezelf een dag onder te dompelen in wat er allemaal nóg meer mogelijk is.

En je mag ook kritisch op jezelf blijven. We begeleiden je naar jouw essentie, zodat je niet per ongeluk keuzes maakt die niet écht bij je passen. (Ons hoofd kan heel sterk en overtuigend zijn.)

It’s time to RISE UP.

 

wie is Willem glaudemans?

Willem Glaudemans is voor veel mensen bekend van zijn werk voor Een Cursus in Wonderen. Hij zat in het Nederlandse vertaalteam. Zijn inzichten over dit werk gaan daarom zeer diep.

Na deze vertaling is hij ook zelf boeken gaan schrijven over zijn inzichten. Een aantal van zijn bekendste boeken zijn:

~ Boek van de Levensmissie
~ Boek van de Universele Wetten
~ Reis van de Ziel

Ook heeft hij het Talentenspel ontwikkeld, waar hij inmiddels honderden mensen mee heeft begeleid om hun natuurlijke talenten te ontdekken. We hebben Willem uitgenodigd om zijn authenticiteit, diepgaande kennis en de manier waarop hij deze materie weet te vertalen naar het ondernemerschap.

Terwijl er ook een hoop onzin verteld wordt over bijvoorbeeld de Wet van Aantrekking, zul je dat bij Willem niet horen. Hij heeft het doorleefd en geeft zijn inzichten weer door. Dit is geen ‘manifesteren zorgt ervoor dat je altijd blij en gelukkig bent’-man. We gaan voor het echte verhaal. Alleen dat zorgt ervoor dat we verder komen.

Wie zijn Yvonne en Anne?

Yvonne (links op de foto) en Anne runnen FEEM en organiseren deze belevingsdag.

Yvonne is al bijna 20 jaar ondernemer en is communicate- en gedragsdeskundige met een specialisatie in ego en intuïtie. Ze is ontpopt tot een ware heldin als het gaat om geïnspireerde actie. Haar befaamde visualisaties om hoofd, hart en buik in alignment te krijgen om daarna vanuit geïnspireerde actie verder te gaan zorgen voor veel impact en krijgen steeds meer bekendheid. En Human Design bevestigt haar purpose: anderen helpen inzien wat hun volgende stappen zijn om uit te komen op de juiste plek.

Waar Yvonne heel makkelijk ziet wat de volgende stappen zijn die gezet mogen worden, is Anne heel sterk in doorzien wat de blokkades op dat pad zijn. Dit is ook duidelijk haar purpose: ze ziet waar je jezelf (onbewust) tegenhoudt op weg naar het volbrengen van die prachtige potentie die op je ligt te wachten. Waar houd je jezelf tegen? Met haar energetische gaven ziet ze jouw blokkades al voordat je ze zelf doorhebt. Ze ‘leest’ energie en ziet wat er in iemand energieveld aanwezig is.

Op deze manier begeleiden ze ondernemers om naar binnen te gaan. Hun praktische achtergrond in marketing, communicatie en sales maakt het plaatje compleet. Hierdoor zien ze snel en duidelijk hoe je je innerlijke wereld naar buiten toe zichtbaar mag maken. Een gouden duo en dé mentors als het gaat om ondernemen van binnen naar buiten. 

Reacties op ons vorige event:

Wat voor gevoel geeft deze dag je?

"Het maakt me niet zoveel uit wat FEEM voor event organiseert: ik ben er sowieso bij. Elke keer weer is het van hoge kwaliteit, blijven ze me verbazen over de opzet en ga ik naar huis met mega waardevolle inzichten."

Deze belevingsdag is voor jou als...

 • Je een vrouwelijke ondernemer bent die graag onderneemt van binnen naar buiten
 • Je weet dat innerlijke blokkades (zoals beperkende overtuigingen en onverwerkte ervaringen) jouw groei tegenhouden. (En dat dat niet altijd gefixed hoeft te worden.)
 • Je nog meer verdieping wilt op thema's als je zielsmissie, ego, liefde, angst, intuïtie.
 • Je hebt behoefte aan verbinding met gelijkgestemde ondernemers die ook van binnen naar buiten ondernemen.
 • Je een sterk verlangen voelt om even te herijken op een bepaald vraagstuk.
 • Je het werk van Willem Glaudemans kent en graag wil leren van 'the master himself'.
 • Je het werk van Willem Glaudemans nog niet kent en nieuwsgierig bent.

Deze dag is niets voor jou als...

 • Je niks met innerlijk werk, bewustzijn of intuïtie hebt.
 • Je al de kriebels krijgt van de zin 'sluit even je ogen'.
 • Je gelooft dat het leven 100% maakbaar is en je alles kunt manifesteren wat je wilt. Als je het maar écht écht wilt. Daar mag wat meer nederigheid en dankbaarheid in wat ons betreft. Het leven is veel subtieler.
 • Je niet tegen super toffe, gave events kunt die anders zijn dan anders 😉

"Wauw. Je voelde de energie gewoon stijgen. Dit was heel bijzonder om mee te maken. Ik voel het in heel mijn lijf. Dank je wel voor deze prachtige dag en super mooie ervaring. Een ook de mensen die er waren: ik voel alleen maar dankbaarheid dat jullie ons bij elkaar hebben gebracht via dit mooie event."

zei bijna iedereen de vorige keer 🙂

geen grap

Are you ready to rise up?

~ Woensdag 4 oktober
~ 9.30 – 18.30
~ Landgoed Coudewater in Rosmalen

Programma

9.30 – 10.00 Ontvangst Landgoed Coudewater
Opening Raising Vibrations Anne en Yvonne
Perspectief 1 Aan de slag met je vraagstuk vanuit vertrouwen en angst. Willem Glaudemans
(ism Anne en Yvonne)
12.30 – 13.30 Lunchpauze Op eigen gelegenheid
Perspectief 2 Deep dive in je missie. Je ontdekt wat dat te maken heeft met jouw vraagstuk. Willem Glaudemans
(ism Anne en Yvonne)
Perspectief 3 Waar zitten jouw grootste blokkades om te realiseren wat voor jou is weggelegd? Willem Glaudemans
(ism Anne en Yvonne)
Alles wordt helder We rise together Anne en Yvonne
17.30 – 18.00 Afronding  

Die Circles van de FEEM Community zijn elke keer weer magisch. Wat daar gebeurt is zo bijzonder. Elke keer weer komt er precies naar boven wat voor mij zo belangrijk is en waar ik iets mee mag doen. Echt prachtig!

Sietske Verbraak

over de Circle sessie. Dezelfde vibe nemen we mee op 4 oktober.

Ik word elke keer weer verrast. Verrast dat het zo simpel is en zo snel kan gaan. Wat dan? Me verbonden voelen. Mijn eigen denken helder krijgen. Me gezien en gehoord voelen en een werkelijk een bijdrage leveren. Simpel en zo krachtig!

Marja Godvliet

over een Let's Connect sessie van FEEM. Ook dit ga je op 4 oktober zelf ervaren.

Ticket kopen

Yes! Super leuk dat je erbij wilt zijn. Een ruimte vol met vrouwelijke ondernemers die allemaal bewust in het leven staan en van binnen naar buiten leven geeft een immense boost! Wij kijken er enorm naar uit om dit samen met jou te beleven. 

Ticketprijs

mag in termijnen

RISE UP!

333 ex btw
 • Belangrijk: door onze aanpak heeft deze dag van tevoren al impact op je (verrassing...:) én het zal nog lang nawerken. Je betaalt dus niet voor één dag, maar voor het effect ervan op de lange termijn.
 • Betalen in termijnen mag
 • Ben je lid: vraag dan even naar de kortingscode
 • Neem een vraagstuk mee waarvan je weet: als ik hier een (onbewuste) blokkade in ontdek en deze doorbreek, dan gaat me veel dat tijd, geld of energie opleveren. (Maw: zo maak je het de investering dubbel en dwars waard.)
 • Eerst even contact om te bespreken of dit event aansluit bij jouw behoefte van dit moment? Doen we graag! Mail even naar anne@feemonline.nl en dan plannen we iets in.

Een eerlijk gesprek

Veelgestelde vragen

Wil je nog meer de details in? Hieronder vind je nog wat meer uitleg.

Are you ready to rise up?

~ Woensdag 4 oktober
~ 9.30 – 17.30
~ Landgoed Coudewater in Rosmalen