Bij mij ben jij zelf de formule tot jouw succes en die ontsluit ik met je via jouw unieke Human Design.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik het verschil maken

Elke vakvrouw heeft haar eigen succesformule waarop ze stralend en relaxed goed geld kan verdienen. En toch zoeken heel veel vakgenoten buiten zichzelf naar methodes en formules. Bij mij ben jij zelf de formule tot jouw succes en die ontsluit ik met je via jouw unieke Human Design. In jouw SuccesLab leer jij je eigen succesformule – verscholen in jouw Human Design – ontrafelen en toepassen via experimenten. Ervaar zelf stap voor stap hoe ook jij relaxed goed geld kunt verdienen. Wil je eerst even proeven aan jouw unieke Human Design, dan heb ik Jouw Human Design Boek voor je.

Hier ben ik heel goed in

Ik verbind jouw Human Design direct met jouw eigen situatie. Vertel me maar waar je keer op keer tegenaan loopt en aan de hand van Jouw Succesformule help ik je met het formuleren van jouw eigen experiment waardoor je je eigen succesformule gaat ontdekken door het in de dagelijkse praktijk toe te passen. Ik stop daarbij niet bij het eerste wat je zegt, maar ga echt de diepte in. En dat allemaal binnen één gesprek. Je loopt altijd het gesprek uit met inspiratie en een concreet experiment om mee aan de slag te gaan.

Dit is ook belangrijk over mij te weten

Naast een gedegen Human Design opleiding waarbij ik meer dan 300 Human Design Charts heb mogen analyseren, heb ik ook ruim 22 jaar ervaring als management & marketing consultant in mijn broekzak. De vertaalslag van jouw Human Design: jouw succesformule, naar jouw marketing & sales is voor mij appeltje-eitje. Mijn Human Design is een 2/4 Mental Projector. Mijn openheid staat garant voor heel veel ruimte bieden aan jou en jouw verhaal. Tot slot: ik ben één brok enthousiasme en lach heel veel :).

Dit is waarom ik goed bij FEEM pas

FEEM Magazine staat voor alles waar ik ook voor sta. Er is geen standaard formule wat bij jou past, je hebt je eigen succesformule. Dat vraagt dat je jezelf echt in spiegel durft aan te kijken en je eigen bullshitexcuses niet langer accepteert en in plaats daarvan op je eigen ontdekkingsreis gaat van wat jou laat stralen. Er wordt nooit meer zo iemand geboren als jij. Omarm je uniciteit. Er is er maar één zoals jij.

Rianne Klein Geltink
Rianne Klein Geltinkhttp://feemonline.nl/rianne-klein-geltink
Rianne werkt als Human Design Mentor. Ze combineert 5 jaar ervaring in Human Design met 22 jaar ervaring in sales & marketing. Ze gelooft dat iedereen haar eigen succesformule heeft. Die laat ze jou ontrafelen en benutten in jouw SuccesLab.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in