Leestijd: < 1 minuut

Met de komst van de kinderen kwam er ineens van alles bij in je leven: meer spullen, meer taken, meer afspraken en geregel.

Professional Organizer Petra Niesten helpt ondernemende vrouwen met het aanbrengen van meer rust, ruimte en overzicht in hun dagelijks leven. Met haar bedrijf Learn2organize begeleidt ze deze vrouwen op afstand door middel van virtual organizing.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Je bent moeder. En op papier heb je het allemaal: een leuk gezin, een fijn huis, een eigen bedrijf en een actief sociaal leven. Maar de dagelijkse realiteit is anders. Je bent namelijk van nature niet een opgeruimd en georganiseerd type. Dat was nooit echt een probleem, totdat je moeder werd. Met de komst van de kinderen kwam er ineens van alles bij in je leven: meer spullen, meer taken, meer afspraken en geregel. Hoe doen die andere moeders dat toch?! Je verlangt naar een georganiseerder leven met meer ruimte en meer tijd. En daar kan ik jou bij helpen.

Hier ben ik heel goed in:

Als professional organizer ben ik een expert op het gebied van opruimen en organiseren. En als moeder van twee met een eigen bedrijf ben ik ook ervaringsdeskundige als het gaat om de combinatie werken en moederschap. Ik kan jou leren om je huis, je gezin of je werk handiger te organiseren. Zodat jij meer ruimte en tijd krijgt voor de dingen die er werkelijk toe doen! Er is geen ‘one size fits all’ manier voor opruimen en organiseren. Ik ga samen met jou op zoek naar realistische, werkbare oplossingen die passen bij jóu en je gezin.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik ben online ondernemer: ik begeleid je bij jouw opruim- of organizing vraag op afstand d.m.v. videobellen en e-mail support. Virtual organizing’ noemen we dat. We gaan samen aan de slag in korte sessies die makkelijk in jouw drukke agenda passen. Tussen die sessies door ga je zelf aan de slag volgens jouw persoonlijke actieplan. Natuurlijk met mijn support via de mail en, als je dat nodig hebt, een liefdevolle ‘schop onder je kont’. Zo blijf je gefocust en gemotiveerd om door te pakken. Woorden die goed passen bij mij en mijn werkwijze zijn: Persoonlijk, praktisch, eerlijk, realistisch en met humor.

Dit is waarom ik als Verschilmaker zo goed bij FEEM pas:

Ondernemen van binnen naar buiten: Dat is wat ik doe. Structuur aanbrengen en organiseren is mijn passie. Organiseren gaat ook van binnen naar buiten. Iedereen heeft het in zich om te organiseren. Maar welke manier past het beste bij jou en sluit aan bij jouw behoeften en gewoonten? Om daarachter te komen is persoonlijke verbinding met mijn klanten zo belangrijk. En georganiseerd zijn is ook geen doel op zich. Het is een middel om een doel te bereiken: je leven zinvol besteden en het beste uit jezelf naar boven halen, zowel privé als op je werk.

Petra Niestenhttps://feemonline.nl/petra-niesten/
Professional Organizer Petra Niesten helpt ondernemende vrouwen met het aanbrengen van meer rust, ruimte en overzicht in hun dagelijks leven. Met haar bedrijf Learn2organize begeleidt ze deze vrouwen op afstand door middel van virtual organizing.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: ‘Je krijgt wat je nodig hebt’. Hier vind je de blogs van onze Verschilmakers, inspirerende ondernemers die bij FEEM zijn aangesloten. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende vrouwelijke ondernemers in Nederland die op hun eigen manier een bijdrage leveren aan een mooiere wereld. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here