Ik daag je uit om met een bucketlistwens te komen, dan bijt ik me erin vast tot jij deze hebt afgestreept.

Dingen die je al lang had willen doen ook écht uitvoeren, dat klinkt goed toch? Paulien doet dit al haar hele leven en heeft de B.U.C.K.E.T.-methode ontwikkeld waarmee het jou ook gaat lukken. Dus waar wacht je nog op?

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Stel nou dat morgen het licht uit gaat, het is je laatste dag. Ja sorry ik weet het, dat is nogal confronterend. Maar ik daag je even uit om het je in te beelden. Waar zou jij dan spijt van hebben? Wat het ook is, gelukkig heb je nog tijd om er wat aan te doen. Maar waar te beginnen? Ik help je graag om ervoor te zorgen dat ook jij een bucketlist gaat maken. En belangrijker nog: gaat afstrepen.

Hier ben ik heel goed in:

“Ik zou het gewoon doen!” Dat is mijn motto en vaak ook het antwoord als mensen me vragen: “Ik wil al zo lang Spaans leren, een moestuin beginnen enz., maar het komt er gewoon niet van, hoe dan?” Met mijn handvaten en tips gaat dat wel lukken. Ik daag je uit om met een bucketlistwens te komen, dan bijt ik me erin vast tot jij deze hebt afgestreept.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Mensen zeggen dat ik ben geboren met een bucketlist, omdat ik al mijn hele leven mijn wensen afstreep. Of ze nou groots en meeslepend zijn, of klein en gratis zoals snijbloemen uit eigen tuin. Op mijn 25e verloor ik mijn vader en zag ik dat mijn moeder ineens dingen ging doen die ze niet eerder deed. Ook vriendinnen die een ziekte overleefden stelden hun dromen niet langer uit, doordat ze voor hun gevoel een ‘tweede leven’ kregen. Sindsdien is mijn missie om mensen wakker te schudden: stop met uitstellen en ga je bucketlist afstrepen!

Dit is wat inspiratie voor mij betekent:

Iedereen zou de wereld wel een beetje mooier willen maken, toch? Ook ik zou graag mijn steentje willen bijdragen in een vorm die bij me past. Omdat ik merk dat mijn enthousiasme vaak aanstekelijk werkt, gebruik ik dit om zoveel mogelijk mensen te stimuleren om hun leukst mogelijke leven te leven. Als ik terug hoor dat mensen door mij geïnspireerd zijn, knopen hebben doorgehakt door dingen ‘gewoon te gaan doen’ die ze daarvóór uitstelden, dan weet ik: “Daar doe ik het allemaal voor!”.

Paulien van t Westeinde
Paulien van t Westeindehttp://feemonline.nl/paulien_van_t_westeinde/
Dingen die je al lang had willen doen ook écht uitvoeren, dat klinkt goed toch? Paulien doet dit al haar hele leven en heeft de B.U.C.K.E.T.-methode ontwikkeld waarmee het jou ook gaat lukken. Dus waar wacht je nog op?

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in