Leestijd: 5 minuten

Onze naam

  • Kom mensen, pak je eigen ’15 minutes of fame’. Er zijn veel mensen met prachtige visies en krachtige ideeën die een verschil maken in de wereld. FEEM Magazine biedt hen graag een platform en stimuleert inspirerende professionals om te laten zien en horen waar ze voor staan.
  • We schrijven FEEM en niet FAME, want het draait niet om die fame. Het draait niet om het aantal volgers. Maak je niet druk om hoeveel mensen je leuk vinden of snappen waar je mee bezig bent. Het gaat erom dat je jouw pad volgt. Doe waar je blij van wordt! En maak ondertussen de wereld een beetje mooier. 
  • Het is tijd om meer ruimte te geven aan feminiene energie (die zich in vrouwen én mannen bevindt) zoals intuïtie, verbinding, empathie, samenwerken. Dat bedoelen wij met om feminine empowerment. Voegen we de eerste twee letters van elk woord samen dan staat er – niet geheel toevallig – FEEM.

Ons magazine

De wereld verandert. Jij verandert. Ga met ons mee op ontdekkingsreis! 

Via onze inspirerende interviews, kennisartikelen en persoonlijke verhalen nemen we je mee op reis naar jezelf, zodat je kunt werken en groeien op een manier die écht bij jou past.

Pak elke dag jouw #15minutesoffeem en ontdek hoe je in contact blijft met jezelf, je eigen pad volgt en hiermee het verschil maakt voor jezelf, anderen en de wereld.

Hoofdhema's: innerlijk/persoonlijk leiderschap, (zelf)bewustzijn, leven vanuit je hart. Onderwerpen: money mindset, gedachten & mindset, gevoel & emoties, gedragsverandering, intuïtie & inspiratie, zelfexpressie & creativiteit, passie & talentontwikkeling, femininiteit & masculiniteit, Universele Wetten.

Je vindt in ons online magazine wekelijks nieuwe artikelen van onze redactie en persoonlijke blogs van onze leden. Geen promotiepraatjes of advertenties. Alleen maar oprechte inspiratie en waardevolle kennis.

Doe nieuwe inspiratie op, vergroot je referentiekader en verruim je visie. Alle artikelen zijn gratis toegankelijk. We wensen je veel inspiratie! 

Wil je je niet alleen laten inspireren, maar ga je helemaal ‘all in’? Sluit je dan aan bij de FEEM Community. Je doet het zelf, maar hoeft het niet alleen te doen. Hier vind je meer info over ons House of FEEM, waar onze community elkaar vindt.

ONZE BIG WHY

De wereld is in transitie. Het bewustzijn groeit, oude systemen brokkelen af en feminiene waarden – zoals intuïtie, verbinding en gevoel – krijgen steeds meer waardering. Wij geloven dat deze ontwikkelingen zorgen voor een mooiere wereld. Waarom? Heel simpel: wanneer keuzes niet alleen door het hoofd worden gemaakt, maar ook met hart&ziel, dan kan het niet anders dan dat deze keuzes constructief zijn in plaats van destructief. Het voorkomt destructieve conflicten met jezelf en anderen. Wat is daarvoor nodig? Mensen zoals jij en ik. Mensen die actief bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling, daardoor steeds meer in lijn leven met hun hart&ziel. Dit zorgt voor meer liefde. Voor jezelf, anderen en de wereld. 

Wij richten ons op deze ontwikkeling in combinatie met het werk. Daar breng je immers een groot deel van je tijd door. Werkgeluk en duurzame inzetbaarheid zijn niet voor niets thema’s van nu. ‘Leven en werken vanuit je hart’, ‘je passies en talenten volgen’ klinkt heel mooi op papier. Maar wat betekent dat in de praktijk? FEEM Magazine is hierin je mentor én reisgenoot. Ga met ons mee op ontdekkingsreis. 

OPRICHTER

Journalist, communicatieadviseur, gedragspsycholoog en ondernemer Yvonne van Balkom (40) is de oprichter van FEEM Magazine en de FEEM Community. Dit is haar vijfde bedrijf. In 2018 runde ze 10 jaar een videocommunicatiebureau, waarvan 8 jaar samen met een compagnon, maar ze voelde dat het weer tijd was voor een nieuwe richting. Yvonne: “Ik wilde meer van betekenis zijn voor anderen. Het is leuk voor mij om te doen wat ik leuk vind en daar goed mee te verdienen, maar wat draag ik daarmee bij aan de maatschappij? Die vraag liet me niet los. Ik verkocht mijn aandeel in het bedrijf en startte in 2019 weer helemaal opnieuw met als enige richting mijn innerlijke kompas: het maken van een verschil. Hoe? Ik had geen idee. Ik vertrouwde erop dat dat goed zou komen.” Het werd een bijzondere ontdekkingsreis met veel ups en downs, waaruit anderhalf jaar later FEEM Magazine en FEEM Community is ontstaan. “Het is fantastische combinatie van mijn talenten, mijn passies, mijn beroep en waar behoefte aan is op dit moment. Dit klopt 100% voor mij.”

"Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen ligt je roeping."

Aristoteles (384 v Chr. - 322 v Chr.)

Amerikaans filosoof en theoloog (1899 - 1981)

“Ik heb het geluk gehad dat ik mezelf op 14-jarige leeftijd al afvroeg: wie ben ik en wat past écht bij mij? Gelukkig stimuleerden mijn ouders me om mijn hart te volgen en daar ben ik nooit mee gestopt. Ik heb meerdere bedrijven gehad; van bruidsfotograaf, tot eventorganisator en filmmaker. Hoe ouder ik werd, hoe meer het me begon op te vallen dat het voor veel mensen helemaal niet vanzelfsprekend is om je gevoel en je intuïtie te volgen en om je passies en talenten te ontdekken. Terwijl dat wel een verschil maakt. It makes you feel alive. Wanneer je vanuit volledige authenticiteit kunt leven, zonder tegengehouden te worden door beperkende overtuigingen van jezelf of anderen, dan maakt dat een verschil. De wereld heeft behoefte aan mensen die hun hart volgen, want het kan niet anders dan dat dat goed is voor jezelf, anderen en de wereld.”

"Don't ask yourself what the world needs. Ask yourself what makes you come alive, and go do that, because what the world needs is people who have come alive.”

Howard Thurman

Amerikaans filosoof en theoloog (1899 - 1981)

HET TEAM van feem

Zoiets groots, belangrijks, leuks, bijzonders en speciaals creëer je niet alleen. Dat doe je samen. Er zijn veel mensen verbonden aan FEEM. Het zijn toppers, lefhebbers en hele fijne mensen om bij elkaar te hebben. Allemaal willen ze graag bijdragen aan onze missie. Samen maken we het verschil.

Het team van FEEM bestaat uit ervaren krachten en studenten. Een mix die we heel bewust kiezen om studenten of mensen ‘in between jobs‘ een kans te geven om ervaring op te doen, zodat ze sneller het werk van hun dromen kunnen vinden. 

Yvonne van Balkom

hoofdredacteur & founder van FEEM Magazine

Calista van Amerongen

eindredacteur

Mirjan Tax

rechterhand

Fleur Hartman

redacteur

Sarah Binnekamp

vormgever

Laura Kloprogge

redacteur

Martien Versteegh

vormgever

Sophie Antoinet van Ommeren

techniek website

Sofia Bellil

redacteur & social media madame

Thought leaders en voorlopers

Wauw. We zijn trots op de samenwerking met deze thought leaders en voorlopers. Zij delen hun kennis en wijsheid met FEEM en onze lezers. 

Bregje Bullens

Provocatief trainer en opleider

Ayca Szapora

neurowetenschapper

Crystal Kwee & Mabel Duchossoy

TNBW

Jolien Slavenburg

Intuïtie expert

Hans Laurentius

Spiritueel leraar

Vera Helleman

Emotie expert

Jan Geurtz

Spiritueel leraar

verschilmakers

Last but not least: de leden van onze FEEM Community, onze Verschilmakers. Extreme dankbaarheid voor deze groep mensen die hun waardevolle inspiratie met ons delen in hun blogs en artikelen en in interviews hun expertise met ons delen.