Leestijd: 4 minuten

DIT IS FEEM

Onze artikelen zijn waardevol voor alle moedige professionals (m/v/x) die hun eigen pad lopen en geen uitdaging uit de weg gaan. Je wil succesvol zijn met je passies en talenten. Niet vanuit wilskracht en ‘altijd maar doorgaan’, maar vanuit flow, vertrouwen en verbinding.

FEEM Magazine is een mentor én reisgenoot als het gaat om deze manier van ondernemen en werken. Het magazine wordt gemaakt door de leden van de FEEM Community. Dit zijn 77 vrouwelijke ondernemers die graag een verschil maken. Voor zichzelf én anderen. 

Ons motto: via innerlijke groei naar bedrijfsgroei. Voor je eigen bedrijf of het bedrijf waarvoor je werkt. 

Thema's: innerlijk leiderschap, intuïtie, bewustzijn, zelfreflectie, geïnspireerde actie, mindset, emoties en gevoel, uitdagingen, successen, zichtbaarheid, verbinding, vertrouwen.

Je vindt in ons online magazine elke dag nieuwe artikelen en blogs van onze leden en de redactie. Geen promotiepraatjes of advertenties. Alleen maar oprechte inspiratie en waardevolle kennis.

Doe nieuwe inspiratie op, vergroot je referentiekader en verruim je visie. Alle artikelen zijn gratis toegankelijk. We wensen je veel inspiratie! 

Kom hier elke dag even voor jouw #15minutesoffeem en je inspiratie blijft stromen! 

Onze naam

  • Kom peoples, pak je eigen ’15 minutes of fame’. We zijn soms veel te bescheiden en mogen ons meer profileren met hetgeen we goed in zijn. Laat je zien, laat van je horen. FEEM Magazine biedt dat platform en stimuleert inspirerende professionals om zich zichtbaar te maken.
  • We schrijven FEEM en niet FAME, want het draait niet om die fame. Het draait niet om het aantal volgers. Maak je niet druk om hoeveel mensen je leuk vinden. Het gaat erom dat je onderneemt vanuit joy, passie, enthousiasme. Doe waar je blij van wordt! En maak ondertussen de wereld een beetje mooier. 
  • In onze feminiene kracht schuilt enorm veel liefde en vanuit die plek maken we de wereld een beetje mooier. Dat draait voor ons om feminine empowerment. Ook voor mannen! Voegen we de eerste twee letters van elk woord samen dan staat er – niet geheel toevallig – FEEM.

onze 'big WHY'

Wij geloven dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om zijn of haar passies en talenten te vinden, te uiten en te benutten. Dit zorgt voor een mooier leven én een mooiere wereld, want iemand die handelt vanuit zijn of haar diepste kern is altijd puur en echt. Echter, er is moed voor nodig om dit te doen. Mensen die de moed hebben om hun eigen pad en hart te volgen en zich niet laten tegenhouden door beperkende overtuigingen van anderen of zichzelf maken dus een verschil in de wereld. Voor zichzelf én anderen. 

(Ps. Dit zorgt voor minder depressies en burn-outs, omdat dit ervoor zorgt dat je leert luisteren naar wat écht goed voor je is in plaats van naar die innerlijke criticus. Maar, dit is de enige plek waar we onze missie op deze manier benoemen. Wij richten ons liever op de oplossing dan op het probleem.)

FEEM COMMUNITY

De FEEM Community bestaat uit vrouwelijke ondernemers die zelf ook hun hart volgen en de moed hebben om hun eigen pad te lopen. Hun kennis, ervaring en (eigen)wijsheid geven ze weer door via FEEM Magazine. 

OPRICHTER

Journalist, communicatieadviseur en ondernemer Yvonne van Balkom (40) is de oprichter van FEEM Magazine en de FEEM Community. Na de verkoop van haar laatste bedrijf heeft ze 1,5 jaar de tijd genomen om iets nieuws te laten ontstaan. Het werd een bijzondere ontdekkingsreis met als resultaat FEEM Magazine en FEEM Community.

HET TEAM van feem

Zoiets groots, belangrijks, leuks, bijzonders en speciaals creëer je niet alleen. Dat doe je samen. Er zijn veel mensen verbonden aan FEEM. Het zijn toppers, lefhebbers en hele fijne mensen om bij elkaar te hebben. Allemaal willen ze graag bijdragen aan onze missie. Samen maken we het verschil.

de redactie

De redactie bestaat uit ervaren krachten en studenten. Een mix die we heel bewust kiezen om studenten of mensen ‘in between jobs‘ een kans te geven om ervaring op te doen, zodat ze sneller het werk van hun dromen kunnen vinden. 

Ilja Panis

redacteur

Calista van Amerongen

eindredacteur

Mirjan Tax

rechterhand

Fleur Hartman

redacteur

Sanne van der List

editer

Laura Kloprogge

redacteur

Martien Versteegh

vormgever

Saïne van Kan

eindredacteur

Sarah Binnekamp

vormgever

Sofia Bellil

redacteur & social media madame

Sophie Antoinet van Ommeren

techniek website

Bianca Meijsen

Community Queen

Yvonne van Balkom

hoofdredacteur & founder van FEEM Magazine

Vaste panelleden van de rubrieken

Wauw. We zijn trots op de samenwerking met deze toppers van hun vakgebied. Zij hebben allemaal een eigen rubriek in FEEM Magazine en delen hun kennis en ervaring met je. 

Anne Niemeijer

It's all about the money

Ayca Szapora

Drie in de Pan

Bibianne Boumans

Bullshit Detector

Bregje Bullens

Drie in de Pan

Crystal Kwee & Mabel Duchossoy

Mijn cyclus

Garcia Stans

It's all about the money

Jolien Slavenburg

Intuïtie Ontmaskert

Hans Laurentius

Drie in de Pan

Milou van Hassel

Column

Sietske Verbraak

Column

Vera Helleman

The Real Deal

David Becking

column

verschilmakers

Last but not least: de leden van onze FEEM Community, onze Verschilmakers. Extreme dankbaarheid voor deze groep mensen die hun waardevolle inspiratie met ons delen in hun blogs en artikelen en in interviews hun expertise met ons delen.