Leestijd: 6 minuten

Leid je échte leven

Het ene magazine staat volledig in het teken van spiritualiteit en bewustzijn. Het andere magazine is weer heel erg zakelijk en lijkt totaal niet bezig te zijn met ‘de nieuwe wereld’. 

FEEM Magazine zit daar precies tussenin.

Uiteindelijk gaat het er niet om hoe lang je op een kussen kunt zitten om te mediteren. Het gaat om de dagelijkse praktijk. Hoe pas je daar je innerlijke wijsheid toe? 

Soms is het nodig om iets te veranderen in je leven zodat het weer goed en kloppend is voor je. Zodat je je eigen pad loopt. Dat gaat meestal gepaard met een heftige periode van chaos en verwarring, om uiteindelijk uit te komen op een plek van verlichting en rust. Die wake-up call hebben onze lezers al gehad.

Dat pad van bewustzijn is een continue ontdekkingstocht. In FEEM Magazine vind je de inspiratie en motivatie om op dat pad te blijven. (Al kun je uiteraard überhaupt niet terug.)

Vroeger kon je nog wel eens ‘blijven doorgaan’, maar inmiddels weet je beter. Je staat nu bewust in het leven. Je leeft steeds meer vanuit je hart en durft te luisteren naar je onderbuikgevoel!

Dat klinkt heel simpel in theorie, maar iedereen die het in de praktijk brengt weet dat het uitdagend kan zijn. FEEM is je reisgenoot én je mentor.

Wij richten ons op 5 bewustzijnsgebieden:

  • Cognitief bewustzijn
  • Lichaamsbewustzijn
  • Energetisch bewustzijn
  • Emotioneel bewustzijn
  • Eenheidsbewustzijn

De wereld verandert. Jij verandert. Ga met ons mee op ontdekkingsreis!

Via de inspirerende visies van onze experts, kennisartikelen en persoonlijke verhalen nemen we je mee op reis naar jezelf, zodat je kunt blijven werken en leven op een manier die écht klopt voor jou.

Pak elke dag jouw #15minutesoffeem.

What's in a name

  • We schrijven FEEM en niet FAME, want het draait niet om die fame. Het draait niet om het aantal volgers. Maak je niet druk om hoeveel mensen je leuk vinden of snappen waar je mee bezig bent. Het gaat erom dat je jouw pad volgt. Doe waar je blij van wordt! En maak ondertussen de wereld een beetje mooier.
  • We geven ’15 minutes of fame’ een nieuwe betekenis. Pak elke dag even je eigen ’15 minutes of feem’. Onze artikelen zijn voeding voor je ziel. Voed jezelf met waardevolle inzichten en ideeën. Ben alert op wat je je ‘systeem’ in laat. Crap in is crap out. En hier geldt: inspiratie in is inspiratie out. 🙂
  • Het is tijd om meer ruimte te geven aan feminiene energie (die zich in vrouwen én mannen bevindt) – zoals intuïtie, verbinding, empathie – zodat het feminiene en masculiene (focus, doen, daadkracht) weer in balans komt. Onze ‘F’ staat voor feminien. Onze ‘M’ staat voor masculien. De twee e’s vormen de verbinding tussen beide.

Ons magazine

Dossiers: Gezondheid & Zelfzorg, Geld & Money Mindset, Motivatie & Inspiratie, Geluk & Zingeving, Gevoel & emoties, Speak up & Zichtbaarheid, Succes & Doelen bereiken, Relaties & Verbinding. Altijd bekeken vanuit #bewustzijn, #innerlijkwerk, #persoonlijkleiderschap, #gedrag, #holistischevisie

Je vindt in ons online magazine wekelijks nieuwe artikelen van onze redactie en kennisartikelen van de aangesloten experts. Geen promotiepraatjes of advertenties. Alleen maar oprechte inspiratie en waardevolle kennis.

Doe nieuwe inspiratie op, vergroot je referentiekader en verruim je visie. Alle artikelen zijn gratis toegankelijk. We wensen je veel inspiratie!

Wil je je niet alleen laten inspireren, maar ga je helemaal ‘all in’? Sluit je dan aan bij de FEEM Community. Je doet het zelf, maar hoeft het niet alleen te doen. Hier vind je meer info over ons House of FEEM, waar onze community elkaar vindt.

ONZE BIG WHY

De wereld is in transitie, wat is te zien aan vele burn-outs en depressies. Het altijd maar ‘doen’ en ‘aan staan’ is niet meer vol te houden. Het bewustzijn groeit, oude systemen brokkelen af en feminiene waarden – zoals rust, intuïtie, verbinding en gevoel – krijgen steeds meer waardering. Wij geloven dat deze transitie de overgang vormt naar een mooiere wereld. Waarom? Heel simpel: wanneer keuzes niet alleen door het hoofd worden gemaakt, maar ook met hart&ziel (en buik!), dan kan het niet anders dan dat deze keuzes constructief zijn in plaats van destructief.

Het voorkomt destructieve conflicten met jezelf en anderen. Innerlijke rust zorgt voor externe rust. Harmonie in je binnenwereld, zorgt voor harmonie in je buitenwereld. Wat is daarvoor nodig? Mensen zoals jij en ik. Mensen die actief bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei, daardoor steeds meer in lijn leven met hoofd, hart en buik. Dit zorgt voor meer liefde. Voor jezelf, anderen en de wereld.

‘Leven en werken vanuit je hart’, ‘je passies en talenten volgen’ klinkt heel mooi op papier. Maar wat betekent dat in de praktijk? FEEM Magazine is hierin je mentor én reisgenoot. Ga met ons mee op ontdekkingsreis. 

OPRICHTER

Journalist, communicatieadviseur, gedragspsycholoog en ondernemer Yvonne van Balkom (41) is de oprichter van FEEM Magazine en de FEEM Community. Dit is haar vijfde bedrijf. In 2018 runde ze 10 jaar een videocommunicatiebureau, waarvan 8 jaar samen met een compagnon, maar ze voelde dat het weer tijd was voor een nieuwe richting.

Yvonne: “Ik wilde meer van betekenis zijn voor anderen. Het is leuk voor mij om te doen wat ik leuk vind en daar goed mee te verdienen, maar wat draag ik daarmee bij aan de maatschappij? Waarom doe ik wat ik doe? Die vraag liet me niet los. Ik verkocht mijn aandeel in het bedrijf en startte in 2019 weer helemaal opnieuw met als enige richting mijn innerlijke kompas: het maken van een verschil. Hoe? Ik had geen idee. Ik vertrouwde erop dat dat goed zou komen.”

Het werd een bijzondere ontdekkingsreis met veel ups en downs, waaruit anderhalf jaar later FEEM Magazine en FEEM Community is ontstaan. “Het is fantastische combinatie van mijn talenten, mijn passies, mijn beroep en waar behoefte aan is op dit moment. Dit klopt 100% voor mij.”

"Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen ligt je roeping."

Aristoteles (384 v Chr. - 322 v Chr.)

Amerikaans filosoof en theoloog (1899 - 1981)

“Op 14-jarige leeftijd stelde ik mezelf – door een ingrijpende gebeurtenis – al grote levensvragen, zoals wie ben ik en wat past écht bij mij? Gelukkig stimuleerden mijn ouders me om mijn hart te volgen en daar ben ik nooit mee gestopt. Ik heb meerdere bedrijven gehad; van bruidsfotograaf, tot eventorganisator en filmmaker. Hoe ouder ik werd, hoe meer het me begon op te vallen dat het voor veel mensen helemaal niet vanzelfsprekend is om je gevoel en je intuïtie te volgen en om je passies en talenten te ontdekken. Terwijl dat wel een verschil maakt. It makes you feel alive. Wanneer je vanuit volledige authenticiteit kunt leven, zonder tegengehouden te worden door beperkende overtuigingen van jezelf of anderen, dan maakt dat een verschil. De wereld heeft behoefte aan mensen die hun hart volgen, want het kan niet anders dan dat dat goed is voor jezelf, anderen en de wereld.”

"Don't ask yourself what the world needs. Ask yourself what makes you come alive, and go do that, because what the world needs is people who have come alive.”

Howard Thurman

Amerikaans filosoof en theoloog (1899 - 1981)

Sinds 2023 runt Yvonne FEEM samen met Anne Niemeijer. Het blijkt een gouden combinatie die ervoor zorgt dat FEEM Magazine nog meer mensen bereikt en in de FEEM Community nog meer mensen bij elkaar komen om samen dit prachtige pad te lopen. 

HET TEAM van feem

Zoiets groots, belangrijks, leuks, bijzonders en speciaals creëer je niet alleen. Dat doe je samen. Er zijn veel mensen verbonden aan FEEM. Het zijn toppers, lefhebbers en hele fijne mensen om bij elkaar te hebben. Allemaal willen ze graag bijdragen aan onze missie. Samen maken we het verschil.

Yvonne van Balkom

Founder & Hoofdredacteur FEEM Magazine

Anne Niemeijer

Hoofdverbinder FEEM Community

Mirjan Tax

Rechterhand van Yvonne en Anne

Michelle Barten

Marketing

Sarah Binnekamp

Vormgever

Mara van Beers

Redacteur

Fleur Hartman

Redacteur

Martien Versteegh

Wingwoman

Sophie Antoinet van Ommeren

Techniek website

partners

Wauw. We zijn trots op de samenwerking met deze visionairs, verschilmakers en voorlevers. We mogen hen regelmatig interviewen voor FEEM Magazine. En enkele van hen zijn betrokken bij de leergang ‘Persoonlijk Leiderschap van Nu’ van de FEEM Academy.

Bregje Bullens

Oprichter ZoetZuur Kumpany

Ayca Szapora

Neurowetenschapper

Veronique Kilian

Deskundige feminiene energie

Jolien Slavenburg

Intuïtie expert

Maike van Meulen

De Creatieve Veranderaar

Rianne Klein Geltink

Human Design Docent

Joris Swinkels & Sacha Steuns

Oprichters Conscious Academy

Loes Antonius

Expert lichaamsbewustzijn

Eerder te gast bij FEEM Magazine

Deze experts zijn soms ook te gast in onze interviews. We hebben al veel van ze mogen leren.

Crystal Kwee & Mabel Duchossoy

The New Business Women

Vera Helleman

Emotie expert

Hans Laurentius

Spiritueel leraar

Jan Geurtz

Spiritueel leraar

verschilmakers

Last but not least: de experts die regelmatig hun kennis met ons delen via hun artikelen, onze Verschilmakers. Extreme dankbaarheid voor deze groep mensen die hun waardevolle inspiratie met ons delen in hun blogs en artikelen en in interviews hun expertise met ons delen.