Leestijd: 7 minuten

Dit is FEEM

FEEM bestaat uit FEEM Magazine en de FEEM Community.

Het begon in 2020 met FEEM Magazine. Het ene magazine staat volledig in het teken van spiritualiteit en bewustzijn en gaat niet over ondernemerschap. Het andere magazine is weer heel erg zakelijk en is totaal niet met deze manier van leven bezig. En vindt het – ja daar is ‘ie weer – zweverig. 😃 (Wij weten wel beter.)

FEEM Magazine zit daar precies tussenin.

We zijn er voor de (vrouwelijke) ondernemers die werken van binnen naar buiten. Hoe blijf je in geïnspireerde actie om jezelf en je bedrijf te blijven ontwikkelen op een manier die écht bij jou past? Daar helpen we je graag bij. Dat pad van bewustzijn is een continue ontdekkingstocht. We love it!

We wensen je veel reis- en leesplezier!
Anne en Yvonne, eigenaren FEEM.

ps. En wil je hier nog dieper op in gaan dan staan we voor je klaar in de FEEM Community

 

Leid je échte leven

Vroeger kon je nog wel eens ‘blijven doorgaan’, had je veel stress of liet je teveel mensen over je grenzen gaan. Maar inmiddels weet je beter. Je staat nu bewuster in het leven. Je leeft steeds meer vanuit je hart en durft te luisteren naar je intuïtie!

Maarre… dat klinkt heel simpel in theorie, maar iedereen die het in de praktijk brengt weet dat het uitdagend kan zijn. FEEM is je reisgenoot én je mentor.

What's in a name

  • We schrijven FEEM en niet FAME, want het draait niet om die fame. Het draait niet om het aantal volgers. Maak je niet druk om hoeveel mensen je leuk vinden of snappen waar je mee bezig bent. Het gaat erom dat je jouw pad volgt. Doe waar je blij van wordt! En maak ondertussen de wereld een beetje mooier.
  • We geven ’15 minutes of fame’ een nieuwe betekenis. Pak elke dag even je eigen ’15 minutes of FEEM’. Onze artikelen zijn voeding voor je ziel. Voed jezelf met waardevolle inzichten en ideeën. Ben alert op wat je je ‘systeem’ in laat. Crap in is crap out. En hier geldt: inspiratie in is inspiratie out. 🙂
  • Het is tijd om meer ruimte te geven aan feminiene energie (die zich in vrouwen én mannen bevindt) – zoals intuïtie, verbinding, empathie – zodat het feminiene en masculiene (focus, doen, daadkracht) weer in balans komt. Onze ‘F’ staat voor feminien. Onze ‘M’ staat voor masculien. De twee e’s vormen de verbinding tussen beide.

Ons magazine

Dossiers: Gezondheid & Zelfzorg, Geld & Money Mindset, Motivatie & Inspiratie, Geluk & Zingeving, Gevoel & emoties, Speak up & Zichtbaarheid, Succes & Doelen bereiken, Relaties & Verbinding. Altijd bekeken vanuit #bewustzijn, #innerlijkwerk, #persoonlijkleiderschap, #gedrag, #holistischevisie

Je vindt in ons online magazine elke maand een ander hoofddossier wat ondernemen van binnen naar buiten steeds vanuit een ander thema bekijkt.

De artikelen zijn van onze redactie en kennisartikelen van de aangesloten experts. Geen promotiepraatjes of advertenties. Alleen maar oprechte inspiratie en waardevolle kennis. Doe nieuwe inspiratie op, vergroot je referentiekader en verruim je visie.

Alle artikelen zijn gratis toegankelijk. We wensen je veel inspiratie! 

Onze community

"Het is zo ongelofelijk fijn om een plek te hebben waar ik volledig mezelf kan zijn. Niemand vindt me hier vaag of zweverig, want deze mensen weten dat bewustzijn daar niets mee te maken heeft. Elke sessie draagt bij aan mijn innerlijke en zakelijke groei. We doorbreken business blokkades. Elke keer weer ga ik naderhand vol vertrouwen voluit voorwaarts vanuit geïnspireerde actie." ~ Iris

De FEEM Community is er voor vrouwelijke ondernemers die een goedlopend bedrijf willen – zonder teveel stress, twijfel of conflicten – maar juist stevig willen staan en weten dat daar meer voor nodig is dan een goede strategie, veel omzet of meer volgers. Zij weten: innerlijk werk is het belangrijkste werk.

~ Zij willen ondernemen in afstemming met hoofd, hart en buik. En ziel.
~ Zij willen bij elke keus onderscheid kunnen maken tussen aangeleerde overtuigingen en intuïtie.
~ Zij willen handelen vanuit liefde en niet vanuit angst, zodat er geïnspireerde actie ontstaat.

Dit zijn vrouwen die weten dat ondernemen van binnen naar buiten een continu proces is waar geen eenmalige oplossing voor bestaat.

HIER STAAN WIJ VOOR

Vrijheid! Voor zoveel ondernemers een belangrijke waarde. Maar hoe vrij ben je echt? Veel ondernemers hebben allerlei aangeleerde en ongeschreven regels waar ze zich onbewust toch aan conformeren. Op gebied van doelen, marketing, sales, werktijden, omgang met klanten, omzetgroei. Niet omdat ze niet anders zouden willen, maar omdat dit gebruikelijk is. En ondertussen neemt de voldoening en zingeving steeds meer af.

Dat kan anders! Wij doen het anders.

De wereld is in transitie. Dat is te zien aan vele burn-outs en depressies. Het altijd maar ‘doen’, passend in bestaande systemen en ‘aan staan’ is niet meer vol te houden. Het bewustzijn groeit, oude systemen brokkelen af en feminiene waarden – zoals rust, intuïtie, verbinding en gevoel – krijgen steeds meer waardering.

Het vraagt moed om in deze transitie mee te gaan. Het is nog steeds niet gangbaar.
Gelukkig zijn er zijn steeds meer mensen die dit doorzien en de moed tonen. Jij bent er daar waarschijnlijk een van.

Wij geloven dat deze transitie de overgang vormt naar een mooiere wereld. Waarom? Heel simpel: wanneer keuzes niet alleen door het hoofd worden gemaakt, maar ook met hart&ziel (en buik!), dan kan het niet anders dan dat deze keuzes constructief zijn in plaats van destructief. Het zijn écht kloppende keuzes, die passen bij wie je werkelijk bent.

Je kunt ook veel bereiken, zonder je aan te passen aan de status quo.
Je kunt ook veel bereiken door je eigen pad te bewandelen.
Je kunt ook veel bereiken door gebruik te kiezen voor geïnspireerde actie, in plaats van geforceerde actie.

Innerlijke rust zorgt voor externe rust. Harmonie in je binnenwereld, zorgt voor harmonie in je buitenwereld. Wat is daarvoor nodig? Mensen zoals jij en ik. Mensen die actief bezig zijn met bewustzijnsontwikkeling en innerlijke groei, daardoor steeds meer in lijn leven met hoofd, hart en buik en zich minder laten leiden door aangeleerde patronen. Dit zorgt voor minder angst en meer liefde. Voor jezelf, anderen en de wereld.

Wij noemen het: ondernemen van binnen naar buiten.

Dat klinkt heel mooi op papier. ‘Leven en werken vanuit je hart’, ‘je passies en talenten volgen’.  Maar wat betekent dat in de praktijk? FEEM is hierin je mentor én reisgenoot. Ga met ons mee op ontdekkingsreis. 

OPRICHTER Yvonne

Journalist, communicatieadviseur, gedragspsycholoog en ondernemer Yvonne van Balkom (41) is de oprichter van FEEM Magazine en de FEEM Community. Dit is haar vijfde bedrijf. In 2018 runde ze 10 jaar een videocommunicatiebureau, waarvan 8 jaar samen met een compagnon, maar ze voelde dat het weer tijd was voor een nieuwe richting.

Yvonne: “Ik wilde meer van betekenis zijn voor anderen. Het is leuk voor mij om te doen wat ik leuk vind en daar goed mee te verdienen, maar wat draag ik daarmee bij aan de maatschappij? Waarom doe ik wat ik doe? Die vraag liet me niet los. Ik verkocht mijn aandeel in het bedrijf en startte in 2019 weer helemaal opnieuw met als enige richting mijn innerlijke kompas: het maken van een verschil. Hoe? Ik had geen idee. Ik vertrouwde erop dat dat goed zou komen.”

Het werd een bijzondere ontdekkingsreis met veel ups en downs, waaruit anderhalf jaar later FEEM Magazine en FEEM Community is ontstaan. “Het is fantastische combinatie van mijn talenten, mijn passies, mijn beroep en waar behoefte aan is op dit moment. Dit klopt 100% voor mij.”

"Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen ligt je roeping."

Aristoteles (384 v Chr. - 322 v Chr.)

Amerikaans filosoof en theoloog (1899 - 1981)

MEDE-EIGENAAR ANNE

Anne Niemeijer – master NLP en sales professional – is vanaf het begin al betrokken bij FEEM. In het begin als lid, vervolgens als mede-trainer en na 2,5 jaar was het vanzelfsprekend om weer een stap verder te gaan. Nu is Anne mede-eigenaar. 

Waar Yvonne heel makkelijk ziet wat de volgende stappen zijn die gezet mogen worden, is Anne heel sterk in doorzien wat de blokkades op dat pad zijn. Dit is ook duidelijk haar purpose: ze ziet waar mensen zich (onbewust) tegenhouden op weg naar het volbrengen van die prachtige potentie die op ze ligt te wachten. Met haar energetische gaven ziet ze blokkades al voordat ze het zelf doorhebben. Ze ‘leest’ energie en ziet wat er in iemand energieveld aanwezig is. 

Samen begeleiden ze ondernemers om naar binnen te gaan. Hun praktische achtergrond in marketing, communicatie en sales maakt het plaatje compleet. Hierdoor zien ze snel en duidelijk hoe je je innerlijke wereld naar buiten toe zichtbaar mag maken. Een gouden duo en dé mentors als het gaat om ondernemen van binnen naar buiten. 

"Don't ask yourself what the world needs. Ask yourself what makes you come alive, and go do that, because what the world needs is people who have come alive.”

Howard Thurman

Amerikaans filosoof en theoloog (1899 - 1981)

HET TEAM van feem

Zoiets groots, belangrijks, leuks, bijzonders en speciaals creëer je niet alleen. Dat doe je samen. Er zijn veel mensen verbonden aan FEEM. Het zijn toppers, lefhebbers en hele fijne mensen om bij elkaar te hebben. Allemaal willen ze graag bijdragen aan onze missie. Samen maken we het verschil.

Yvonne van Balkom

Founder & Hoofdredacteur FEEM Magazine

Anne Niemeijer

Hoofdverbinder FEEM Community

Mirjan Tax

Rechterhand van Yvonne en Anne

Michelle Barten

Marketing

Sophie Antoinet van Ommeren

Techniek website

Mara van Beers

Redacteur

Fleur Hartman

Redacteur

partners

Wauw. We zijn trots op de samenwerking met deze visionairs, verschilmakers en voorlevers. We mogen hen regelmatig interviewen voor FEEM Magazine. En enkele van hen zijn betrokken bij de leergang ‘Persoonlijk Leiderschap van Nu’ van de FEEM Academy.

Bregje Bullens

Oprichter ZoetZuur Kumpany

Ayca Szapora

Neurowetenschapper

Loes Antonius

Expert lichaamsbewustzijn

Jolien Slavenburg

Intuïtie expert

Rianne Klein Geltink

Human Design Docent

Joris Swinkels & Sacha Steuns

Oprichters Conscious Academy

Eerder te gast bij FEEM Magazine

Deze experts zijn soms ook te gast in onze interviews. We hebben al veel van ze mogen leren.

Crystal Kwee & Mabel Duchossoy

The New Business Women

Vera Helleman

Emotie expert

Hans Laurentius

Spiritueel leraar

Jan Geurtz

Spiritueel leraar

verschilmakers

Last but not least: de experts die regelmatig hun kennis met ons delen via hun artikelen, onze Verschilmakers. Extreme dankbaarheid voor deze groep mensen die hun waardevolle inspiratie met ons delen in hun blogs en artikelen en in interviews hun expertise met ons delen.