Leestijd: 4 minuten

DIT IS FEEM

FEEM is een online magazine voor vrouwelijke ondernemers die persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei belangrijk vinden. 

De groei van jouw bedrijf is afhankelijk van de groei van jou als ondernemer. Bij FEEM gaat het over jou.

Je vindt in ons online magazine elke dag nieuwe artikelen van onze journalisten en blogs van onze leden. Doe nieuwe inspiratie op, vergroot je referentiekader en verruim je visie. Alle artikelen zijn gratis toegankelijk. We wensen je veel inspiratie!

Kom hier elke dag even voor jouw #15minutesoffeem en je inspiratie blijft stromen! 

Onze naam

  • Kom ladies, pak je eigen ’15 minutes of fame’. We zijn soms veel te bescheiden en mogen ons meer profileren met hetgeen we goed in zijn. Laat je zien, laat van je horen. FEEM Magazine biedt dat platform en inspireert vrouwelijke ondernemers om zich zichtbaar te maken.
  • We schrijven FEEM en niet FAME, want het draait niet om die fame. Het draait niet om het aantal volgers. Maak je niet om hoeveel mensen je leuk vinden. Het gaat erom dat je onderneemt vanuit joy, passie, enthousiasme. Doe waar je blij van wordt! En maak ondertussen de wereld een beetje mooier. 
  • In onze feminiene kracht schuilt enorm veel liefde en vanuit die plek maken we de wereld een beetje mooier. Dat draait voor ons om feminine empowerment. Voegen we de eerste twee letters van elk woord samen dan staat er – niet geheel toevallig – FEEM.

onze 'big WHY'

Iedereen heeft eigen passies en talenten en wij geloven dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om deze te vinden, te uiten en te benutten. Dit zorgt voor een mooier leven én een mooiere wereld, want iemand die handelt vanuit zijn diepste kern is altijd puur en echt. Wij vinden het zelfstandig ondernemerschap de mooiste manier om elke dag te doen wat je het allerliefste doet. Het aantal vrouwelijke ondernemers groeit de laatste jaren sterk. FEEM ondersteunt vrouwelijke ondernemers om hun passies en talenten volledig tot uiting te brengen zonder dat ze daarbij worden tegengehouden door beperkende overtuigingen van anderen of zichzelf. 

FEEM COMMUNITY

Naast FEEM Magazine is er de FEEM Community. Dit zijn vrouwelijke ondernemers die FEEM Magazine niet alleen graag lezen maar graag een stapje verder gaan. Met gelijkgestemden komen we bij elkaar om samen te groeien. En, heel bijzonder, samen creëren we de fysieke variant van FEEM Magazine. Deze komt vanaf 2022 2x per jaar uit. Hier vind je meer info over de FEEM Community.

OPRICHTER

Journalist, communicatieadviseur en ondernemer Yvonne van Balkom (39) is de oprichter van FEEM Magazine en de FEEM Community. Na de verkoop van haar laatste bedrijf heeft ze 1,5 jaar de tijd genomen om iets nieuws te laten ontstaan. Het werd een bijzondere ontdekkingsreis met als resultaat FEEM Magazine en FEEM Community. Hier lees je meer over onze oprichter Yvonne van Balkom. 

HET TEAM van feem

Zoiets groots, belangrijks, leuks, bijzonders en speciaals creëer je niet alleen. Dat doe je samen. Er zijn veel mensen verbonden aan FEEM. Het zijn toppers, lefhebbers en hele fijne mensen om bij elkaar te hebben. Allemaal willen ze graag bijdragen aan onze missie. Samen maken we het verschil.

de redactie

De redactie bestaat uit ervaren krachten en studenten. Een mix die we heel bewust kiezen om studenten of mensen ‘in between jobs‘ een kans te geven om ervaring op te doen, zodat ze sneller het werk van hun dromen kunnen vinden. 

Astrid Welvaarts

Art Director

Calista van Amerongen

Eindredacteur

Emma Roelse

redacteur

Fleur Hartman

redacteur

Ilja Panis

redacteur

Laura Kloprogge

redactie

Martien Versteegh

eindredactie

Puck Visser

redacteur

Saïne van Kan

eindredacteur

Sanne van der List

editer

Sarah Binnekamp

vormgever

Sofia Bellil

redacteur & social media queen

Sophie Antoinet van Ommeren

techniek website

Yvonne van Balkom

hoofdredacteur & founder van FEEM Magazine

Vaste panelleden van de rubrieken

Wauw. We zijn trots op de samenwerking met deze toppers van hun vakgebied. Zij hebben allemaal een eigen rubriek in FEEM Magazine en delen hun kennis en ervaring met je. 

Anne Niemeijer

It's all about the money

Ayca Szapora

Drie in de Pan

Bibianne Boumans

Bullshit Detector (binnenkort online)

Bregje Bullens

Drie in de Pan

Crystal Kwee & Mabel Duchossoy

Column

Garcia Stans

It's all about the money

Jan Geurtz

Drie in de Pan

Merle Mudde

Column

Milou van Hassel

Column

Rachel Levi

Column

Sietske Verbraak

Column

Vera Helleman

The Real Deal

verschilmakers

Last but not least: de leden van onze FEEM Community, onze Verschilmakers. Extreme dankbaarheid voor deze groep mensen die hun waardevolle inspiratie met ons delen in hun blogs en artikelen en in interviews hun expertise met ons delen.