Leestijd: < 1 minuut

Onze circles

Elke week organiseren we voor onze leden minimaal één Circle. Doordat we werken met diverse begeleiders, ontdek je steeds nieuwe manieren om naar binnen te gaan en waardevolle inzichten op te halen.

Wie de Circle ook begeleidt, de kern is altijd hetzelfde:
1. Even stilstaan terwijl de wereld door raast. Pas wanneer je even de tijd neemt om te luisteren naar je binnenwereld, hoor je de gouden boodschappen die er verborgen liggen.

2. We gebruiken de kracht van de groep. Door dit samen met andere bewuste onderneemsters te doen, haal je nog meer inzichten op. De een zegt iets, wat voor jou plotseling iets helder maakt. De ander doet iets, wat jou triggert. Allemaal informatie. In de relatie tot de ander, leren we onszelf het beste kennen.

3. Op het einde van de sessie maken we het heel praktisch: wat ga je nu met deze inzichten doen? Zo blijf je in geïnspireerde actie. (Wat ook kan zijn: niets doen.)

Onze circle begeleiders

Bregje van Beckum

Specialiteit: Schematherapie

Met Bregje duik je diep je patronen en belemmerende overtuigingen in! Waarom doe je wat je doet? Niet altijd leuk om te ontdekken, maar uiteindelijk levert het veel vrijheid op. Bregje is heel straight, wind er geen doekjes om, maar altijd met heel veel vriendelijkheid. Wij houden van haar en haar aanpak! Als basis gebruikt Bregje haar achtergrond als Schematherapeut en GZ-psycholoog. Schematherapie helpt je de oorsprong van hardnekkige patronen te doorgronden en veranderen. En die hardnekkige patronen kennen we allemaal. Vind je het leuk om blokkades te ontdekken zodat je ze daarna kunt doorbreken? Dat zijn dit jouw Circles.

Patricia van Ooijen

Specialiteit: autonome zenuwstelsel

Patricia heeft zich volledig verdiept in de werking van ons autonome zenuwstelsel. Dit stelsel speelt een enorm grote rol in ons leven, op het gebied van veiligheid en stress. In haar Circles werkt Patricia met lichaamsgericht meditaties en specifieke oefeningen voor je ventrale vagus. Dit brengt je lichaam in dat moment in een extreem veilige modus, waardoor zaken vanuit de onderstroom makkelijker naar boven komen. Ze laat je elke keer weer opnieuw contact te maken met wat er in dit moment aanwezig is. Zo komt vanzelf bij je naar boven wat eigenlijk in de onderstroom al aanwezig is, maar nog niet zichtbaar was. Dat is de kracht van stilstaan met Patricia. Dit geeft prachtige inzichten waarmee je daarna weer verder kunt vanuit geïnspireerde actie.

Imke Gaiser Verhaeren

Specialiteit: Tarot

Wij werken heel graag samen met Imke omdat ze de kracht van Tarot op een hele duidelijke manier naar voren laat komen. Door middel van Tarot kaarten begeleidt ze mensen om in een diepere verbinding met hun eigen wijsheid te komen en om op die wijsheid te durven vertrouwen. Tijdens de Circles van FEEM zet ze haar jarenlange ervaring in om de aanwezigen in contact met zichzelf te brengen en hun wijsheid naar boven te halen. Elke keer weer is het bijzonder om te merken wat voor magie dit in korte tijd brengt! Deze Circles zijn ideaal voor onderneemsters die ervoor open staan om diepe inzichten uit hun eigen onderbewuste naar boven te halen op een manier die 'anders dan anders' is. Juist door dit andere perspectief te kiezen, ga je dingen zien die tot nu toe verborgen bleven. Wij zijn fan!

Anne Niemeijer

Specialiteit:

Yvonne van Balkom

Specialiteit: