Ondernemer Petra Iuliano na haar burn-out: ‘Laat je niet overhaasten’.

Petra Iuliano is Business Strateeg en helpt ondernemers met 'minder moeite meer winst te maken' door op te schalen en exponentieel te groeien. Zij is ook auteur van de boeken 'In 10 stappen continu online klanten', 'De 11 beste online verdienmodellen' en '50 Verdienmodellen' geschreven samen met Jeanet Bathoorn. In 2001 heeft Petra een burn-out gehad en sindsdien was het voor haar een behoorlijke zoektocht naar zichzelf.

De podcast: Meer dan Mama, door Bianca Meijsen

Een keer per maand delen we een aflevering uit de 'Meer dan Mama'-podcast. Dit is een podcast voor ambitieuze, gedreven moeders die een burn-out hebben gehad en zich niet nog een burn-out kunnen veroorloven. Ook waardevol voor ondernemers die een burn-out willen voorkomen! Vanuit de vraag 'Leef jij vanuit je hart?' bespreekt Bianca Meijsen met verschillende professionals alle niveaus van de burn-out; op mentaal, lichamelijk, emotioneel, relationeel, energetisch en spiritualiteit vlak. Bianca is Mama Ontstress Coach, Transformatie Trainer en Auteur van het boek In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out. Met haar podcast wil Bianca bijdragen aan de bewustwording wat de impact is van burn-out nadat je officieel 'beter' bent verklaard en hoe je de sprankeling en het genieten weer terugkrijgt in je leven.

Leestijd: < 1 minuut

Voor Petra Iuliano waren yoga en het boek De Creatiespiraal van Marinus Knoope belangrijke elementen om te herstellen van haar burn-out. Ondernemerschap was in eerste instantie geen logische volgende stap en het heeft dan ook bijna tien jaar geduurd voordat ze die keuze maakte. En zelfs toen nog was het een uitdaging om niet weer in een burn-out te schieten.

Ze vertelt er zelf meer over in deze podcast en ook over wat haar uiteindelijk toch het vertrouwen terug heeft gegeven in zichzelf en in haar kwaliteiten. Haar tips:

  • Blijf bij jezelf
  • Laat je niet overhaasten
  • Vind weer vertrouwen in je eigen kunnen

Luister naar deze podcast via jouw favoriete kanaal:

Ook boeiend

Meepraten over dit onderwerp?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van neem meteen in je mail?