Leestijd: < 1 minuut

Omgaan met tegenslag - meditatie

Iedereen krijg zo nu en dan te maken met tegenslag. Iedereen. De crux zit ‘m erin hoe je ermee omgaat. In zes minuten (oké… net wat langer) brengt Miranda Maris je weer terug naar je eigen gevoel en je eigen energie.

We zijn heel benieuwd wat deze meditatie jouw brengt! Wil je jouw verhaal delen? Tag ons op Linkedin via @FEEMMagazine en @mirandamaris of op Instagram via @feemonline en @mirandamaris.nl

Over Miranda

Deze meditatie is gemaakt door Miranda Maris. Als stress- en burn-outcoach helpt ze mensen op weg naar meer rust, meer balans en minder stress. Niet alleen nu, maar blijvend.

Miranda: “Ik ben een nuchtere noorderling, betrokken, open-minded en in balans. Nu wel gelukkig. Toen ik zelf na jaren van disbalans was hersteld van mijn burn-out, besefte ik dat mijn burn-out voorkomen had kunnen worden. Ik besloot mijn ervaringen om te zetten in iets positiefs. In mijn vorige rol als Customer Experience Manager leerde ik om situaties vanuit een ander te bekijken, net als wat ik nu als coach doe. Door mijn eigen werkervaring kan ik goed mensen begeleiden die kampen met stress door werk. Waar ik me nog meer mee bezighoud? Ik ben een betrokken moeder en ik houd van lezen en misschien nog wel meer van lekker eten. Verder maak ik de lekkerste tiramisu (die stiekem iets te veel calorieën bevat ;)) en doe ik graag mee aan een pubquiz met vriendinnen.” Wil je meer over Miranda weten? Dat vind je hier!