Kennisartikel van een verschilmaker

Niet vragen is overgeslagen

Wacht jij af totdat je benaderd wordt door een journalist voor een interview of artikel? Dan is deze boodschap voor jou. Niet vragen, betekent dat je júist wordt overgeslagen!

Leestijd: < 1 minuut

De inspiratie van deze week

Medialand weet niet wie jij bent als je niet naar voren stapt. Ana Karadarevic is redacteur bij Skipr en vertelt dat zij het juist prettig vinden als mensen naar hen toestappen. Wanneer je jouw expertise wil delen, durf dan contact op te nemen!

 

 

Sofia Bellil
Sofia Bellil
Sofia is journalist bij FEEM Media.

Verschilmakers Vertellen

In de rubriek 'Verschilmakers Vertellen' vind je persoonlijke visies en kennisartikelen van professionals op het gebied van bewustzijn, gedrag en leiderschap. Zij begeleiden jou bij het leiden van je eigen, echte leven zodat je werkt en leeft op een manier die klopt voor jou. Dat maakt een verschil.

Meer van deze Verschilmaker

Verhalen van andere Verschilmakers

Reageren? leuk!

Wij gebruiken FEEM Magazine graag als platform om kennis en ervaring te delen over de thema's waar we over schrijven. Door jouw visie op dit onderwerp ook te delen, komen we samen tot steeds meer verdieping en inspiratie. We houden van constructieve gesprekken - van hart tot hart. Praat je mee? 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in