Bij mij krijg je de ruimte zelf te ontdekken waar jouw talenten en kracht liggen

Met Nancy als coach of trainingsacteur/trainer, weet je dat je op een prettige manier uitgedaagd wordt om te onderzoeken waar jouw talent en kracht zit. Ze begeleidt je, moedigt je aan en houd je een spiegel voor. Met jouw leerdoel voorop!

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Het kan heel fijn zijn om met iemand te sparren over waar je nu staat en wat je nog mist of wenst in je werk. Iemand die niet bevooroordeeld is, die je niet gaat vertellen wat je wel en niet moet doen. Maar iemand die jou de juiste vragen stelt, waardoor je de antwoorden bij jezelf vindt. Ben je trainer? Dan kan ik je tijdens je trainingen bijstaan als trainingsacteur. Zo kunnen jouw cursisten oefenen met wat jij hen leert. Ik kan ieder personage aannemen dat jouw cursist op dat moment nodig heeft.

Hier ben ik heel goed in:

In de afgelopen 30 jaar ben ik trainer, recruiter en coach geweest. In al deze functies heb ik geleerd goed te luisteren en ook de dingen te horen die NIET gezegd worden, maar vaak wel belangrijk zijn. Daardoor kom ik snel tot de kern van het gesprek of de situatie. Mijn sensitiviteit is hierbij zeker ook van waarde. Daarnaast ben ik als amateurtoneelspeelster gewend diverse karakters en personages neer te zetten. Hierdoor ben ik als trainingsacteur in staat dat gedrag te laten zien waarmee de cursist kan oefenen. Ik gebruik vaak humor om het luchtig te houden.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Bij mij krijg je de ruimte zelf te ontdekken waar jouw talenten en kracht liggen. Ik moedig je aan, ik houd je een spiegel voor en luister naar jouw verhaal.
Bij een Loopbaancoaching traject gaan we eerst kort terug naar waar je vandaan komt. Het is goed te weten wat je meeneemt uit je verleden en wat je vooral daar laat. Je krijgt van mij “huiswerk” in de vorm van wat opdrachten. Tijdens de gesprekken gaan we verder onderzoeken wat jouw talenten, drijfveren, ambities en energiegevers zijn. Soms gebruiken we beeld- en woordkaarten om iets helder te krijgen.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

‘Practice what you preach‘ en dat betekent voor mij dat ik doe wat ik het liefste doe: coachen, acteren en trainen. Sommige stappen in het leven zijn best spannend, soms zelf bijna eng. Maar als je weet wat jou blij maakt en waar je goed in bent, doe het! Een vriendin zei ooit tegen mij: “Zorg dat je nooit spijt krijgt van dingen die je niet gedaan hebt”. Soms heb je iemand nodig die dat tegen je zegt, juist op de momenten dat je als ondernemer een spannende stap gaat maken.

Nancy Tiepel
Nancy Tiepelhttps://feemonline.nl/nancy-tiepel/
Met Nancy als coach of trainingsacteur/trainer, weet je dat je op een prettige manier uitgedaagd wordt om te onderzoeken waar jouw talent en kracht zit. Ze begeleidt je, moedigt je aan en houd je een spiegel voor. Met jouw leerdoel voorop!

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in