Jij hebt prachtige eigenschappen die nog veel meer naar voren mogen komen!

Monique is gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige op het gebied van faalangst, beelddenken en hoogsensitiviteit. Binnen 1 á 2 sessies komt ze tot de kern. Bewustwording, groei en zingeving vindt ze erg belangrijk en daar is zij dan ook dagelijks mee bezig.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou een verschil maken:

Wie wil er nu niet veerkrachtig en positief in het leven staan? Als gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige op het gebied van faalangst, beelddenken en hoogsensitiviteit zorg ik ervoor dat jij, of jouw kind(eren), zichzelf beter leren kennen. Je hebt meer zelfvertrouwen en veerkracht. En het meest waardevolle is dat je dit inziet: “Jij bent goed zoals je bent en je mag er volledig zijn!”

Hier ben ik heel goed in:

Uit ervaring weet ik dat het moeilijk is, om jezelf als hoogsensitief persoon en/of beelddenker, staande te houden binnen het huidige onderwijs en de maatschappij. Het onderwijs sluit niet aan op jouw manier van denken en leren. Je hebt weinig zelfvertrouwen en bent niet weerbaar en veerkrachtig genoeg. Je voelt je anders en niet begrepen door de omgeving om je heen. Het lukt mij om binnen 1 á 2 sessies tot de kern te komen en inzichtelijk te hebben of je faalangstig, beelddenker en/of hoogsensitief bent. We bekijken hoe dit zich uit in het dagelijks leven en hoe je jezelf kunt uitdagen om hierin te groeien. Jij hebt prachtige eigenschappen die nog veel meer naar voren mogen komen!

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Sinds een aantal jaren heb ik mijn kernwaarden helder. Elk jaar voel ik bij mezelf of deze nog kloppen bij wie ik ben en of ze in de juiste volgorde staan. Ik kijk vooral wat ik belangrijk vind en wat voor mij het verschil maakt. Mijn kernwaarden zijn: vrijheid, groei, authenticiteit, verbinding en betekenisvol zijn. Als je met mij aan de slag gaat, weet je hiermee al wat ik belangrijk vind en wat voor coach je kunt verwachten.

Dit is waarom ik zo goed bij FEEM pas:

In het dagelijks leven ben ik enorm bezig met bewustwording, groei en zingeving. Ik vind het belangrijk dat ik me als mens en coach altijd blijf ontwikkelen. Ik merk aan mezelf dat er een verandering plaats vindt. Eerst koos ik voor opleidingen die vooral met het hoofd te maken hadden: Pabo en Master SEN. Ik heb 15 jaar als leerkracht gewerkt. Ik merkte aan alles dat ik meer wilde. Ik verliet het onderwijs en ging aan de slag als coach en ambulant zorgbegeleider. Toen deed ik de opleidingen: Toegepaste Psychologie en Psychologie van hoogsensitiviteit. Ik maakte een reis van alleen maar cognitief bezig zijn naar luisteren naar mijn intuïtie. Zo start ik dit jaar met de 2-jarige opleiding: Vakspecialist Playfulness. Ik ben zo benieuwd waar dit me gaat brengen!

Monique van Zoelen
Monique van Zoelenhttp://feemonline.nl/monique-van-zoelen/
Monique is gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige op het gebied van faalangst, beelddenken en hoog sensitiviteit. Binnen 1 á 2 sessies komt ze tot de kern. Bewustwording, groei en zingeving vindt ze erg belangrijk en daar is zij dan ook dagelijks mee bezig.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in