Ik maak gebruik van mijn intuïtie en van wat er op dat moment op ons pad komt.

Monique de Wandelcoach zonder oordeel aanwezig, vanuit haar natuurlijke zijn. Hier en Nu. Met oog voor zowel de detail als het grote geheel. Samen op ontdekkingsreis naar jouw unieke antwoord, op dat wat jou bezig houd.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: < 1 minuut

Hiermee kan ik voor jou een verschil maken:

Door letterlijk samen met jou een klein stukje mee op te lopen op jouw levenspad. Dit doen we door samen het bos in te gaan. Jouw vraag/dilemma of waar je een antwoord op zoekt, te onderzoeken, om dan te komen bij jou unieke eigen antwoord. Ik maak hierbij gebruik van mijn intuïtie en van wat er op dat moment op ons pad komt!

Hier ben ik heel goed in:

Voor mij zijn zowel het grotere geheel als de detail belangrijk, alles is met elkaar verbonden. Van hier uit weet ik de essentie te benoemen, daar waar het om gaat. Dit doe ik door gebruik te maken van al mijn zintuigen. Door mij op jouw af te stemmen en de plek waar we op dat moment zijn.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik ben een buitenmens in alle seizoenen. Authentiek, scherp, humoristisch, eigenzinnig, warm. Bewustzijnsontwikkeling zit in al mijn vezels, in mijn zijn. Woorden zijn woorden. Voor mij is de ervaring belangrijk, om deze eerst in al je vezels/ziel te voelen, om er later vanuit je verstand woorden aan te geven en het in jezelf te integreren.

Dit is waarom ik zo goed bij FEEM pas:

Mijn persoonlijke kijk in de vorm van een gedicht:
Ik ben mijn hart hoofd handen buik.
Ik ben in de open vrij ruimte
Ik zie mensen, natuur – mijn innerlijke natuur
Beweging.
Ik ben in de open vrije ruimte
Vrijheid, zijn
Beweging
Energie

Vrijheid, zijn
Heel veel ruimte, benauwd me een klein beetje.
Energie
Bevrijdend

Heel veel ruimte, benauwd mij een klein beetje.
Gigantisch
Bevrijdend.
Gaan
Gigantisch
Ik zie mensen, natuur – mijn innerlijke natuur
Gaan
Ik ben mijn hart hoofd handen buik

Monique van der Burgt
Monique van der Burgthttp://feemonline.nl/monique-van-der-burgt/
Monique de Wandelcoach zonder oordeel aanwezig, vanuit haar natuurlijke zijn. Hier en Nu. Met oog voor zowel de detail als het grote geheel. Samen op ontdekkingsreis naar jouw unieke antwoord, op dat wat jou bezig houd.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in