Leestijd: < 1 minuut

Ik ben geïnteresseerd in jou als totaal persoon, tegenstrijdigheden, donkere kanten, harige wratten erbij.

Monique is een vrolijk mens die graag op en in het water speelt. Zij bewondert mens, dier en natuur mateloos. Zij koestert deze bewondering en deelt deze graag. Gezondheid & veerkracht in de meeste brede zin hebben bij haar een centrale rol hierin.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Leren voelen dat je lichaam signalen uitstuurt en leren voelen op een steeds subtieler niveau: elke reactie van jou op een abnormale gebeurtenis vind ik ‘normaal’. Dus eigenlijk leren voelen wat je ziel eigenlijk wil zeggen via je lichaam. Dat je leert je onbewuste maniertjes van leefwijze met je eigen antennes af te tasten. Dat je leert om dit te vertalen naar een leefwijze waarbij je je sterker, rustiger, vrolijker en fitter voelt. Ik ben geïnteresseerd in jou als totaal persoon, tegenstrijdigheden, donkere kanten, harige wratten erbij. Als een pitbull bijt ik mij vast als ik taaie onderzoeken moet doorspitten om een beeld van je fysieke klachten te krijgen.

Hier ben ik heel goed in:

Patronen ontdekken in je leefwijze. Patronen die je belemmeren om gezonder en fitter te voelen. Om deze patronen op jouw tempo om te zetten naar een voor jou hanteerbare nieuwe aanpak, zodat je gezondheidsklachten verminderen. Letterlijk lekkerder in je vel zitten geeft adempauze om je te kunnen concentreren op wat je ziel je probeert te vertellen via je lichaam. Wat verankert lijkt in je lichaam losser te maken, zodat je weer soepeler kan bewegen. Letterlijk maar ook figuurlijk. Luchtig houden en relativeren om zware situaties dragelijker te maken.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Mijn haardos is ontembaar. Stromend water kalmeert mij, het liefst met een fikse bries en brekende golven. Maar ook even een kraan opendraaien helpt. Make-up op mijn gezicht doet het tegenovergestelde: ‘what you see is what you get’. Ik steek graag de draak met mijn blunders (veel!) en sowieso lach ik graag en makkelijk. Een ‘oplossing’ betekent voor mij: win/win met een positieve eenvoudige gevoels-logica en mooie verheffende resultaten. Naast bedachtzaam ben ik ook heel creatief en intuïtief en krijg de beste oplossingen door toevallige ontdekkingen. Mijn serendip-antennes test ik vaak uit. Mensen en dieren, die rafelige levens-randjes dragen als franje, inspireren mij sterk.

Dit is waarom ik zo goed bij FEEM pas:

Mijn droom voor mijn bedrijf en alle andere bedrijven in de hele wereld is dat we vanuit coöperatieve harmonieuze samenwerking mensen, dieren, alle natuur respecteren.
In deze samenwerking zijn spiritualiteit en intuïtie als vanzelfsprekend ingelijfd en delen we onze talenten, vaardigheden en overvloed ten gunste van onze gemeenschap.
(met dank aan Polly Higgins, Lynne Franks, Michael Tellinger)

Wil je 1.000.000 % rendement? Plant een korrel mais. Dan krijg je er 10.000 korrels voor terug. Die kan je nog eten ook.
(Roy Littlesun Hopi indiaan)

 

Monique Kouijzerhttps://feemonline.nl/monique-kouijzer/
Monique is een vrolijk mens die graag op en in het water speelt. Zij bewondert mens, dier en natuur mateloos. Zij koestert deze bewondering en deelt deze graag. Gezondheid & veerkracht in de meeste brede zin hebben bij haar een centrale rol hierin.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: ‘Je krijgt wat je nodig hebt’. Hier vind je de blogs van onze Verschilmakers, inspirerende ondernemers die bij FEEM zijn aangesloten. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende vrouwelijke ondernemers in Nederland die op hun eigen manier een bijdrage leveren aan een mooiere wereld. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here