Als jij mensen aanstuurt, dan inspireer ik je met verhalen hoe je de hefboom van hun netwerk aanzwengelt.

Miriam is expert in netwerkend werken en sociaal kapitaal. Met wiskunde, antropologische en sociologische principes ontrafelt ze ‘hoe de hazen lopen’. Ze maakt netwerkgezegdes als: ‘een vliegende kraai vangt altijd wat’ en ‘waar je mee omgaat, daar wordt je mee besmet’ toepasbaar.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Met mijn kennis, ervaring en anekdotes over netwerken en netwerkrelaties kan ik je helpen en inspireren. Hoe krijg je iets gegund? Hoe weten mensen dat ze jou kunnen kiezen? Hoe onderhoud ik mijn netwerk effectief? Denk aan dat soort vragen die over jou en jouw netwerk gaan. Als jij mensen aanstuurt, dan inspireer ik je met verhalen hoe je de hefboom van hun netwerk aanzwengelt. Kennen, kennissen, kennis. Het zijn woorden die met de juiste lading, voor je gaan werken. Jouw sociaal kapitaal laat ik renderen.

Hier ben ik heel goed in:

Ik ben heel goed in netwerkanalyses en het doorgronden van de netwerken van anderen. Hoe zit een netwerk in elkaar en wat kun je er vervolgens mee. Door mijn werk en vroeger veel memory spelen, ben ik ook heel goed in namen onthouden ;-). Mensen bellen me met de vraag: ‘Ken je iemand die …’. Ik verbind graag de onbekende vraag aan het onbekende aanbod.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

ik woon in Stavenisse, met veel licht, lucht en ruimte om me heen en de Oosterschelde aan mijn voeten en ben dol op de zee. Optimistisch als ik ben, zie ik overal kansen en mogelijkheden. Ik ben niet voor een kleintje vervaard en probeer zo licht mogelijk te leven (dus met weinig zorgen, ballast en spullen). Ik bel liever dan dat ik e-mail en praat liever dan dat ik schrijf. Naast mijn werkzaamheden voor en binnen La Red ben ik voorzitter van het platform toerisme in Delft.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

Impact. Dat is belangrijk. Wat doe je en hoe zorg je dat wat je doet en zegt betekenisvol is voor anderen? Dat geldt natuurlijk niet alleen in je werk, maar voor je hele leven. Van betekenis zijn. Dat is mijn leidraad in mijn leven, ook wel, wie goed doet, goed ontmoet. Mijn dag begint altijd met aandacht geven aan twee mensen die niet in mijn agenda staan. Het gaat ook om bewust kiezen aan wie en wat je jouw tijd besteed. Past het bij wie je bent en wat je wil bereiken. Samengevat: suit up and show up, want als je er niet bent, hoe kun je dan van betekenis zijn?

Miriam Notten
Miriam Nottenhttp://feemonline.nl/miriam-notten/
Miriam is expert in netwerkend werken en sociaal kapitaal. Met wiskunde, antropologische en sociologische principes ontrafelt ze ‘hoe de hazen lopen’. Ze maakt netwerkgezegdes als: ‘een vliegende kraai vangt altijd wat’ en ‘waar je mee omgaat, daar wordt je mee besmet’ toepasbaar.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in