Meisjes die vragen worden overgeslagen – maar dan echt.

De podcast: Och Meisje Toch met Marinde van Loo

Elke maand geven we één van de podcast-afleveringen van ondernemer Marinde van Loo het podium. Met de OCH MEISJE TOCH podcast maakt ze samen met veranderkundige Leonie van Heijningen alles bespreekbaar waar vrouwelijk leiders (of toch leiders die toevallig vrouw zijn?) tegenaan lopen. En ze willen pas stoppen als geen enkele ambitieuze vrouw 'och-meisje-toch' meer te horen krijgt. Wie is Marinde van Loo? Ze helpt teams hun weg te vinden in samenwerken aan ambitieus resultaat. Met aanstekelijke enthousiasme en scherpe reflecties werkt ze met leiders en teams. Haar drive is dat iedereen het verdient om een goed samenwerkend team te hebben.

Leestijd: < 1 minuut

Anneloes Vos te gast bij Podcast Och Meisje Toch

Een jaar geleden schreef zij op LinkedIn ‘Ik ben niet zomaar een vrouwtje dat hier rondhuppelt’. Deze post werd 20.000 keer bekeken en het commentaar dat ze kreeg was niet mals.
Want dat een man haar niet als leidinggevende zag, zei dat toch waarschijnlijk álles over haar voorkomen?

”Ze wil de wereld veroveren”

Wij gaan verder in gesprek. Ze wil de wereld veroveren en ze is al een stuk op weg. We hebben het over aandacht vragen. Over hoe Anneloes als 8 jarige de burgemeester van Elst al een brief schreef. En ook nu zich blijft uitspreken over alles waar ze zich over frustreert.

Luister het verhaal van Anneloes en laat je inspireren over wat jij kan doen om wél aandacht te vragen. Sluit je aan bij deze krachtige wereldveroveraar die gelooft in gelijke kansen. In leidinggeven vanuit vertrouwen in plaats van angst.


Ook boeiend

Meepraten over dit onderwerp?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van neem meteen in je mail?