Meer plezier na een burn-out

De podcast: Meer dan Mama, door Bianca Meijsen

Een keer per maand delen we een aflevering uit de 'Meer dan Mama'-podcast. Dit is een podcast voor ambitieuze, gedreven moeders die een burn-out hebben gehad en zich niet nog een burn-out kunnen veroorloven. Ook waardevol voor ondernemers die een burn-out willen voorkomen! Vanuit de vraag 'Leef jij vanuit je hart?' bespreekt Bianca Meijsen met verschillende professionals alle niveaus van de burn-out; op mentaal, lichamelijk, emotioneel, relationeel, energetisch en spiritualiteit vlak. Bianca is Mama Ontstress Coach, Transformatie Trainer en Auteur van het boek In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out. Met haar podcast wil Bianca bijdragen aan de bewustwording wat de impact is van burn-out nadat je officieel 'beter' bent verklaard en hoe je de sprankeling en het genieten weer terugkrijgt in je leven.

Leestijd: 2 minuten

Je kent vast wel die momenten dat je even niet het plezier of de lol kunt voelen. Vooral als situaties of uitspraken je raken en emotioneren, lukt het niet altijd om daarvan los te komen. Soms kan dat zelfs tot depressieve gevoelens leiden.

Daar praat ik over in deze Meer dan Mama-podcast met Daisy da Veiga. We bespreken haar reis van overspannenheid en depressie, naar meer plezier in haar leven. Er zijn nogal wat tips en adviezen voorbijgekomen en ik geef je hieronder een impressie. In de podcast vertellen we natuurlijk meer over het ‘hoe dan’;

  1. Stop met een onverwachte situatie te veranderen.
  2. Moederschap doe je er ‘niet even bij’ dus vraag hulp.
  3. Je hebt tijd nodig om vanuit je hoofd te zakken naar je gevoel.
  4. Durf te zijn wie je in essentie bent.
  5. Neem de tijd voor meer rust én plezier.
  6. Wees trots op wat je al bereikt hebt.
  7. Ontspan meer en maak gebruik van muziek en dans, gebed, affirmaties en mantra’s.
  8. Neem jezelf niet zo enorm serieus.
  9. Erken de gevoelens die je hebt. Ze mogen er zijn.
  10. Neem kleine stapjes. Elke dag weer.

Luister naar deze podcast (op alle bekende podcast platforms) of kijk via YouTube naar de Live opname:

 

Interesse in het boek van Daisy da Veiga?

Droom jij ervan grootse impact te maken en een ontspannen leven te leiden? Ben jij op zoek naar innerlijke rust? Ervaar je tot nu toe vooral stress en onrust, terwijl je je uiterste best doet om een succesvol leven te leiden? Dan is dit boek jouw kompas naar ene leven vol voldoening.

De 10 stappen in dit boek inspireren je tot zelfkennis, geïnspireerde actie en magische impact. Verkrijgbaar in alle reguliere boekhandels, online en offline.

Ook boeiend

Meepraten over dit onderwerp?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van neem meteen in je mail?