Leestijd: 2 minuten

Masterclass FEEM 1 jaar - lessons learned

Allereerst: dank je wel dat je een extra bijdrage hebt geleverd aan het magazineboek. Dankzij jouw bijdrage – en die van honderden anderen – zijn we bijna klaar om het boek in productie te nemen.

De extra waarde die je daarvoor ontvangt is deze masterclass. In online inspiratie Masterclass deel ik het verhaal van 1 jaar FEEM. Het eerlijke verhaal. The Real Deal.

Van welke fouten heb ik geleerd en wat zou ik zo weer doen?

Er is heel erg veel te delen over FEEM en de projecten waar we mee bezig zijn. Ik heb zo goed mogelijk een selectie gemaakt waarvan ik denk dat dit relevant is voor jou en de andere kijkers.

Heb je andere vragen? Stel je gerust!

Al haal je er maar één ding uit wat jij weer kunt toepassen in jouw bedrijf en wat zorgt voor een versnelling, versimpeling of verdieping dan is het heel waardevol.

Ik ben heel benieuwd wat jouw ene ding is wat je hieruit gaat halen! Deel je dat met ons? Online kun je ons bijvoorbeeld taggen met @feemonline of stuur mij even een mailtje: yvonne@feemonline.nl

Veel kijkplezier!

Groetjes, Yvonne.
oprichter FEEM Magazine & FEEM Community

De masterclass

Interesse in de FEEM Community?

Ben je een vrouwelijke zelfstandig ondernemer en veel bezig met persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei? Dit doe je zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen. We’ve got your back.

Binnen de FEEM Community deelt Yvonne nog veel meer over de keuzes die ze in haar bedrijf maakt. De andere leden doen dat ook. Zo leren we enorm veel van elkaar. Plus: samen maken we de content voor FEEM Magazine. We rise by inspiring each other.

Vind je het leuk om bij elkaar te komen met gelijkgestemden? En houd je ervan om jouw proces te delen, zodat je er anderen mee kunt inspireren? Dan is de FEEM Community misschien wel iets voor jou. Hier vind je er meer informatie over.