Ik geef jou inzicht in de werking van jouw grijze massa.

Marly is ervaringsdeskundige op gebied van burn-out en depressie en expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset en HSP. Als single-mama combineert ze het ouderschap van twee tienerdochters met een baan in loondienst én een bedrijf.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Als lifecoach combineer ik wetenschap met een holistische benadering. Ik ben enorm gefascineerd door de werking van het brein alsook in het gedrag van de mens. Ik geef jou inzicht in de werking van jouw grijze massa. Daarnaast kijk ik naar jou als geheel: hoe ben je gekomen tot waar je nu bent, wat wil je graag anders en waarom lukt dat tot nu toe niet? We ontleden gedachten, gevoelens en gedrag en ontwikkelen zo inzicht in de patronen en cirkels waarin je rond blijft gaan zonder het gewenste resultaat te bereiken. We kijken naar wat er nodig is om de juiste stappen te nemen richten jouw doel: keuzes maken vanuit jouw authentieke zelf. Zodat jij gaat leven vanuit jezelf en voor jezelf met als resultaat: een opgeruimd koppie en een relaxter leven.

Hier ben ik heel goed in:

Ik ben een fantastische luisteraar. Open deur zou je zeggen, maar niets is minder waar. Ik hoor wat je zegt, en belangrijker: ik hoor wat je niet zegt, maar éigenlijk wel bedoelt. Dit zou ik ook onder mijn haarfijne intuïtie kunnen scharen. Ik ben van de liefdevolle confrontatie omdat ik er heilig in geloof dat je bereid moet zijn om ook heel eerlijk naar jezelf te willen kijken om stappen te maken, te groeien. En naast liefdevol confronteren ben ik natuurlijk ook je grootste cheerleader! Ik ben erop uit dat het leven vóór jou werkt!

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik ben Marly, mama van twee tienermeiden en ik woon in Den Bosch. Ik combineer mijn eigen bedrijf vooralsnog met een baan in loondienst. In mijn ruim 20 jaar durende zoektocht naar geluk heb ik heel wat hobbels moeten nemen. Meerdere burn-outs en depressies waren er nodig om mij duidelijk te maken dat er één ding heel belangrijk is om geluk te vinden en dat met anderen te kunnen delen: liefde voor mezelf en daardoor ook durven kiezen voor mezelf. Kortom: leven vanuit mijn authentieke zelf. Ik heb deze nare jaren omgezet in een passie voor persoonlijke ontwikkeling, en heb het mijn missie gemaakt daar ook andere vrouwen zoveel mogelijk in te begeleiden en mee te inspireren. Woorden die op mij van toepassing zijn: groei, authenticiteit, enthousiast, onafhankelijkheid, zelfleiderschap, toegankelijkheid.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

Ondernemen draait voor mij om groei. In de eerste plaats persoonlijke groei, daarna pas zakelijke groei. Hoewel ik met mijn bedrijf nog aan het prille begin sta van waar ik hoop naar toe te mogen groeien, voel ik nu al dat mijn bedrijf een verlengstuk is van mij als persoon. Ik bén mijn bedrijf. Mijn klant gaat ÁÁN op mij, op mijn visie, op mijn ervaringen, op mijn enthousiasme, op mijn ‘zijn’. Om mijn bedrijf succesvol te laten zijn hoef ik ‘alleen maar’ mezelf te zijn. Klinkt lekker makkelijk, is het niet (altijd). You teach what you need yourself the most. Hetgeen zoveel betekent als dat ik anderen teach waar ik zelf ook aandacht aan mag blijven besteden, waar ik zelf ook nog in te leren heb. En dat kan prima naast elkaar bestaan. Mijn bedrijf is een continue (persoonlijke) ontwikkelingsreis waarin ik mijn kennis, eigen ervaringen en ontwikkeling als ‘possibility’ biedt voor díe vrouwen die ook willen groeien naar de beste, gelukkigste, meest relaxte versie van zichzelf.

Marly Huisinga
Marly Huisingahttp://feemonline.nl/marly-huisinga/
Marly is ervaringsdeskundige op gebied van burn-out en depressie en expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset en HSP. Als single-mama combineert ze het ouderschap van 2 tienerdochters met een baan in loondienst én een bedrijf.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in