Ik neem je mee in teamontwikkeling. En samen maken we los wat erin zit.

Met aanstekelijke enthousiasme en scherpe reflecties werkt Marinde met leiders en teams. Haar drive is dat iedereen het verdient om een goed samenwerkend team te hebben. Ze helpt teams hun weg te vinden in samenwerken aan ambitieus resultaat.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken

Als jij als leider voelt en denkt dat er meer uit je team te halen valt maar echt niet (meer) weet hoe dan kan ik je helpen. Ik neem je mee in teamontwikkeling. En samen maken we los wat erin zit. We ontdekken wat er van invloed is op de samenwerking, leren patronen te herkennen en succesvol te veranderen. Zo kan jij als leider met je team in goede samenwerking ambitieuze resultaten behalen.

Hier ben ik heel goed in

Ik ben écht goed in los maken wat er in zit. Nieuwe teams snel verbinden met elkaar en te gekke resultaten laten behalen en ook teams waar heel veel is gebeurd die vast lijken te zitten vriendelijk doch doeltreffend wakker schudden zodat er weer leven en ambitie komt.

Ik help je om van competente mensen naar een echt competent team te komen dat boven zichzelf uit kan stijgen. Om hier te komen help ik teams om hun manier van samenwerken te vinden zodat mensen weer zin krijgen in het werk. En dus ook je ziekteverzuim en het ‘gedoe’ op de werkvloer minder wordt.

Dit is belangrijk om over mij te weten

Ik werk systemisch. Zie altijd de context. Voor mij is ‘niemand’ schuldig maar iedereen verantwoordelijk. En met gevoel voor de context ben ik toch niet soft. Mijn stijl is prikkelend, met humor en scherp. Ik houd van tempo en doorpakken omdat beweging energie losmaakt die we bij verandering wel kunnen gebruiken.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM

De zin ‘we rise by inspiring each other’ is wat ik echt belangrijk vind. Ik geloof dat iedereen dingen goed kan én dingen minder goed kan. En dat we het met elkaar dus beter kunnen maken. Met FEEM bundelen we krachten. Vrouwelijke krachten die het podium mogen krijgen. Door met zijn allen bewust te worden en te zijn kunnen we net als teams meer voor elkaar krijgen. Want ook ik als ondernemer, kan mijn collega’s gebruiken! En ik weet zeker dat ook jij mijn FEEM collega’s ooit voor iets kan gebruiken.

Marinde van Loo
Marinde van Loohttp://feemonline.nl/marinde-van-loo/
Met aanstekelijke enthousiasme en scherpe reflecties werkt Marinde met leiders en teams. Haar drive is dat iedereen het verdient om een goed samenwerkend team te hebben. Ze helpt teams hun weg te vinden in samenwerken aan ambitieus resultaat.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in