Dat cirkeltje rondmaken zodat het klopt, daar ben ik goed in.

Marielle is een harde werker met een enorm creatieve geest en een duidelijk doel. Ze ziet altijd nieuwe mogelijkheden en denkt in kansen. Marielle wil graag blijven leren en ontwikkelen en dat is precies de reden waarom ze zich heeft aangesloten bij FEEM. Geniet, groei en leef je mooiste leven.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Met de kracht van visual branding breng ik jouw bedrijf uniek in beeld en vertel ik jouw verhaal. Iedereen is anders en onderscheidend, ik belicht dat wat jou of jouw onderneming bijzonder maakt nog beter. Dit zorgt voor een duidelijke herkenbaarheid en optimale beleving bij de klant of consument. Klanten worden graag geïnspireerd en verleid. Deze verleiding zorgt ervoor dat de klant zich prettig voelt en dat zorgt weer voor een hogere koopbereidheid en dus meer omzet! Deze visuele branding zorgt er ook voor dat de klant zal beleven wat jij wilt uitdragen. Omdat het jouw verhaal is wat ik belicht is het altijd authentiek en oprecht.

Hier ben ik heel goed in:

Concepten en ideeën omzetten in beelden. Bij visual branding werken we met beelden zoals fotografie, websites, magazines, showrooms, schappenplannen, maar ook logo’s en merklabels. Alle platforms en podia waar jij jouw bedrijf presenteert zijn visueel en kunnen voor nog meer inspiratie, verleiding en beleving zorgen. Dat cirkeltje rondmaken, zodat het klopt daar ben ik goed in. Ik heb een enorme verbeeldingskracht! Daarnaast ben ik heel praktisch, commercieel en schakel snel. Gooi er een kwartje in en er rolt 2 euro uit. Hoe ziet jouw mooiste zakelijke leven eruit? Welke dromen en ambities heb je? Wat wil jij dat jouw klanten beleven in ieder contact met jouw bedrijf? Ik help je deze vertalen en letterlijk in beeld te brengen.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik ben enorm creatief, mijn brein staat nooit stil, ik zie altijd kansen. Hoe kan het nog mooier, nog beter? Wat is er nog meer mogelijk? Ik vind het onwijs leuk om jouw bedrijf of organisatie naar het volgende niveau te tillen en jou te laten genieten van dat succes. Teamwork, we doen het samen, jij vertelt wat je wil, wie je wil zijn, tenslotte ken jij jouw bedrijf en klanten het beste. Ik vertaal en realiseer het voor je. Ik vind het oprecht leuk om jou beter te leren kennen en met jou het verschil te maken en dat ik mag meegenieten van jouw succes.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

Ik leef graag mijn mooiste leven, vanuit grootsheid en door te doen wat licht voelt. Met Styling Story volg ik dat verlichte en spannende pad. Ik geloof in groeien, soms even buiten je comfortzone te stappen, maar wel bij jezelf te blijven. Wat echt niet altijd makkelijk is. Ik wil graag andere inspireren om zakelijk gezien het mooiste eruit te halen. Samen bruisen we tot nog betere ideeën. Naar mijn beleving sluit dit heel goed aan bij dit bijzonder mooie platform.

Marielle Rooijakkers
Marielle Rooijakkershttp://feemonline.nl/marielle-rooijakkers/
Marielle is harde werker met een enorm creatieve geest en een duidelijk doel. Ze helpt bedrijven met hun visual branding. Hierbij ziet ze altijd nieuwe mogelijkheden en denkt in kansen. Marielle wil graag blijven leren en ontwikkelen en dat is precies de reden waarom ze zich heeft aangesloten bij FEEM. Geniet, groei en leef je mooiste leven.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in