Ik leer je hoe je volgens je eigen regels werkt en leeft, met een eigen energiemanagementsysteem, productiviteit, effectiviteit en plezier!

Maria Schoenmakers is empowerment coach en helpt ambitieuze vrouwen uit het gevoel van ‘wat wil ik’ naar “DIT WIL IK”. Ze leert hen keuzes maken die bij hen passen met rust, focus, vertrouwen en meer werk- en levensplezier tot gevolg!

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Als vrouw weten we heel goed hoe wij anderen kunnen helpen. Wij zijn er ook ontzettend goed in. We voelen feilloos aan wat van ons verwacht wordt. We handelen moeiteloos naar andermans maatstaven. Totdat we voelen dat dit niet lekker werkt. Volgens jouw eigen voorwaarden en energie werken is echt een gamechanger. Ik help jou uit het gevoel van ‘wat wil ik’ naar ‘dit wil ik’ zodat jij keuzes gaat maken die bij jou passen met rust, focus, vertrouwen en fun. Ik leer je hoe je volgens je eigen regels werkt en leeft, met een eigen energiemanagementsysteem, productiviteit, effectiviteit en plezier!

Hier ben ik heel goed in:

Ik ben heel goed in het helpen ontdekken waar je echt blij van wordt. Je op een leuke manier aan het werk zetten zodat je keuzes gaat maken die bij jou passen en zo leiderschap krijgt over je werk en leven op een sprankelende manier. Ik ben creatief, conceptueel, sensitief en scherp. Stel je prikkelende vragen die jou tot verrassende antwoorden brengen. Ik ben goed in jou laten zien en voelen wat je nu nog niet ziet en voelt.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik ben half-Grieks, woon in Leiden en ik heb 4 liefdes: mijn vriend, woordgrappen, bitterballen en flamingo’s. Toen ik na snel carrière te hebben gemaakt besloot de corporate wereld te verlaten maakte ik een reis naar Bonaire waar ik een belangrijk inzicht opdeed. Flamingo’s. Als ze in wateren leven zonder goed voedsel worden ze ziek en kleuren ze grijs. Door kreeftjes en garnalen te eten kleuren hun veren koraalrood en gaan ze weer stralen. Ze zijn mijn metafoor voor de transformatie die wij als mens kunnen doormaken om van uitgeblust en zoekend naar shinend en sprankelend te gaan door de juiste ontwikkeling tot je te nemen!

Dit is waarom FEEM bij mij past:

Ik heb altijd gedacht dat er een juiste manier van leiding geven en nemen was. Dat maakte dat ik naar die ene manier bleef zoeken. Totdat ik door contact te maken met mijn intuitie en gevoel leerde dat ‘mijn’ manier de juiste manier is. Elke vrouw mag leiderschap tonen op een manier die bij haar past en die manier mag wijzigen van vorm: van sprankelend en extravert tot ingetogen en introvert. Succes en ambitie zijn aanwezig in diverse vormen. Het is een groot cadeau om je met jezelf te verbinden en vanuit je essentie je leven en werk te doen!

Maria Schoenmakers
Maria Schoenmakershttp://feemonline.nl/maria_schoenmakers/
Maria Schoenmakers is empowerment coach en helpt ambitieuze vrouwen uit het gevoel van ‘wat wil ik’ naar “DIT WIL IK”. Ze leert hen keuzes maken die bij hen passen met rust, focus, vertrouwen en meer werk- en levensplezier tot gevolg!

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in