Het is vooral belangrijk om dicht bij jezelf te blijven en uit te vergroten wat jou UNIEK maakt.

Maaike is moeder, partner, ondernemer maar vooral zichzelf. Dit is waar ze voor staat en waarmee ze ondernemers helpt aan een unieke positionering. Jezelf zijn is altijd belangrijk, vooral in je business. Wees Jezelf en sta voor jouw boodschap, zodat jij impact kan maken.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Opvallen in de markt op jouw manier is van groot belang. Als we allemaal hetzelfde doen, kan jij jezelf dan onderscheidend positioneren? Absoluut, met jezelf, doormiddel van personal branding. Om dit te realiseren hoef je geen dingen te bedenken, want alles zit al in jou. Het is vooral belangrijk om dicht bij jezelf te blijven en uit te vergroten wat jou UNIEK maakt. Precies waarom mijn trajecten starten met de zoektocht naar jouw WHY, doormiddel van jouw levenspad. Dichterbij jou gaan je het niet vinden.

Hier ben ik heel goed in:

Ik weet welke vragen nodig zijn om te zorgen dat we snel tot de rode draad komen. Ik vraag door, zodat we snel de kern zien. Ik heb oog en oor voor jou en luister naar jouw levenspad zonder oordeel. Ik zie snel de verbanden en hierdoor kan jij binnen vier maanden of een intensieve VIPdag een SUPERkrachtige positionering hebben staan. Waarmee jij opvalt en het verschil maakt. Door wie jij bent en hoe jij communiceert naar jouw doelgroep. Als kers op de taart voel jij je zelfverzekerder met jouw boodschap en uitingen, omdat ze op jouw lijf geschreven zijn.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik ben een gevoelig persoon, die positief in het leven staat. Geen sessie zonder een beetje humor, zodat we die dag zeker geleefd hebben. Ik kan mensen goed op hun gemak stellen door mijn eigen gevoeligheid in te zetten. Het belangrijkste vind ik dat jij jezelf bent. Te allen tijde en durft te staan voor de boodschap die jij met de wereld te delen hebt. Ik help je met al mijn vaardigheden graag om die op een unieke wijze te formuleren, zodat het alleen bij jou past.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

We hebben allemaal een purpose in ons. Iets bij willen dragen. Een verschil willen maken. Dit is wat ons UNIEK maakt en waarmee we ons steentje bij kunnen dragen aan de wereld. Dit is waardoor we zin geven aan ons leven. Dit is wat ons door laat gaan als we even een stapje bij moeten zetten. Dat is niet de omzet die haalt, maar de impact die je hiermee maakt.

Maaike de Vogel
Maaike de Vogelhttp://feemonline.nl/maaike-de-vogel/
Maaike is moeder, partner, ondernemer maar vooral zichzelf. Dit is waar ze voor staat en waarmee ze ondernemers helpt aan een unieke positionering. Jezelf zijn is altijd belangrijk, vooral in je business. Wees Jezelf en sta voor jouw boodschap, zodat jij impact kan maken.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

3 REACTIES

 1. Ben je op zoek naar jou why? Dan ben je bij Maaike aan het juiste adres. En ik kan het weten, want ik had al twee keer eerder bij andere coaches een ‘why-traject’ gevolgd. Daarin hebben we zeker mooie stappen gezet, maar mijn échte ‘waarom’, die ene magische zin die mijn ‘purpose’ omschrijft, had ik nog niet gevonden. Die vond ik pas in het traject van Maaike. Ze gebruikt een prachtige methode, die dus ook echt werkt. Ze gaat gestructureerd en efficiënt te werk en bovendien luistert ze goed, denkt ze met je mee en weet ze snel tot de kern te komen. Ze wist me op mijn gemak te stellen, waardoor de sessies zelf ook heel aangenaam en waardevol waren. Maaike is dus de juiste persoon als jij jezelf beter wilt leren kennen en in één heldere zin wilt samenvatten waar je voor staat. Als kers op de taart helpt ze je ook om dit te vertalen naar wát je doet en hoe je dit doet.

 2. Voordat ik met het traject begon wist ik wel wat ik ongeveer wilde, maar ik kon het niet goed onder woorden brengen. Het voelde alsof ik de puntjes op de i miste, het was het net niet! Ik vond het lastig om online zichtbaar te zijn, omdat ik niet wist wie ik wilde aanspreken en wat ik wilde vertellen. Om erachter te komen wat ik nou precies miste ben ik ingestapt bij Maaike.

  Al vanaf het allereerste gesprek voelde ik een onwijze klik met Maaike. Hierdoor durfde ik haar mijn verhaal te vertellen en twijfelde ik ook niet om dieper te gaan dan ik normaal zou doen. Door de vragen die zij stelde werd mijn why en mijn boodschap steeds duidelijker!

  De echte eye-opener kwam toen ik het rapport aan het eind ontving. Alles wat ik las voelde helemaal als mezelf en elke zin was helemaal raak.

  Sinds ik het traject heb gedaan weet ik waarom ik doe wat ik doe. Ik weet nu wie en waarom ik mensen wil helpen. En hoe ik dit het beste kan verwoorden.

 3. Opvallen in een overvolle markt? Dan moet je bij Maaike zijn! Positionering is enorm belangrijk, vooral voor Business Coaches. Voor mij was de reden om in het VIP-traject van Maaike te stappen om mijn coachingsbedrijf efficiënt te rebranden. Voorheen leerde ik men enkel videomarketing en positioneerde ik mij als Video Coach. Op een gegeven moment was ik mijn bedrijf ontgroeid en wilde ik mij positioneren als Business Coach die haar klanten leert om goed zichtbaar te zijn met videomarketing, maar ook een goedlopend bedrijf te runnen door middel van High Ticket Closing. Het was best moeilijk om deze boodschap goed uit te dragen, gelukkig heeft Maaike me hier deskundig en professioneel bij kunnen helpen.

  Tijdens de VIP Dag stelde zij mij zeer persoonlijke vragen om mijn ”Why” in kaart te brengen. De dag was keurig verzorgd, uitgeprint werkboek met hapjes en drankjes. Het was voor mij erg fijn dat ik alles bij haar neer kon leggen. Vervolgens is zij verder aan de slag gegaan om mijn rapport uit te werken, tijdens het traject heb ik ook een coaching call gekregen en was zij altijd tel. bereikbaar. Aan het einde van het traject, ontving ik per post mijn uiteindelijke brand rapport met een persoonlijk kaartje, wijn en borrel hapjes. Heel attent! Mijn grootste eye-opener was dat ik dichtbij mijn kern kwam: mijn eigen pad volgen. Als ik het kan, kunnen anderen het ook. Hiermee hoop ik nog vele andere ondernemers te inspireren en persoonlijk verder te helpen. Ik heb de samenwerking met Maaike als heel persoonlijk en fijn ervaren. Heel erg bedankt voor alle ondersteuning om mijn brand, positionering en ”Why” krachtig neer te zetten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in