Leestijd: < 1 minuut

Luister naar je hart - meditatie

Lukt het soms even niet om in contact te komen met je hartsverlangen? Dan helpt deze meditatie van Esther Foppen om je verlangen weer te voelen. Deze kun je keer op keer luisteren. Elke keer weer ontdek je precies datgene wat op dat moment voor jou belangrijk is. 

We zijn heel benieuwd wat deze meditatie jouw brengt! Wil je jouw verhaal delen? Tag ons op Linkedin via @FEEMMagazine en @estherfoppen of op Instagram via @feemonline en @estherfoppen.nl

Over Esther

Deze meditatie is gemaakt door Esther Foppen. Zij begeleidt vrouwen bij de ontwikkeling van hun intuïtie en spirituele talenten. Op een down to earth manier. 

Esther: “Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik een inzichtkaart trek voor mezelf om mijn intuïtie te blijven ontwikkelen, een rustmomentje inplan, iets eerst voor mezelf doe al is het maar 10 minuten en aan het einde van de dag tevreden ben! Wanneer ik een fijne dag heb, werkt dat door bij mijn kinderen en leef ik voor hoe het ook kan. Ondertussen heb ik mijn eigen droomleven gecreëerd vol zelfvertrouwen, gemak, geluk en magie! Ik leef mijn leven en draag bij aan een mooiere wereld door mijn zielsmissie: een betere wereld doordat iedereen luistert naar zijn of haar intuïtie, te beginnen bij de vrouwen..die magische godinnen leven namelijk voor!

Hier vind je meer over Esther.