Ik begeleid teams en hun leidinggevenden voorbij het gedoe, het conflict en de spanning.

'Create the crack where the light gets in.' Dat is wat Linda drijft, in het begeleiden van zowel teams, groepen alsook individuen. Zij werkt vanuit het diepe geloof dat er wijsheid en potentie in ieder van ons zit. Wanneer die eigen essentie weer ervaren wordt, kan een team, groep of individu weer ‘op eigen kracht’ verder.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken

Als mensen hun eigen kracht weer gaan voelen, wordt alles makkelijker en moeitelozer. Dat is wat ik doe, bij teams, organisaties en hun leidinggevenden. Gedoe – of noem ‘t uitdaging – is er toch wel in this funny thing called life. Niks mis mee. Leren we van. Ik begeleid teams en hun leidinggevenden voorbij dat gedoe, het conflict en de spanning. Laat ze weer met elkaar verbinden. Vooral ook met elkaar praten. Creëer ruimte zodat er gezegd kan worden wat gezegd moet worden. Als ze die verbinding weer voelen…voelen ze daarmee ook weer hun eigen ‘vermogen’ en kunnen ze vaak prima op eigen kracht verder.

Hier ben ik heel goed in

Ik breek snel door maskerades heen, de vaak onbewuste patronen en gedragingen in een team of organisatie, of gewoon bij jou zelf. Voel snel aan waar het echt zit. Waar het is ‘vast’ geraakt. Daarmee vaar ik sterk op mijn intuïtie. Die breng ik in. Scherp in hoe ik ‘t waarneem en teruggeef, want daarmee is er direct helderheid. Maar altijd vanuit een groot hart en de beste intenties om de ander verder te brengen. Samen met mijn zakenpartner Stephanie van Rossum organiseren we hieromheen leiderschapsprogramma’s, begeleiden we teams en individuen en adviseren we organisaties. Altijd maatwerk. Doe alleen wat nodig is.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten

Eigenlijk doe ik in mijn werk niets anders dan waar ik zelf al gegaan ben.
Ik was altijd al intuïtief van aard, erg gevoelig voor de ‘state of being’ van een groep of individu. De energie ervan, de spanningen en emoties.
Inmiddels kan ik zeggen dat die intuïtie de echte bron is in mijzelf, dat dat is waar het eigenlijk om gaat. Dat wat ik aan kennis en levenservaring heb opgebouwd is een prachtige en vaak helpende toevoeging daarin, zoals bv inzichten uit Deep Democracy, CoResolve, Systemisch Werk en Transactionele Analyse. Mooi te bemerken dat dat een krachtig samenspel is geworden.

Dit is waarom ik zo goed bij FEEM pas

Wat een waanzinning initiatief! Delen, leren en groeien met elkaar in een waanzinnig ‘vibrant’ netwerk van vrouwelijke ondernemers. Wat een creatiekracht zit daar in! Ik hou van die zakelijke kant..noem het de nog met mannelijke energie dominerende wereld. Kan ik me enorm in thuis voelen. Ook jarenlang rond gebracht in grote internationale corporates. Die vrouwelijke kracht, die oersterke creërende, aan- en invoelende energie…die vrouwelijke wijsheid..die wil ik inbrengen. Dat is een beweging..een movement. Dat doet FEEM. Hoe mooi is het daar deel van uit te maken.

Linda Pieters
Linda Pietershttp://feemonline.nl/linda-pieters/
'Create the crack where the light gets in.' Dat is wat Linda drijft, in het begeleiden van zowel teams, groepen alsook individuen. Zij werkt vanuit het diepe geloof dat er wijsheid en potentie in ieder van ons zit. Wanneer die eigen essentie weer ervaren wordt, kan een team, groep of individu weer ‘op eigen kracht’ verder.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in