Leestijd: 2 minuten

Lidmaatschap opzeggen

Super jammer, maar natuurlijk ben je vrij om te gaan. Maar toch eerst even dit:

Je bent niet de eerste die opzeggen ziet als oplossing ergens voor, terwijl het uiteindelijk ergens anders over bleek te gaan.

Voorbeeld. Kim (niet haar echte naam) wilde een tijd terug opzeggen want ‘ze voelde het niet meer’. Ze had geen verbinding meer met de andere leden, had er ook weinig tijd voor en daarom was haar conclusie: wegwezen.

FEEM is uiteraard dé plek bij uitstek waar al dit soort gevoelens er mogen zijn én waarbij je wordt uitgedaagd om een laagje dieper te kijken.

We zijn met Kim in gesprek gegaan en wat bleek: dit was een patroon. Zodra ze de verbinding met iets of iemand niet meer voelt, compleet uitchecken en juist afstand nemen. In plaats van het bespreekbaar maken en de verbinding weer opzoeken.We hebben een super mooi gesprek gehad en Kim is gebleven. Ze is nu een van onze meest actieve leden en zijn heel blij met haar bijdragen. (En zij is ook weer blij me FEEM)

Juist door dit proces te doorlopen, heeft ze nieuwe inzichten gekregen. Juist doordat we niet meteen zeiden: oké, doei, konden we een laagje dieper.

Wij zijn er voor je. Ook als je FEEM even niet meer ziet zitten.

Dit gaat voor ons dus totaal niet om jou over te halen om toch te blijven. Dit gaat om jou. Want, hoe je het een doet, doe je ook het ander. Bij FEEM is er de ruimte om eens te kijken naar deze patronen en ze wellicht te doorbreken. Daar heb je in veel meer gebieden van je leven profijt van.

Een paar vragen

Dus voordat je opzegt, hebben we een paar vragen voor je. Misschien herken je je in deze redenen:

– Ik heb er geen tijd meer voor.
Tijd is prioriteit. Je bent ooit aangesloten omdat je voelde ‘daar wil ik bij zijn’. Dit was iets wat écht bij jou paste. Is er daadwerkelijk iets veranderd in je tijdsbesteding of…. mag je misschien weer prioriteit van jezelf maken – met daarbij behorend activiteiten die niet direct geld opleveren voor je business, maar die wel goed zijn voor jezelf? Omdat je er blij van wordt.

– Ik heb niet genoeg commitment om ook veel terug te geven aan de groep.
Mooie. Vind je het ook op andere punten lastig om te ontvangen?

Met andere woorden:
– Wat is je reden om te gaan?
– En is dat echt zo?
– Wat was destijds je intentie om aan te sluiten?
– En was dat echt zo?

Merk je nu bij jezelf dat er misschien toch onder de oppervlakte iets anders speelt waar je nog niet helemaal de vinger op kunt leggen?

Kijk dan nu even in je agenda en kijk wanneer je bij de eerstvolgende Circle kan zijn. Die is op
– maandag 20.00
– dinsdag 9.00
– donderdag 12.00

Je zult zien dat het ’toevallig’ om jouw thema gaat of dat je precies de juiste oefening of meditatie krijgt om hier wat dieper op in te gaan.

Opzeggen kan altijd nog.

Echt opzeggen

Wil je toch écht écht opzeggen? Mail dan even naar support@feemonline.nl. Dan nemen we contact met je op.

Houd er rekening mee dat je steeds per half jaar lid bent.

Die periodes lopen van juni t/m november en van december t/m mei.
Opzeggen doe je dus uiterlijk 21 mei en 20 november.

Het is je eigen verantwoordelijkheid dat je op tijd opzegt.