Leestijd: < 1 minuut

Exclusieve pagina

Wij kiezen ervoor om FEEM organisch te laten groeien, via onze huidige leden en andere ambassadeurs. Zij weten namelijk het beste welke vrouwelijke ondernemers goed bij de groep passen. Op deze manier blijft onze community kwalitatief heel sterk.

Jij hebt de link naar deze pagina weten te bemachtigen, dus: voel je welkom! Wat ons betreft hoor je er bij… 

FEEM is meer dan een online magazine. We zijn een community van vrouwelijke ondernemers die in de kern hetzelfde in het leven staan. Wij helpen elkaar groeien (geen ‘krabbenmand-praktijken binnen onze groep), we inspireren elkaar en houden van verbinding. We staan bewust in het leven, houden van persoonlijke groei en willen vooral een geïnspireerd leven leiden. En hoe mooi is het om een klein stukje van dat leven met andere vrouwelijke ondernemers te kunnen delen. Je successen én je struggles. Bij FEEM ontmoet je gelijkgestemden en rolmodellen.

We rise by inspiring each other

Wil je weten wat een lidmaatschap van FEEM inhoudt? Vul hieronder je gegevens in, dan kom je daarna meteen op de uitlegpagina terecht.

Ja, ik hoor graag meer hierover!

Ik wil eerst weten wie erachter FEEM zit...

Yvonnevan Balkom

Yvonne van Balkom is de oprichter van FEEM Magazine. Ze heeft meerdere bedrijven opgezet en verkocht. Dit waren altijd bedrijven in de communicatiebranche. Aan de ene kant is ze dus een ondernemer pur sang en aan de andere de andere kant is een echte contentmaker. In FEEM Magazine komt alles bij elkaar. Haar ondernemerskwaliteiten, haar communicatietalent en haar onstilbare verlangen om voor anderen een verschil te maken. Vanuit haar grote creatiekracht heeft ze in drie maanden tijd FEEM Magazine opgezet. Vanaf niets naar het magazine dat er nu staat, met 53 leden en 18 teamleden en tientallen waardevolle artikelen. Alles is ontstaan vanuit flow en inspiratie. Wil je meeliften op dit enthousiasme: neem dan zeker even een kijkje of je lid wilt worden van FEEM. Voel je welkom!