Leven vanuit je hart na een burn-out (podcast)

Regelmatig over gedroomd en ineens werd die droom spontaan werkelijkheid… mijn eigen 'Meer dan Mama Podcast'. Spontaan ontstaan tijdens een kennismakingsgesprek met Suzanne van Wieringen werd deze eerste podcast een feit.

De podcast: Meer dan Mama, door Bianca Meijsen

Een keer per maand delen we een aflevering uit de 'Meer dan Mama'-podcast. Dit is een podcast voor ambitieuze, gedreven moeders die een burn-out hebben gehad en zich niet nog een burn-out kunnen veroorloven. Ook waardevol voor ondernemers die een burn-out willen voorkomen! Vanuit de vraag 'Leef jij vanuit je hart?' bespreekt Bianca Meijsen met verschillende professionals alle niveaus van de burn-out; op mentaal, lichamelijk, emotioneel, relationeel, energetisch en spiritualiteit vlak. Bianca is Mama Ontstress Coach, Transformatie Trainer en Auteur van het boek In 10 stappen jouw droomleven na een burn-out. Met haar podcast wil Bianca bijdragen aan de bewustwording wat de impact is van burn-out nadat je officieel 'beter' bent verklaard en hoe je de sprankeling en het genieten weer terugkrijgt in je leven.

Leestijd: < 1 minuut

“Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd,” zei mijn oma altijd. Samen met Professional Organizer Suzanne van Wieringen en schrijfster van het boek Nooit meer opruimen, neem ik je mee in onze persoonlijke ervaringen over het hebben van een burn-out en het herstel ervan.

We starten met de vraag: Leef jij vanuit hart?

De thema’s die tijdens ons gesprek aan bod komen zijn onder meer:

  • Loslaten van de meningen van anderen
  • Loslaten van controle
  • Loslaten van alles zelf willen doen

Bekijk de introductievideo en lees meer over het boek Nooit meer opruimen.

Ook boeiend

Meepraten over dit onderwerp?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van neem meteen in je mail?