Microsoft Office is algemeen bekend, maar wordt niet altijd optimaal gebruikt. Daar help ik je graag bij

Joyce Dunnewold is trainer in Microsoft Office. Haar missie met Haal meer uit Microsoft is om gebruikers meer uit de verschillende onderdelen van Microsoft Office te laten halen. Joyce geeft veel tips & trucs over wat er zoal mogelijk is, waarbij ze van A tot Z uitlegt wat je moet doen of je juist aan het denken zet over je algemene gebruik in de programma’s. Met haar trainingen op maat zorgt ze ervoor dat je precies dat leert wat je nodig hebt.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

De kans is groot dat je dagelijks werkt met Microsoft Office. Vaak is het nodig om je werk te doen en waarschijnlijk gebruik je al jaren dezelfde functies. Weet je dat er veel meer mogelijk is? Ik help je graag om slimmer met de programma’s te werken. Zo krijg je meer overzicht, bespaar je zeeën van tijd én voorkom je frustratie. De ontwikkelingen staan niet stil, als je alleen gebruikt wat je kent mis je veel kansen. Maak het jezelf een stuk makkelijker met de beschikbare functies. Zeker met terugkerende taken kun je enorm veel tijd besparen en tja, wie wil dat nou niet?

Hier ben ik heel goed in:

Het spreekt voor zich dat ik mijn weg goed weet te vinden in Microsoft Office. Ik weet het op een dusdanige manier uit te leggen dat anderen het ook snappen. Geen technisch gewauwel, maar uitleg in gewone mensentaal. Ik houd de ontwikkelingen in de gaten en pik de functies eruit die voor jou belangrijk zijn. Kom je bij mij voor advies weet ik al snel de vinger op de zere plek te leggen. Ik vertel je wat jij moet weten en dat wat je niet nodig hebt laat ik achterwege. Zo leer jij precies wat je nodig hebt.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik deel informatie op vele manieren en veel informatie is gratis te vinden. Zo schrijf ik wekelijks blogartikelen en organiseer ik iedere maand een gratis challenge of geef ik een gratis te bekijken webinar. Daarnaast heb ik een online leeromgeving (betaald) en natuurlijk geef ik ook trainingen. Wat anders aan mij is dat ik met name kijk naar wat de ander nodig heeft. Kom je bij mij voor bijvoorbeeld een Outlook-training, krijg je geen standaard-training die ik dagelijks geef, maar krijg je een training op maat. We kijken naar wat jij nodig hebt.

Dit is waarom ik zo goed bij FEEM pas:

Wat mij betreft is passie de basis van werken. Alleen met passie voor een vak krijg je het voor elkaar om er constant mee bezig te zijn. We weten allemaal dat een onderneming (of een ambitieuze baan) hard werken is. Dat is geen probleem, want het voelt vaak niet als werken. Bezig zijn met wat je inspireert, doet groeien. Ik heb het geluk dat ik twee passies kan combineren. Mijn passie voor het secretariële vak én Microsoft Office.

Joyce Dunnewold
Joyce Dunnewoldhttp://feemonline.nl/joyce-dunnewold/
Joyce Dunnewold is trainer in Microsoft Office. Haar missie is om gebruikers slimmer te laten werken in de verschillende onderdelen van Microsoft Office. Bespaar tijd, voorkom frustratie en creëer overzicht. Het kan, als je weet hoe.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in