De kans om meer zelf te doen, meer autonomie te hebben, is voor vrouwen niet altijd vanzelfsprekend geweest en ik help bij de inhaalslag.

Voor Jolanda is groeien belangrijk. Groei als in zelfontwikkeling, en ook groei bij anderen mogelijk maken. Groeien maakt ieders leven rijker en de wereld een beetje mooier. Vrouwen die een digitale inhaalslag willen maken helpt ze graag.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: < 1 minuut

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Waar ik het verschil mee kan maken is je werkwijze online te helpen versimpelen, eigenlijk Online Emanciperen. Welke weg bewandelen mensen om jou te vinden en vooral: hoe hou je daar zelf grip op? Je leert over je online aanwezigheid op verschillende platforms. Je leert hoe en wat je prettig vindt werken op jouw telefoon of laptop.

Hier ben ik heel goed in:

Wat voor mij belangrijk is, is groeien. Ik vind het zelf heerlijk om cursussen te doen, om te leren. Ik lees veel en daag mijzelf uit met projecten, zoals een podcast maken. Dat doe ik allemaal omdat ik zie hoe je er andersdenkende mensen door leert kennen en hoe je wereld groter door wordt. Ook al woon je op een klein eiland (Terschelling) of ben je veel thuis, jouw groei maakt je leven rijker. De kans om meer zelf te doen, meer autonomie te hebben, is voor vrouwen niet altijd vanzelfsprekend geweest en ik help je bij de inhaalslag. In heldere taal (zo min mogelijk Engels) Online Emanciperen

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Ik probeer de digitale wereld vrouwvriendelijker te maken door te helpen met online emanciperen. Online Emanciperen is heel praktisch, uitleg hoe het digitale voor jou werkt. Twee voorbeelden: Instagram gebruiken? Training op maat. Linkedin nodig? Verbeteren van je profiel plus tips voor hoe je LinkedIn kunt inzetten. Ik zet jouw bril op en weef van jouw website en profielen een geheel, dat werkt, en dat bij jou past.

Jolanda Gooiker
Jolanda Gooikerhttp://feemonline.nl/jolanda_gooiker/
Voor Jolanda is groeien belangrijk. Groei als in zelfontwikkeling, en ook groei bij anderen mogelijk maken. Groeien maakt ieders leven rijker en de wereld een beetje mooier. Vrouwen die een digitale inhaalslag willen maken helpt ze graag.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in