Heartful, mindful en powerful help ik je om door die oude beschermlagen heen te breken.

Als holistisch psycholoog wijst Jasmin je intuïtief en down to earth de weg als je vastzit. Zij komt snel tot de kern. Biedt inzicht in innerlijke saboteurs. Met compassie helpt ze je om weer vrij en vol vertrouwen je verlangen te volgen.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Om vol vertrouwen je eigen koers te bepalen, heb je een stevige basis nodig. Wat als je continu dezelfde destructieve patronen tegenkomt in je denken en doen? Vaak is er sprake van oude patronen die je ooit dienden maar je nu dwarsliggen. In plaats van leven en werken vanuit je natuurlijke flow saboteer jezelf. Je bent de verbinding met jezelf kwijt. Heartful, mindful en powerful help ik je om door die oude beschermlagen heen te breken en een stevige basis te bouwen. Zodat je vanuit vrijheid en vol vertrouwen de juiste stappen kunt zetten voor een leven vol energie en passie.

Hier ben ik heel goed in:

Tot de kern komen. Ik werk intuïtief én down to earth. Ik heb een open houding en kan heel makkelijk een veilige bedding creëren. Als hoogsensitief persoon heb ik goed ontwikkelde voelsprieten. Ik kan blindelings op mijn intuïtie vertrouwen om snel tot de essentie te komen. Als psycholoog heb ik scherp ontwikkelde analytische vermogens, doorzie ik patronen en kan ik je waardevolle nieuwe inzichten geven. Met mijn holistische aanpak heb ik aandacht voor hoofd en hart. Niet zweverig maar down to earth. Ik neem jouw diepste verlangens serieus en laat je zien hoe je concrete stappen kunt zetten om je dromen te realiseren.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Bezield leven en werken is voor mij de essentie van een vervuld leven. Ik heb me vroeger vaak een buitenbeentje gevoeld. Kreeg weinig begrip voor mijn sensitiviteit en mijn behoefte aan diepgang en persoonlijke groei. Ik begeleid veel mensen die hoogsensitief zijn, hoogbegaafd of uit andere culturen komen, allemaal met een ‘buitenbeentje-gevoel’. Vanuit mijn passie straal ik uit: Be different – dare to be yourself – dat doe ik ook! Om nog meer mensen te inspireren heb ik een boek geschreven over de 5 essentiële sleutels van persoonlijke groei ‘Leef Voluit’. Regelmatig geef ik lezingen. Verder geniet ik van mijn gezin, yoga, dansen, wandelen, avontuurlijke reizen en ben ik meestal in 5 verschillende boeken tegelijk bezig.

Dit is waarom ik Verschilmaker ben bij FEEM:

Ik droom van een wereld waarin ieder mens vrijheid ervaart om zichzelf te laten zien – puur en zonder masker. Een wereld waarin wij ons vanuit ons diepste zijn met elkaar verbinden en vol zelfvertrouwen voor onze droomwensen durven te gaan. Als je voluit voor je droom gaat, dan begint de magie. Je openen voor die magie is voor mij de kern van vrouwelijk ondernemerschap – je innerlijke flow volgen, op je intuïtie vertrouwen en voorbij de angst ongekende innerlijke krachten ontdekken. Mijn droom voedt de passie voor mijn werk. Persoonlijke groei en ontwikkeling staat daarbij altijd centraal. Ik vind het geweldig om elkaar hierin te inspireren.

 

Jasmin Vogeley
Jasmin Vogeleyhttp://feemonline.nl/jasmin-vogeley/
Als holistisch psycholoog wijst Jasmin je intuïtief en down to earth de weg als je vastzit. Zij komt snel tot de kern. Biedt inzicht in innerlijke saboteurs. Met compassie helpt ze je om weer vrij en vol vertrouwen je verlangen te volgen.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in