Studeren of cursussen volgen was niks voor mij, zei men.

Janet is Persoonlijke Kracht coach en ontwikkelen met kleur als leidraad, dat is waar zij voor staat. Een verrassende aanpak met veel diepgang. Zij neemt je mee op reis en is jouw gids voor richting in kleurrijk ondernemerschap.

Meer over deze verschilmaker

Leestijd: 2 minuten

Hiermee kan ik voor jou het verschil maken:

Zie jij ze ook? Van die ondernemende vrouwen waarbij alles vanzelf lijkt te gaan. Alles wat ze aanraken lijkt in goud te veranderen. Ze weten precies wat ze willen in het leven. Blaken van zelfvertrouwen en stromen over van positieve energie. Dit kan ook voor jou! Wanneer jij onderneemt in de kleur van je DNA, jouw Persoonlijke Kracht, gaat de wereld voor je open. Ik inspireer en help onderneemsters die toe zijn aan de volgende, of een andere stap in het ondernemerschap met richting geven en kleurrijke keuzes maken. Zodat je met passie én vol zelfvertrouwen succesvol bent in wat jij het liefst doet.

Hier ben ik heel goed in:

Onderneemsters helpen hun pad (opnieuw) te vinden, op weg te gaan, te doen, ervaren en leren en op die manier te werken en leven vanuit een oprechte, diepgewortelde passie. Met een flinke dosis positiviteit, energie en een opgeruimd humeur breng ik focus, richting en duidelijkheid in wie je bent en wat je wilt. Ik communiceer op een luchtige, enthousiaste en energieke manier met een dosis humor en ruimte voor emotie. En tegelijk denk ik serieus en goed na over jouw vraag, deel ik praktische adviezen waar jij houvast aan hebt en concreet mee aan de slag kan.

Dit is ook belangrijk om over mij te weten:

Mijn ontwikkelreis begon met mijzelf losmaken uit een streng reformatorisch geloof waardoor er ruimte is om te voelen en zelf te beslissen. Studeren of cursussen volgen was niks voor mij, zei men. Nu geloof ik juist in leren en ontwikkelen en investeer ik in mijzelf.
In mijn vorige relatie voelde ik mij onzeker, niet gezien, gehoord en gewaardeerd. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid én ben ik weer gelukkig getrouwd. Lang wist ik niet wat ik leuk vond en heb mijn passie gevonden in ondernemen en ontwikkelen met kleur. Funfacts: Geel, rood, paars, zon & zee vakantie, lezen, wandelen, stedentrips, sushi,
chardonnay, sauna, mediteren

Dit is waarom ik zo goed bij FEEM pas:

Ik hou van ondernemen vanuit inspiratie. Kleuren helpen je om je lekker in je lijf te voelen en vol (zelf)vertrouwen door het leven te gaan. Als je zicht krijgt op hoe het werkt is dit een superfijn hulpmiddel in zelfontwikkeling en groei, zowel zakelijk als privé. Eenmaal bewust van de vrouwelijke en mannelijke eigenschappen en energie van kleur, ontdek je hoe deze je kunnen helpen het beste uit jezelf te halen. Het resultaat? Een leven met meer impact waarin je bereikt en betekent waar jij van droomt, zoals dat voor jou fijn en aangenaam is, zoals het voor jou klopt.

Janet Weijman
Janet Weijmanhttp://feemonline.nl/janet-weijman/
Janet is Persoonlijke Kracht coach en ontwikkelen met kleur als leidraad, dat is waar zij voor staat. Een verrassende aanpak met veel diepgang. Zij neemt je mee op reis en is jouw gids voor richting in kleurrijk ondernemerschap.

Alle rubrieken in dit magazine worden geschreven door onze journalisten. Op één rubriek na: 'Verschilmakers Vertellen'. Hier vind je de persoonlijke verhalen en kennisartikelen van mensen die zijn aangesloten bij de FEEM Community. Waarom schrijven zij mee? Samen maken we het verschil. Er zijn veel verschillende mensen die op hun eigen manier bezig zijn met bewustzijn, intuïtie, gedrag, leiderschap en zingeving. Door hen de mogelijkheid te geven om hun inspiratie met jou te delen, wordt onze gezamenlijke impact nog groter. 

Meer van deze Verschilmaker

Dit zeggen anderen over deze verschilmaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in