Irene Moors over haar Ikigai, stress en tv-land

De Ikigai podcast met Brenda Serrée

Elke maand geven we één van de podcast-afleveringen van ondernemer Brenda Serrée het podium. Met de Ikigai podcast serie 'Ontdek je Ikigai' inspireert Brenda over hoe Ikigai je leven en werk kan verrijken. Speciaal voor wie meer energie, plezier en vervulling wil aantrekken. De podcast zijn gesprekken met (bekende) mensen en ondernemers met een sterke Ikigai oftewel purpose of life. Naast Ikigai expert is Brenda ook logo-ontwerper en branding adviseur voor purpose driven ondernemers en coaches. Personal branding vindt ze boeiend omdat het gaat over hoe jij eruit springt voor je doelgroep. Dit (re)brandingproces gaat ook altijd gepaard met kleur bekennen om vanuit je Ikigai bij te dragen aan een mooiere wereld.

Leestijd: < 1 minuut

Ben jij benieuwd hoe het is om te ondernemen in tv-land? Hoe je als presentatrice in balans blijft en je energiek voelt? Luister dan naar het Ikigai interview van Ikigai expert Brenda Serrée met niemand minder dan tv-professional Irene Moors! Irene vertelt over hoe corona haar leven abrupt uit de sneltreinvaart haalde, over stress, gezondheid, veelzijdigheid en het vinden van voldoening.

Zij doet een boekje open over de intense jaren op tv en wat voor impact dat op haar heeft gehad. Daarnaast vertelt zij over haar gezin als basis, over haar hang naar meerdere dingen naast elkaar doen én haar werk als presentatiecoach.

Geniet van dit Ikigai gesprek
Kijk het interview terug op Youtube met beeld en index van onderwerpen. Of luister het terug op Soundcloud.

 

 

Ook boeiend

Meepraten over dit onderwerp?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meer van dit

MEEST BEKEKEN

Het beste van neem meteen in je mail?